Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

התגלתה אצלי בגג בנקודות שבין גומיות החלון חלודה, החלודה שם מתפוררת.

אני זקוק להמלצה לפחח שיפתור את בעיית החלודה שם.

כעיקרון אני מחפש פחח באיזורים בת-ים,חולון,וראשון לציון.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם החלודה מתפוררת (כלומר היא לעובי כל הפח) אז הפתרון היחיד הוא לחתוך את האיזור ולרתך פח חדש. כל פתרון אחר רק יעכב את התפשטות התופעה ולא יפתור אותה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצטרף לשרשור, כדי לא לפתוח אחד סתם!

(מצטער על ההתעלקות)

הטמבון שלי שבור (205 1990) ואני רוצה לסדר את זה, האם אפשרי לתקן או רק להחליף את הטמבון? אני גם רוצה לצבוע אותו ללבן.

תודה, ולפותח השרשור- בהצלחה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
שלום :-)

התגלתה אצלי בגג בנקודות שבין גומיות החלון חלודה, החלודה שם מתפוררת.

אני זקוק להמלצה לפחח שיפתור את בעיית החלודה שם.

כעיקרון אני מחפש פחח באיזורים בת-ים,חולון,וראשון לציון.

תודה.

תיקון מקצועי עד כמה שניתן לחלודה בין הגומיות לפח, תחייב פירוק של השמשה, זה יעלה לך הרבה מאוד כסף.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

קפצתי לפחח באזור בת-ים לחוות דעת לבנתיים,והוא טען שמה שאני לא אעשה החלודה תחזור.:|

אמרתי לו אם אפשר לחתוך את החלודה ולשים טלאי במקום אז,הוא אמר שלא עושים זאת יותר.:-o

לא מוזר?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הטמבון שלי שבור (205 1990) ואני רוצה לסדר את זה, האם אפשרי לתקן או רק להחליף את הטמבון? אני גם רוצה לצבוע אותו ללבן.

תברר קודם מה המחיר של פגוש תקין/חדש.

אמנם עברו הרבה ליטרים של דלק מאז שמכרתי את ה205, אבל פעם אפשר היה להשיג פגושים כאלו בזול. על הדרך מומלץ להחליף את החצאית מלפנים לזאת של הForever כדי לקבל מראה קצת יותר מודרני.

הוא אמר שלא עושים זאת יותר.:-o

לא מוזר?

לא, בכלל לא מוזר.

הוא התכוון להגיד שהם לא עושים את זה יותר, כי זה לא ריווחי.

רוב הפחחים לא רוצים להתעסק היום עם עבודות כאלו ואלו שכבר כן מסכימים לקבל עבודה כזאת רוצים לרוב המון כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...