Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

יש לנו בבית קריסטל שבפסח תהיה לה בת מצווה.

בזמן האחרון התחילו שתי שגעונות.

1. בזמן הסחיטה המים קופצים החוצה דרך הפתח העליון

2. יש תוכנית שהסחיטה הפסיקה לעבוד בה. (וכמובן שמרפי דואג שזאת תהיה התוכנית השימושית ביותר)

בשביל לסחוט אני צריך להחזיר את החוגה למספר של הסחיטה בצורה ידנית ואז יש סחיטה.

הזמנתי טכנאי לפני כמה חודשים, הוא בא - אמר שיש קבל שנפרץ שאחראי על אגירת הכח לסחיטה - החליף אותו וזה עזר בדיוק ל3 חודשי האחריות. השאלה אם זה נכון?

לגבי השפרצת המים - הוא טען שזה בגלל שיש אבן במכונה. עשיתי ניקוי ו 2 כביסות עם חומץ ללא בגדים ולא עזר.

יש רעיונות או שאני מעיף אותה דרך החלון?

פורסם

המיים משפריצים כי הדלת לא אטומה. אבנית לא קשורה.

קבל פרוץ אכן "יהרוג" סחיטה, ואם החלפתו פתרה את הבעייה, אז ההוכחה ברורה. קבל חדש עולה כמה עשרות שקלים בודדים ולוקח 5 דקות להחליף אותו. נא לנתק קודם את החשמל מהמכונה!

:turn-l:
פורסם

תבדוק את אטם הדלת. רוב הסיכויים שתמצא בו חור.

לגבי הסחיטה אם הקבל עזר אז תמשיך עם החלפות קבלים.

לגבי טכנאי, למכונה בכזה גיל ובהתחשב בעלות מכונה חדשה לא כדאי להזמין איש מקצוע. תיקון הכי קטן יעלה כרבע ממכונה חדשה וזה כבר לא כלכלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסתכלתי על הדלת של המכונה

היא ממש רוקדת למעלה ולמטה..

כנראה שהמים עפים משם.

לגבי הקבל - יש קשר לזה שבתוכנית מסויימת אין סחיטה ואילו באחרות יש?

פורסם

האם זו מכונת כביסה עם פתח עליון? אם כן, זה הדגם עם החלון בדלת כך שניתן לראות את התוף?

אם כן, היתה לי כזו.

נרכשה בשנת 1995, עבדה יפה 10 שנים עד שהתחילה להרעיש בסחיטה, עד כך כך שהשכנים התלוננו.

הגיע טכנאי, החליף 2 מיסבים, השקט חזר.

אחרי חצי שנה בלבד הלכה גם המשאבת מים, הגיע הטכנאי- הוחלפה.

אחרי עוד חצי שנה הדלת התחילה לרקוד בסחיטה, בנוסף היא חזרה להרעיש ואף זה לא מספיק, עפו קצת מים מהדלת.

ניגשתי למחסני חשמל, רכשתי מכונת כביסה חדשה ואת הקריסטל תרמתי לנזקקים, באמצעות שכן שקודם סידר אותה ואז הביא אותה עד לבית הנזקק כשהיא תקינה, כך גם עשיתי עם מקרר (אמקור 3700) שפשוט "נמאס" לי ממנו ורכשתי מקרר חדש, רק שהמקרר היה תקין לחלוטין.

• תוכן חדש...