Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכר שלי עובד בארה"ב כנהג תובלה. לאחרונה הלך לו התרמוסטט ומכוון שאני מכיר ועובד עם תרמוסטטים הוא ביקש ממני עזרה אך אינני יודע מאיפה הגיע תרמוסטט כזה מוזר (תמונות מצורפות).

מספר ה- OE של התרמוסטט הוא: 6AM14

שאלותי הן כאלו:

1) האם ידוע מה תפקיד הפין הארוך יחסית בתרמוסטט זה?

2) למישהו יש מושג אם המשאית הזו משווקת גם בארץ? עד כמה שאני מבין הוא עובד במובינג כך שהמשאית הזו לא גדולה במיוחד (לדבריו מזכירה את מיצובישי קאנטר)

3) והיה ואין לאף אחד תשובה מקצועית אשמח לשמוע המלצה למוסך איסוזו למשאיות באזור הצפון שיכול לעזור לי בפתרון הבעיה שלו.

אני מבין שהנושא מורכב מאוד ויהיה קשה לקבל תשובה קונקרטית אבל אשמח לקבל אפילו תגובה לסעיף 3.

תודה מראש,

רותם

6AM14.jpg

6AM14 - a.jpg

6AM14 - b.jpg

6AM14 - c.jpg

פורסם

בחיי, איזה שרשורים הזויים רצים כאן לאחרונה :shock:

הוא בכלל בארצות הברית ואתה מחפש מוסך בצפון שיוכל לעזור לך? מה הרעיון? אתה רוצה לשלוח לו תרמוסטט??

חלקי חילוף בארה"ב עולים גרושים. מה הבעייה להיכנס למוסך של איסוזו בארה"ב \ אתר אינטרנט ולקנות תרמוסטט חדש ומקורי בכמה עשרות דולרים או אפילו פחות?

http://www.isuzuparts.com/index.html

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

השאלה היא לא באיפה משיגים תרמוסטטים, אלא מה התפקיד של הפין הארוך בתרמוסטט הזה... את התרמוסטט הוא החליף מזמן וגם שלח לי אחד (בתמונות).

פורסם

אך זה לא מה שמשתמע מכאן;

3) והיה ואין לאף אחד תשובה מקצועית אשמח לשמוע המלצה למוסך איסוזו למשאיות באזור הצפון שיכול לעזור לי בפתרון הבעיה שלו.

אני מבין שהנושא מורכב מאוד ויהיה קשה לקבל תשובה קונקרטית אבל אשמח לקבל אפילו תגובה לסעיף 3.

תודה מראש,

רותם

לפי צורת הניסוח הוא עדיין לא פתר את הבעיה ולכן יהיה ברור לכולם כי החבר עדיין זקוק לעזרה מארץ הקודש...

• תוכן חדש...