Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאסאט/407/C5/אקורד/טויוטה/מגאן דיזל.

אני מודע לכך שהמבחר שכתבתי לא בדיוק באותה הקטגוריה אבל לכל אחת יש את היתרון שלה מבחינתי.

אני מחפש שילוב של ירידת ערך לא משמעותית במיוחד עם נוחות, פינוק ועד כמה שאפשר חסכון בדלק.

אם זה היה תלוי בי הייתי לוקח שילוב של C5 לנוחות, טויוטה לשמירה על הערך ומגאן לחסכון בדלק.

אם צריך אפשר להוסיף כמה אלפים.

מהי עצתכם בעניין?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אין מניעה, לפני כשבוע חשבתי על 406 דיזל אבל נפלה בחיקי הזדמנות לקנות רכב חדש יותר ולכן אני מבקש הצעות ורעיונות.

הבעיה העיקרית של עם רכב דיזל היא ירידת הערך המואצת, שבסופו של דבר לא ממש שווה את החיסכון.

בריאות לכולם!

פורסם

האם הרכב חייב להיות משפחתי או שסופר מיני תספיק?

אם משפחתית אתה יכול להתסכל לכיוון הטויוטה פריוס למשל, שנתון 2005.

קח בחשבון שירידת ערך זה לא משהו שאפשר לצפות כמה שנים קדימה.

פורסם

וואללה, ייאשתם אותי;

כבר הייתי סגור על האקורד 2006-2007, ואז התחלתי לקרוא בפורום.

אוטו לא מאובזר, לא בטיחותי ולא נוח?

והפאסאט, בעיות עם ה TDI שאמורות לבייש את הקונצרן?

מה נשאר לי, ה 407? היום קיבלתי הצעה של 80K ש"ח בעבור 407 2006 עם 80K ק"מ יד 1 ליסינג. הבעיה היא שמצד אחד אני שומע שלא כדאי לי כי יש גם לה בעיות ומצד שני אני קורא פה שהיא אמינה מאוד.

בריאות לכולם!

פורסם
האם הרכב חייב להיות משפחתי או שסופר מיני תספיק?

אם משפחתית אתה יכול להתסכל לכיוון הטויוטה פריוס למשל, שנתון 2005.

קח בחשבון שירידת ערך זה לא משהו שאפשר לצפות כמה שנים קדימה.

כך בחשבון שסוללה שלו כבר עברה את מחצית חייה. חוץ מזה לך תמצא אחד.

פורסם

היום קיבלתי הצעת ביטוח לאקורד, 5800+- למקיף. נראה לי שאני יורד מההונדה אלא אם תגידו לי שכל רכבי ה'מנהלים' יש ביטוח יקר כזה, הבנתי שעלות הביטוח של 407 דומה.

אז על מה אתם להמליץ לי שיהיה נוח, לא יהיה קשה מדי למכור ולא קורע עם הדלק?

בריאות לכולם!

פורסם
היום קיבלתי הצעת ביטוח לאקורד, 5800+- למקיף. נראה לי שאני יורד מההונדה אלא אם תגידו לי שכל רכבי ה'מנהלים' יש ביטוח יקר כזה, הבנתי שעלות הביטוח של 407 דומה.

אז על מה אתם להמליץ לי שיהיה נוח, לא יהיה קשה מדי למכור ולא קורע עם הדלק?

הביטוח ל407 יעלה בערך חצי ממה שרשמת במקרה שאין לך נהג חדש או בלי סוף תביעות,תבדוק .לגבי ההונדה האחזקה שלה והביטוח יקרים משמעותית משל ה407..

פורסם

מה נשאר לי, ה 407? היום קיבלתי הצעה של 80K ש"ח בעבור 407 2006 עם 80K ק"מ יד 1 ליסינג. הבעיה היא שמצד אחד אני שומע שלא כדאי לי כי יש גם לה בעיות ומצד שני אני קורא פה שהיא אמינה מאוד.

407 רכב מעולה - נוח, חסכוני ואמין (אם טופל כראוי).

בקשר לפריוס, עכברוני צודק, לא חשבתי על זה.

פורסם

היום הבאתי הביתה את האוואו, לא נורא כמו שמספרים עליה. הפתיעה לטובה.

מצאתי אקורד executive ('המפואר') 2006 ב 120K, קצת יקר אבל רכב מדהים, זה כמו מלחמה בין ההגיון לרגש.

מחר אני אבדוק שוב 407 ונראה מה ייצא מזה, בינתיים אני נוסע באוואו ולא ממש סובל.

בריאות לכולם!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

לאחר השמחה על הזכייה באוואו, נמכרה אחר כבוד במחיר מגוחך.

לאחר חיפוש והתלבטויות, חזרתי אל ברירת המחדל שלי (באמת תודה שמר..), C5.

2006 עם 60K ק"מ נקיה מתאונות/מכות בצבע כחול כהה מחברת אלדן, מחר היא מגיעה לצפון ונראה שהנתונים אכן אמיתיים.

מה דעתכם?

חבל שעכשיו אני צריך להיפטר מהקסנטיה הידנית שלי...

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...