Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם..

עד לפניי 3 חודש קניתי שעון בגודל 5 אינט'ץ מחו"ל, השעון עצמו גדול ויש לו כמה דברים שהוא בודק..

בעיקר השעון נועד לטורים שגם יש לו שיפט לייט והוסיפו לו גם מד טמפרטורה שמן(דיגיטלי), מד טמפרטורהה מים (דיגיטלי), מד לחץ שמן ( דיגיטלי )..

בעיקרון התלהבתי אז קניתי, אין לי את הידע להרכיב, יש לציין שקיבלתי איתו כמה דברים מתאמים אם אני לא טועה...

יש לי חבר שזרק לי מילה ואמר לי שאני צריך מתאם ללחץ שמן למד טמפרטורה של המיים והשמן...

אין לי מושג האם אני צריך, הרכב שלי מסוג CITROEN VOLCANE....

האם אני צריך משהו נוסף חוץ ממה שהביאו לי בתוך השעון?

אגב, לפי מה שהבנתי מה שיחסית הכי קל מביניהם לחבר זה הטורים, ואני תאכלס אין לי כל כך ידיים לזה, האם שווה לי ההתעסקות בזה? או שללכת כבר למתקין שיעשה עבודה נורמלית ובזה אני יסיים ?

יש איזה מקום שמומלץ להתקנת דברים כאלה?

תמונה שלו:

4in1_digital_black.jpg

4in1_led_tacho_web.jpg

99592000.jpg

26475716.jpg

70253431.jpg

81292453.jpg

5696074.jpg

תודה רבה.

פורסם

חבר'ה? האם שווה לי לקחת סיכון פחות או יותר ולפחות לנסות להתקין שיעבוד רק השעון טורים?

משהו רוצה להסביר לי פחות או יותר?...

פורסם

חבר'ה אני מחפש משהו שיעשה לי את העבודה (ירכיב לי את השעון הזה שהוא כולל 4 דברים בתוכו), באזור רחובות.

אני משלם 150ש"ח מקסימום להתקנה מקצועית ממשהו שמבין...

יש לי עוד שעון בניפרד שזה AIR FUEL של חברת AUTOGUAGE מסוג SMOKE, ככה שעליו אני יוסיף עוד 50שקל למי שיתקין אותו.

אם יש משהו שרוצה לעשות איזה פרוייקט קטנצ'יק ולעשות אצלי באוטו את ההתקנה של זהה מוזמן להתקשר למספר:

0523814987

מור.

אזור רחובות, המכונית שלי זו Citroen Volcane.

פורסם

ממתי הלקוח קובע את המחיר :shock:

בכל אופן, דע לך שאם תנסה להרכיב לבד ובטעות חיברת חוט אחד למקור מתח לא נכון קיים סיכוי גבוהה שהשעון ילך פייפן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היית צריך לקחת בחשבון את נושא ההתקנה.

הפנו אותך לגורמים שיכולים לעזור לך בהתקנה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במחירים שציינת קשה לי מאד להאמין שתמצא מתקין ועוד מקצועי מאד כדרישתך שיסכים לבצע את ההתקנה.

גש למקומות שהמליצו לך וקבל הצעת מחיר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...