Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וטוב שכך, הדגם עם ה150 כ"ס מרגיש יותר טוב מהדגם בעל ה165 כ"ס.

וגם נוסע יותר טוב :wink:

מנסיון עם 2 הדגמים בליסינג אצלי בבית :shock: נבדקו היטב כמיטב מסורת הליסינג :oops:

מנוע ה150 כ"ס,מרגיש הרבה יותר זמין.

במיוחד במהירויות ביניים למשל עקיפות ותאוצות,שוב לא הבדל משמעותי לטובת מנוע ה150 - אבל יכול לרכך לך את הפחד מפגיעה בביצועים .

בהצלחה.

פורסם
ה 2008 יותר חלשה ב 15 כ"ס מקודמתה, כאילו דהההה....

חמודייי!

אני לא חיפשתי מי שיעשה לי חשבון במחשבון אני חיפשתי מי שיתן לי תשובות מתאימות לעניין !

אני שאלתי שאלה על ביצועים של הרכב ומבחינת הספיקים ולא מבחינת מספרים שכל ילד קטן כמוך יכול לחשב לבד .

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תודה לך MAXIZEM,

יעני הבנתי ממך שאם עכשיו אני אקנה את ה150כ"ס מודל 2008 אני לא אתחרט ולא יהיה לי רכב חלש בעליות ובסחיבות ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אממ תלוי מאוד,

אם נסעת על דגם ה165 כ"ס אתה בטח לא תתאכזב מדגם ה150 כ"ס.

אני לטעמי ה B4 קצת עגלתית,שילוב של משקל ,הנעה כפולה, וכן הלאה.

אבל עדיין זה לא הרכב שיקרטע לך בעליות של ירושלים ב80 קמ"ש.

זה רכב סביר מאוד מבחינת ביצועים,במהירויות היותר גבוהות תחושת הביצועים באה הרבה יותר לידי ביטוי.

אגב,מבחינת תחושות הוא מרגיש הרבה יותר זריז ממה שהוא בפועל - ככה שלא מאמין שתתאכזב.

פורסם
חמודייי!

אני לא חיפשתי מי שיעשה לי חשבון במחשבון אני חיפשתי מי שיתן לי תשובות מתאימות לעניין !

אני שאלתי שאלה על ביצועים של הרכב ומבחינת הספיקים ולא מבחינת מספרים שכל ילד קטן כמוך יכול לחשב לבד .

תודה.

נתתי לך תשובה מדויקת על ביצועי הרכב מבחינת הספקים...

לפעמים כדי לקבל תשובות טובות צריך לדעת לשאול שאלות טובות, קפיש?

פורסם

על מנת ליצור זמינות טובה של הכוח בסל''ד נמוך יותר כך שיהיה נוח יותר לנסוע ברכב הורידו מעט את ההספק.

לא מורגש שינוי לרעה דווקא לטובה כמו שאמרו לך.

הגיר דיי מסרס את הרכב ככה שהוא לא תמיד מרגיש מהיר וזריז אך הוא עושה את העבודה.

פורסם

כן, הגיעו.

זו אחת המכוניות הבודדות בסגמנט, שנמכרת גם עם גיר ידני.

הגירסה הידנית הגיעה רצוף, בכל השנתונים.

• תוכן חדש...