Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו זהו, יש להם מקומות, מה מפריע להם להקים מדינה?

1. כל אחד שם רוצה לשלוט והם נלחמים אחד בשני.

2. הם רוצים את כל המדינה.

עד שהם יקימו מדינה ייקח זמן ועד אז הם יזרקו עלינו טילים ואנחנו נצטרך להתגונן.

Kia Sportage, 2014 

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה, אש"ף עד היום לא שינה את האמנה הפלסטינית.

הם עדיין לא מכירים במדינת ישראל

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לא יודע מה להגיד לכם, כמעט הכל כבר נאמר כאן בעד ונגד והמציאות משתוללת לנו בפנים, בעד ונגד- חול וחול .

צריך לגמור עם זה , מוטב כאן ומוטב עכשיו במחיר הנמוך ביותר שנוכל לשלם על התקיפה הזו, צה"ל וממשלת ישראל לא רוצחים צמאי דם למרות כל ההתלהמות סביב ( שמובנת בחלק מהמקרים אבל נטולת פרופורציה ברובם ), הם עושים את העבודה השחורה וההכרחית לקיומו של עם ישראל. וכולי תקווה שחיילי צה"ל יחזרו בשלום לביתם כולי תקווה גם שנהרוס את תשתיות החמאס עד ליסוד(או עד כמה שנוכל) בכמה שפחות אבידות של אזרחים משני הצדדים.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

הותר לפרסום : הרוג לכוחותינו,נקווה שהוא הראשון והאחרון במלחמה הזו.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
ארנון, מטומטמים? הצורה שבה אתה מתבטא היא גועל נפש. במיוחד כמנהל פורום.

אם הייתי אומר את אותם דברים עליך (מטומטם, אוויל ושאר ירקות) , הם כנראה היו נמחקים מיידית. לכן אני אפילו לא טורח לומר.

אתה בהחלט מוזמן להגיד את הדברים האלה עלי בלי שימחקו, אבל בתנאי אחד: שתבין ראשית מה אני אומר.

לא את מה שנדמה לך שאני אומר (כי שמעת כבר המון שמאלנים תבוסתנים יפי נפש) אלא את מה שאני אומר.

אין לך מושג מה אני רוצה ממך ואתה גם לא מנסה להקשיב.

אתה מכנה אותי "תבוסתן" כשאתה מסכם לעצמך ש"כל הגישות התבוסתניות כבר נוסו ונכשלו" ונותן לעצמך פטור מהקשבה ופטור מחשיבה, אז אנא אל תעלב אם אומר לך (ואני אומר) שאין לי כח למטומטמים שלא מסוגלים לשמוע אבל בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכל אחד אחר.

את כל ההסטוריה שלנו בארץ הזו אפשר לסכם במלים הספורות הבאות: "פסיכים ערבים שבטוחים שכל היהודים טרוריסטים ושעם הרבה סבלנות והרבה כח אפשר להעיף את כולם מכאן, ופסיכים יהודים שבטוחים שכל הערבים טרוריסטים ושעם הרבה סבלנות והרבה כח אפשר להעיף את כולם מכאן".

צורת החשיבה של החמאס מכסה צד אחד של המשוואה.

אנשים שמדברים כמוך - על הצד השני.

הדבר הוודאי היחיד שאפשר להגיד זה ששניהם טועים.

במקום לרדת לפסים אישיים שלא יוסיפו לך שום דבר ,אני פונה אליך שוב ומבקש: ספר לנו מה כן צריך לעשות.

אתה רק אומר שאתה בעד ולא מגלה במה אתה כן תומך, אתה גם לא מוכן להתייחס לתופעת הגיס החמישי - ערביי ישראל.

מה אתה רוצה מחיי?

אתה זה שהמלצת לפזר כרוזים שקריים ואחר-כך לירות ללב אוכלוסיה שתנסה להימלט מההפצצות.

פורסם

וואו, קראתי את כל השרשור הארוך והטעון הזה, ודבר ראשון אני רוצה להגיד שאני גאה להיות ישראלי ולחיות במדינת ישראל. מדינה שמאפשרת לוויכוחים ודיונים כאלה להתרחש, מדינה שמאפשרת הבעת שלל דעות מכל הקשת ומגוון הצבעים. מדינה שמאפשרת קיומן של הפגנות גם אם הן נוגדות את רעיונות השלטון או אפילו את רעיונות הרוב. (אחד מהעקרונות של של הדמוקרטיה הוא שלטון הרוב ללא פגיעה בזכויות הפרט).

אבל היו פה לא מעט אי דיוקים ועיוות עובדות ומציאות. אני שמאלני. יפה נפש. כואב לי לראות מלחמות ואנשים נהרגים. גם אם הם הצביעו לחמאס פעם. לדעתי כל המלחמות מיותרות אם כל האנשים היו מוכנים לחשוב בצורה הגיונית ומוסרית.

אבל - לפעמים אין ברירה אלא להשתמש בכוח. הפלסטינאים הבינו את זה (ומאז אחרי כל סיבוב שהם משתמשים בכוח הם מקבלים דברים שהם רצו וניסו להשיג בדרכי שלום) והמנהיגים שלהם הבינו את זה ומשתמשים בכוח בשביל להשיג לעצמם עוד כוח ועוד השפעה.

המבצע הנוכחי שאנחנו מנהלים בעזה חיוני הפעם לדעתי. אני באמת חושב שאנחנו צריכים להפעיל מדי פעם את הכוח העצום שיש לצה"ל - אבל לזכור תמיד ולבדוק תמיד אם ישנו סיכוי - אפילו קלוש לשלום באזור שלנו.

וכן, אני חושב שבסיומו של הסיוט הזה אנחנו צריכים להשתתף בתהליך הבניה מחדש של עזה.

אסור לנו לשכוח להיות אנושיים גם בזמן מלחמה, ולצערי אני מרגיש שלפעמים חלק מהאנשים פה שוכח את זה.

בלי שום קשר - יש לנו בעיה עם חלק מערביי ישראל, והפתרון במקרה שלהם הוא להחיל את החוק ללא מורא ופחד גם בכפרים שלהם. אבל גם על משפחות הפשע ועל נוער הגבעות.

הסטיקרים משעשעים אותי בעיקר אבל אני מבין שיש אנשים שהשפה הבוטה, ולא המסר, מפריעה להם.

ודבר אחרון חביב - שירתתי בתור קרבי למרות שהייתה לי האופציה לא לעשות את זה. במלחמת לבנון האחרונה אירחנו בני משפחה מהצפון. אז נכון שלא מפגיזים אותי כבר 8 שנים אבל לקרוא לנו מנותקים זה עוול.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
נו זהו, יש להם מקומות, מה מפריע להם להקים מדינה?

1. כל אחד שם רוצה לשלוט והם נלחמים אחד בשני.

2. הם רוצים את כל המדינה.

עד שהם יקימו מדינה ייקח זמן ועד אז הם יזרקו עלינו טילים ואנחנו נצטרך להתגונן.

אמרתי שלא?

המרחק בין התגוננות והפגזות ממוקדות ובין השמדת עם (שזה בעצם מה שאתה רוצה) הוא מרחק שנות אור.

פורסם
צאו שנייה מהמילטנטיות, צאו רגע מכל הדעות הקדומות שיש לכם.

נסו לחשוב רגע על האנשים בעזה שאינם משתייכים לארגון כזה או אחר, אנשים שמנסים לשרוד בין אם מפציצים אותם או לא.

האזרחים בעזה נמצאים במצב קשה מאוד, הרבה יותר קשה ממה שאתם יכולים לדמיין.

להם אין פיקוד עורף, אין בתי חולים, אין תשתיות , אפילו חשמל ברוב הזמן אין.

לא ניכנס כאן למי אשם במצב הזה אבל חייבים להבין את הסיטואציה במלואה.

אזרחי עזה שנמצאים בין הפטיש לחמאס עוברים גהנום עלי אדמות וליבי איתם, עד כמה שקשה לי להגיד את זה אני מרחם עליהם נורא. כל זה לא גורע מהעובדה שאני תומך בכל חלק ובכל החלטה שהתקבלה במבצע הזה עד עכשיו.

הדרך היחידה לגדל דור של פלסטינאים שלא שונאים את ישראל היא לגרום להם לחיות כמו בני אדם, ללמוד, לעבוד ולהפתח לעולם. אם המצב הנוכחי יימשך עוד הרבה שנים אנחנו נגדל עוד דור של טרוריסטים ונעשה עוד סיבוב במעגל המעצבן הזה.

אני חולק עלייך,

האזרחים בעזה בחרו את החמאס לשלטון. ואני אומר, שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם.

שלא יובן מזה שאני רוצה להרוג את כל הערבים, אני רק אומר שאין להם על מה לבכות כי באותה מידע היו יכולים לבחור בפת"ח (שהוא לא הרבה יותר טוב, גם הם רוצים להרוג את כל היהודים, אבל הם טיפה טיפונת יותר מתונים).

נ.ב

אני מאמין (באמת ובתמים),

שאם מדינת ישראל לפני 30 שנים, הייתה מפתחת את התשתיות בעזה, ועוזרת להם להתפתח (וכן את הישובים הערביים בארץ), היה יכול להיות שלום ולישראל היה יכול להיות קייס במידה וכל העולם היה מדבר.

אבל ההזנחה שכבר שנים מזניחים את הערבים היא שגורמת להרבה מאד דברים ובינם לשנאה (הגדולה עוד יותר) לישראל.

שוב פעם,

זה לא שאני שמאלני שרק רוצה שלום (בתור חייל בחיל מודיעין וחייל שמחר נוסע לעזה) אני יודע ששלום זוהי לא אופציה (כן כן, עכשיו יקפצו עלי כל הפורום), אבל שלום הוא לא אופציה כי אין עם מי לדבר - לא עם החמאס ולא עם הפת"ח ולא עם אף פלג ערבי. הם לא מעוניינים בשלום וגם ההצהרות של אבו מאזן ריקות מתוכן. הם מוכנים להסכם שלום במידה וישראל עושה טרנספר ועוברת מפה לקוטב הצפוני וגם אז לא יעזבו אותנו בשקט!

ולכן,

אני תומך במבצע הזה בלב שלם ומאמין שמה שהצבא עושה הוא נכון לגמרי.

ומשל לסוף,

אפשר להמשיל את החמאס לערס צעצוע כזה. הוא כל הזמן עם פוזה ואתה סופג ומפנים, עד שהוא עושה יותר מדי פוזות ואתה מתעצבן ומוריד לו סטירה, והוא קם ואתה נותן לו עוד סטירה ואז הוא כבר לא ידבר.

עכשיו אנחנו בדיוק אחרי השלב של הסטירה הראשונה (חיל האויר) והתחלתה של הסטירה השניה (חיל הרגלים).

רק מקווה שהסטירה השניה תהיה כבר נוק-אאוט שממנו לא יהיה לחמאס מוטיבציה ורצון לירות על ישראל ולבלבל בשכל.

ערב נעים.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לקרוא את השרשור הזה ולא להאמין - אנשי השמאל - או אם נגדיר אותם אחרת - אנשי השלום - פשוט מסרבים בתוקף לתת לעובדות לבלבל אותם.

שטחים - כבר נתנו.

ממשל עצמי עם מתווה ברור להקמת מדינה פלסטינית - כבר היה.

מה קיבלנו בתמורה? דם ואש ותמרות עשן.

מה הם קיבלו? אלפי הרוגים, ירידה דרמטית ברמת החיים, יאוש וסבל.

כשיצחק רבין ז"ל דיבר על "קורבנות השלום" תמכתי בו, האמנתי שצפויה דרך קשה ולא סלולה - אבל לא ציפיתי לגהנום שקיבלנו.

הגיע הזמן לאמר ביושר שדרך הפיוס נכשלה, הנסיון הגדול שעשה השמאל הישראלי קרס ודירדר את כל האיזור לנהרות של דם.

טוב היה לכולם אילו לא הינו עולים מלכתחילה על "דרך השלום".

פורסם

כן. זו גם דרך להסתכל על זה.

מכיר את הבדיחה על המדען שבודק מה קורה לזבוב בלי רגליים?

מוריד לו רגל וצועק "קפוץ", והזבוב קופץ.

מוריד עוד אחת, צועק "קפוץ", והזבוב קופץ.

ככה ממשיך עד שמוריד לו את הרגל האחרונה וצועק "קפוץ". הזבוב לא זז.

צועק עוד פעם. הזבוב לא זז.

רושם המדען את המסקנה הלוגית: "זבוב בלי רגליים לא שומע".

פורסם

עזבו אותכם מריבים , כל אחד חושב אחרת..

תשמרו על אחדות ותוציאו הכול על האויב (שכולל בתוכו גם את הגיס החמישי).

אותי יותר הרתיח לראות את ההפגנה של ה"יפי נפש" השמאלנים אתמול בת"א.

כ"כ דואגים להם ? לכו לגור איתם..

לגבי מה שהיה בסכנין - צפוי , העיקר הגיס החמישי מקבל כסף ועושק את המדינה על חשבוננו.

כל אזרח במדינת ישראל צריך להישבע אמונים למדינה .

לא רוצה ? חפש מקום אחר לחיות בו.

יש לציין שאני כבר קיבלתי אזהרה + התראת מערכת על תגובות "גזעניות" לפני כמה ימים.

למרות שנאמרו פה בשרשור דברים יותר חריפים ממה שאני אמרתי , לא ראיתי תגובות נמחקות ונערכות.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ואם לחזק את מה שכתב דורקי, אז לחברה' הפלסטינאים בעזה ובגדה (וגם בירדן, לבנון, סוריה ומצרים אבל הם לא הנושא כרגע) היו את כל התנאים הבסיסיים להקמה של מדינה לתפארת.

הישובים הישראלים בשטחים (ההתנחלויות) סיפקו תעסוקה ופרנסה לאלפי פועלים, שלא לדבר על הטכנולוגיה החקלאית מהשורה הראשונה בעולם שהיתה ברצועת עזה וכל מה שהיו צריכים הפלסטינאים לעשות אחרי הנסיעה מהרצועה הוא להכנס לחממות ולהפעיל את הציוד שכבר הכירו. אבל הם בחרו אחרת.

הפועלים הפלסטינאים היו נכנסים לישראל בצורה כמעט חופשית, עובדים כאן בכל המקצועות שרק רצו ויכלו והיו בני בית אצל לא מעט משפחות. אפילו צעיר שכמותי עדיין זוכר את הפועלים מעזה שהיו עובדים אצל הדוד הקבלן שלי והיו מצטרפים אלינו כמעט לכל חג או טיול. אבל הם בחרו אחרת.

לאחר הסכמי אוסלו העולם הזרים מאות מיליוני דולרים לפיתוח של רצועת עזה והגדה. הרים של דולרים שנועדו רק לדבר אחד - שיפור מצבם של התושבים ושיפור התשתיות. מה נעשה בפועל? חלק מהכסף עבר לעראפת ואישתו שנסעה למסעות שופינג בפריז, חלק לראשי הראשות הפלסטינאית שהמאיסו עצמם על העם וחלק אחר, קטן מאוד, הגיע לאן שהיה אמור להגיע.

ההנהגה הפלסטינאית דואגת למרר לעם הזה את החיים, ולהחדיר לתודעה שלהם את המסר שישראל אחראית לאומללות הזאת ולא הם בעצמם. אני מניח שהרבה יותר קל ללכת ולהאשים מישהו אחר, רחוק וארטילאי מאשר את עצמך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לארנון - וואלה? אם רק תביט ביושר על העובדות תראה שאל מול מדינת ישראל נמצאת חברה ברברית, צמאת דם שמאמינה ש"דין מוחמד בסיף".

אני מניח שאילו היו לנו שכנים שחושבים לפי הלוגיקה של "שלום עכשיו" אז כבר מזמן היה כאן שלום.

העובדה היא שמדינת ישראל חיה על חרבה כבר יותר מ- 60 שנה, אם נתבונן על השנים שלפני הקמת המדינה אז נגלה שהסכסוך נמשך כבר יותר ממאה שנה.

אתה רוצה להאמין שאם רק ניתן להם שטחים הסכסוך יפתר? אשריך, לצערי העובדות אינן מחזקות את התיזה שלך.

פורסם

לא סתם אומרים שהעם הפלסטיני הוא מפספס ההזדמנויות הגדול בהיסטוריה..

הם אוהבים לירוק לבאר שהם שותים ממנה , כמו שהם מבשלים לעצמם דייסות מגעילות ואז צריכים לאכול אותן.

2001 Opel Astra 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...