Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי שאלה :

האם הפלסטיקה מבפנים על הדלת , כל מה שעל הדלת מבפנים של רכב דייהו סופר רייסר מתאים לרייסר רגיל ?

יש לי רייסר שאין פלסטיקה יש מעין לוח מפלסטיק או חומר שמזכיר PVC , אני רוצה להחליף למה שיש בסופר רייסר כי ראיתי שהם דומים + יש לחבר שלי סיופר רייסר ולפי ראיית עין מתאים

השאלה האם זה מתאים ?

מישהו יודע ??

פורסם

אהלן חבר'ה !

מישהו יודע אולי את התשובה ?

אם אני מביא דלת של סופר רייסר אני יכול להוציא ממנו את כל הפלסטיקה ולהחליף לרייסר שלי ??

פורסם

אולי תפרק מחבר ותנסה להרכיב אצלך? או תעשה מדידות ועם הן די שוות אז אכן זה מתאים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ניסיתי בזמנו, בכלל לא מתאים ואין שום דימיון בגודל ובחיבורים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ניסיתי בזמנו, בכלל לא מתאים ואין שום דימיון בגודל ובחיבורים.

בטוח ב100% ??

כי לפי מה שראיתי אצל חבר שליבסופר רייסר הדלתות דיי תואמות , כולל מיקום הידית לפתיחת הדלת.

בגלל זה חשבתי על הרעיון ...

בכל מקרה , אם לא מתאים יש למישהו אולי רעיון איך אפשר "לשפר" את הדלת ? להפוך אותה לקצת יותר יפה , נוחה , ביתית ? חח ...

תודה לעוזרים

פורסם

נראה לי שפעם היו שם, כי אני רואה חורים - אבל אם לא היו, אז זה הזמן להוסיף פאנלים לאיחסון.

יש כאלה פאנלים בהמון רכבים, רובם מתפרקים מן מהרכב וניתנים להרכבה אצלך.

הדבר השני שהייתי עושה זה לנסות לפרק מדייהו אחרת (אולי סופר לאנסר) או אולי מסובארו ליאונה משענת יד קצת אחרת.

מעבר לזה אני לא רואה הרבה אופציות לשדרוג...

פורסם
נראה לי שפעם היו שם, כי אני רואה חורים - אבל אם לא היו, אז זה הזמן להוסיף פאנלים לאיחסון.

יש כאלה פאנלים בהמון רכבים, רובם מתפרקים מן מהרכב וניתנים להרכבה אצלך.

הדבר השני שהייתי עושה זה לנסות לפרק מדייהו אחרת (אולי סופר לאנסר) או אולי מסובארו ליאונה משענת יד קצת אחרת.

מעבר לזה אני לא רואה הרבה אופציות לשדרוג...

אני אנסה לקחת מסופר רייסר ולבדוק מה יקרה ...

בכל מקרה חשבתי אולי עדיף למכור את הרכב גם ככה ולהביא משהו יותר נחמד בסגנון הסיאט איביזה או קורדובה ...שנות 95-98 ככה ...

• תוכן חדש...