Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות כך שנושא הדלק הוא רכיב משמעותי מאוד הן מבחינת תנועה והן מבחינה כלכלית... רציתי לדעת איפה הכי כדאי לי לתדלק בבאר-שבע מבחינת מחיר ואמינות[כאלה שלא מוהלים]...

תודה מראש =]

פורסם

כשירתתי בדרום הייתי ממלא תקופה מסויימת דלק ב-טן.

אח"כ האוטו התחיל לצלצל בצורה מטורפת. מאז לא תידלקתי מעולם בבאר שבע. הייתי מגיע עם מיכל מלא מירושלים.

אני לא ממליץ על טן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מתדלק קבוע (מעולם לא תדלקתי בתחנה אחרת) בסונול בן-גוריון במרכז ביג ב"ש מבחינתי דלק מצויין (מרגישים בנסיעה)

והמחיר פחות 30 אג' לליטר שזה משמעותי ביותר

בכל מקרה אל תחפש תחנות פרטיות הם אלה התחנות ש"אוהבות" למהול את הדלק שלך

פורסם

על כביש 40 יש שתי תחנות דלק זולות של סד"ש - אחת בתימורים והשניה בניר-בנים. 30 אגורות הנחה לליטר ובנוסף אני מקבל הנחה של עוד כמה שקלים בויזה.

תדלקתי שם כבר כמה מיכלים בכמה רכבים ואף פעם לא היו לי בעיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב"טן" בדרום אני לא חושב שיצא לי לתדלק, אבל הייתי מתדלק קבוע גם בנזין וגם סולר בבארות יצחק ובתחנה ליד מחלף פולג ואף פעם לא היתה בעיה. הם גם זולים יחסית.

פורסם

שלום,

כשאני כבר נמצא בב"ש אצל ההורים,

אני מתדלק בתחנת פז שצמודה לנאות ספיר

בכניסה לתחנת המשטרה,

או בסד"ש שממוקמת ממש אחריה

(קרוב מאוד למרכז של שכונה ט').

תדלוק נעים.

פורסם

2 תחנות סדש - אחת בעמק שרה; השניה שד' טוביהו בואכה קניון הנגב. 30 ו- 33 אג' הנחה בהתאמה. למתדלקים בישראכרט - הנחה נוספת.

תחנת טל בקרבת השוק - 36 אג' הנחה, רק שדרך הגישה מעט משובשת.

דרך צלחה ונסיעה טוב

מקבל את הביקורת על טן - אם כי צלצולים (כבר לא מתדלק אלצם) - לא נתקלתי

פורסם

אני לא יודע מה המצב עכשיו אבל לפני 5 שנים עבדתי בטן ודווקא הינו לוקחים בקבוקים לבדיקות, לדעתי הדלק שם בסדר גמור.

ממול יש לך את תחנת תפוז תוכל לקבל שם +30 אג' (אפשר לקבל כרטיס תדלוק) ושטיפה במנהרה.

תחנות נוספות שאני מתדלק הן ב-ג בתחנת דלק אלון מול הוט(25 אג') ובדרך מצדה קרוב לאוני' ששם כמות הרכבים כ"כ גדולה שלא נראה לי שהם צריכים למהול שום דבר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לתושבי באר שבע והאיזור.

על כביש מספר 40 כ-2.3 ק"מ לאחר צומת פלוגות לכיון קסטינה שכונת לה תחנת דלק , בצומת סגולה.

מכביש 40 יש לקחת ימינה בצומת "סגולה" (בצומת יש בורקס טורקי), להמשיך ישר כ- 250 מטר עד שמשמאל תופיע לכם התחנה , מחירי הסולר שם יותר זולים ב-1-2 ממחירים של תחנות אחרות בגלל החקלאים הרבים שישנם באיזור , זו תחנה פרטית והתעריפים שם מטורפים.

בנוגע לבנזין איני יודע כי איני מתדלק שם ואיני שאלתי , אך לבעלי רכב עם מנוע דיזל כדאי לבדוק שם.

לאחרים: אתר זה יכול להיות שימושי מאד:

www.delekzol.co.il

מתעדכן מידי יום.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
אני מתדלק קבוע (מעולם לא תדלקתי בתחנה אחרת) בסונול בן-גוריון במרכז ביג ב"ש מבחינתי דלק מצויין (מרגישים בנסיעה)

והמחיר פחות 30 אג' לליטר שזה משמעותי ביותר

בכל מקרה אל תחפש תחנות פרטיות הם אלה התחנות ש"אוהבות" למהול את הדלק שלך

גם אני מתלדק שם. התחנה גדולה ואף פעם אין תור, נקייה ומציעה הנחה גבוהה יחסית.

• תוכן חדש...