Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות פונטו מיד שניה (יד ראשונה היתה השכרה, ומאז 10 שנים אצל אותו אדם).

מבקש 9000 שזה רק קצת פחות מהמחירון. נוסע יפה (בדקנו נסיעה 45 דקות),

הגה קשה למדי בסיבובים, חיצוני נראה טוב, פנימי בסדר (שבר במאפרה), נעילה מרכזית דורשת טיפול (דלת אחורית לא נסגרת

בנעילה מרכזית), מד דלק מזייף, קילומטראז' 120K

אך הדבר שבאמת מטריד אותי הוא שהבעלים לא ממש יודע לספר לי הרבה על הרכב... לא "זוכר" איזה סוג דלק שמים וכמה הצריכה שלו, האוטו רשום על אמא שלו, והרכב מטופל של חצי שנה במוסך בטייבה שאבא שלו שולח לשם את הרכבים שלו...

מה שהדליק אצלי נורה אדומה הוא הטיפולים במוסך בטייבה ?? הבנתי שפונטו דורשת טיפול מסור ומדוייק הכולל שימוש בנוזל קירור

יעודי, ובהעדר זאת מתפתחות בעייות ראש מנוע ורדיאטור....

במילים אחרות - להתרחק ??! (עדיין יד "כמעט" ראשונה וקילומטראז' נמוך יחסית).

האם אפשר בבדיקה לדעת שהרכב לא הולך להיות נפילה, לברר אם הנוזל נכון וכדומה ?

פורסם

הסיכוי שהרכב עבר 120,000 ק"מ דומה לסיכוי שהשבוע הייתי בן 18 ולא 28...

השכרה לשעבר (רכב שחוט בהרבה מקרים ולא ממש מתוחזק כראוי)+הרכב לא רשום ע"ש המוכר+לא יודע לספר הרבה על הרכב עלולים בסבירות גבוהה להצביע על כך שמדובר בסוחר -נוכל וכנראה הקילומטרא'ז ברכב הוא לא הדבר היחיד שזוייף.

לדעתי, חבל על הזמן חפש אקזמפלר אחר.

יש מספיק פונטו בשוק ובמיוחד עכשיו כאשר המחירים בצניחה חופשית שווה להתאזר עוד קצת בסבלנות.

שיהיה בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...