Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנהתעלה לך בין 400-900 ש"ח בערך

כמובן התקנה בסיסית ותלוי מי המתקין

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אתה מתכוון למחיר ההתקנה עצמה, או למחיר ההתקנה + רכיבים? אפשר לנחש שמדובר בהתקנה בלבד, זה פשוט לא כ"כ מובן משאלתך.

התקנה בלבד, בסיסית ופשוטה תעלה לך כ500-1000 ש"ח, תלוי ברמה שאתה רוצה. בכל מקרה, גם אם אתה מחפש התקנה פשוטה, הייתי יותר מממליץ לך לבצע זאת אצל מתקין מקצועי.

עכשיו יקפצו אנשים ויגידו, מה אתה מקשקש? הוא לא מבקש לעשות בניות פיבר וחיתוכים אמנותיים בדשבורד, כל מתקין דיבוריות ממוצע ישים לו את זה ב300-400 שח..

לא נכון!!

התקנה של "20 שקל", גם במערכת פשוטה וזולה, פירושה חווט של שקל תשעים, חיבורי סופיות קקה, וכשאתה מרים את הספסל האחורי אתה רואה סלט מטבוחה של כבלים, שאתה לא מוצא את ידיך ואת רגליך שם וכו' = מתכון לצרות צרורות.

לעומת זאת התקנה מקצועית, גם במערכת פשוטה וזולה, פירושה למשל חווט - יחסית - איכותי, חיבורי סופיות קפדניים, עיגון כבלים בצורה נאותה והגיונית, סידור הכבלים בצורה אלגנטית וכו'. = מתכון לשקט ושלווה.

פורסם

לשאלתך - לא.

אין מקום בירושלים שהייתי נותן בו למישהו להתקרב לרכב שלי מבחינת התקנת מערכת סאונד.

התקנתי פעמיים בירושלים - וההתקנה שעשו הייתה חובבנית ולא יותר מזה, וכך בכל המקומות האחרים, מנסיון של חברים שהתקינו והצטרפתי אליהם לפקח :)

אם אתה מתעקש להתקין בירושלים ולא רוצה לעשות נסיעה של כחצי שעה - ארבעים דקות למרכז, אז יש לי שתי המלצות:

צלילי אורנים (נמצאים בתלפיות ליד קניון הדר)

רדיו-צליל (נמצאים בעמק רפאים)

בנוסף, שמעתי על מקום יחסית חדש שנקרא Cadence בתלפיות אך אין לי נסיון איתם.

בכל מקרה, אם תחליט שאתה רוצה התקנה טובה ואיכותית, יש פה מספיק אנשים ומקומות להמליץ עליהם באיזור המרכז.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם
ואם למישהו יש המלצות באזור ירושלים

למרות שאתה מאיזור ירושלים, אמליץ לך דווקא על מתקינים מהמרכז, ששווה מאד - כפי שציינתי - להגיע אליהם מירושלים.

רוני, חבר הפורום, המכונה יגאל בנץ.

יוסי, חבר הפורום, מסדנת ECA [עלית קאר אודיו] המכונה ALPINE.

צור איתם קשר באמצעות הודעות פרטיות בלינקים הנ"ל.

בהצלחה!

פורסם

צלילי אורנים על תיתקרב אליו על תיקנה אצלו אפילו ריחן לאוטו

ורד-בול צודק על תעשה שום דבר ברכב בירושלים

ועם בכול זאת החלטתה ללכת על התקנה בירושלים תילך לCadence בתלפיות הם הכי בסדר מהיכרות שלי עם כמה מקומות

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הכל בסביבות 150 שקל פחות או יותר (כמובן רק ההתקנה לא גם לקנות את המוצרים הנ"ל)

יש המון מקומות טובים בירושלים - הכי מרכזי ומומלץ זה "צלילי אורנים" ו"רדיו רפי" (למרות ששמעתי ביקורות שבעל המקום לא אמין כל כך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...