Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני שוקל לרכוש תנור שכזה, אבל להציב אותו במרפסת ע"ג מעמד מתכת (מבלי להיכנס לסיבות למה ומדוע): בכול האתרים יש רק תיאור של המידות כ"צר", "סטנדרטי" ו"גדול". יש למישהו מידות ב- ס"מ לתיאורים שלהם? וכמובן אשמח לשמוע המלצות על תנורים שכאלה בטווחי מחיר של 1400 ש"ח עד 1700 ש"ח ועל מקומות מהם כדאי לרכוש, ואשר ידועים ברמת השירות והתודעה שלהם.

תודה מראש.

פורסם

אהלן,

אני רכשתי לא מזמן תנור של דלונגי.

הוא נחשב צר. זה אומר שרוחבו הוא 50 ס"מ. גובהו 85 ס"מ, ועומקו 60 ס"מ.

זה תנור שנכנס לגומחה קטנה (ובדיוק היום שיפצתי את המקום, אחרי שהסרתי משם משטח שיש).

מה התקציב שלך? אני מציע לך לקפוץ קצת בתקציב,פשוט כי ברמת התקציב הזאת, התנורים מרגישים די חלשים, ממש פחונים. העדפתי לרכוש משהו מסיבי. ותנור זה מוצר שמלווה אותך כמה שנים..מה גם שאם תתמקח טוב, תשיג מחירים טובים.

אני השקעתי כמעט באלפייה יותר (ועל הדרך היה מבצע, ככה שנתנו לי גם מכונת קפה :-D ולא רק זה, אלא שקיבלתי תנור בצבע שחור, שחלק אומרים שמוצרים בצבע שחור יקרים יותר במחיר נמוך מהמתחרים)

כשאני רכשתי את התנור, לא בדיוק התחשבתי בתקציב, אלא הלכתי על אותה חברה של תנורים שיש אצל ההורים.

אחרי שראיתי שזה כבר אותו תנור (במידות, רק שהדגם קצת שונה.. סידור/צורת כפתורים אחר) בפעם השניה, החלטתי גם לקנות כזה.

קח בחשבון את המידות של המשקופים בבית, שלא תיתקע עם התנור מחוץ למטבח רק כי לקחת תנור רחב מדי (90 ס"מ למשל... ויש כאלה).

השירות ניתן על ידי ניופאן, אחריות במשך שנה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה רבה לך על התשובה המפורטת וההשתדלות, אבל הכוונה שלי הייתה לתנור Built - In, כלומר כזה ללא מבערי גז, ש"דוחפים" אותו לתוך גומחה מתחת לשיש. אולי טעיתי בשם?

באופן כללי אשמח גם לשמוע למה לשים לב בעת הקניה.

פורסם

לא, לא טעית בשם. אני מדבר על תנור מסוג אחר.

כל תנור כזה יפלוט חום... במידה ותרכיב אותו בסמוך לארונות מטבח או בשילוב איתם. מציע לך לבדוק אצל שכנים/חברים/משפחה אם יש למישהו תנור כזה, והם מרוצים ממנו. מה המינוסים שלו?

חוץ מזה, מציע לך לא למהר ולקנות אלא רק אחרי שעשית סקר שוק, כי מדובר בהרבה כסף וחבל שאח"כ לא תהנה מהמוצר.

לא ברור לי למה אתה נעול על סוג כזה של תנור, אם הוא לא הולך לשרת את המטרה של להיות בילט אין בתוך משהו. בכל מקרה, כדאי שתבדוק באתר WISE BUY את העצות לגבי קניית תנורים כאלה.

כמו כן, חשוב ביותר, לא לשכוח שיהיה בתנור טורבו! כי בלי זה, זה כמו טוסטר אובן. היום בכלל יש שכלולים, טורבו אקטיבי וכאלה, שאין לי מושג מהם.

בהצלחה,

שמח לעזור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש לי תנור של ZANUSSI,הדגם הזה נדמה לי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708378#

ברשותי כבר 4 שנים,עובד מצויין,בלי שום תקלות,אופה מצויין,ויש שלל פונקציות.

לא פולט שום חום כמו שנאמר פה,מובנה בתוך ארון במטבח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...