Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מעוניין לקנות פולסווגן פולו או הונדה גאז מהחברה 2008,למה דווקא את שתי המכוניות האלה? בעיקר בגלל המחיר הדומה,רציתי שתייעצו לי איזה אוטו עדיף מבחינת ביצועים,בטיחות וצריכת דלק,תודה לעוזרים.

פורסם

שתי המכוניות מדגמים אלו הנמכרות כרגע בארץ הן מדגמים העומדים להתחלף בעתיד הקרוב.

המלצתי היא להמתין להגעת הדגמים החדשים ארצה.

פורסם

אכן,אבל הונדה גאז החדשה תגיע בגיר רובוטי בלבד,גיר שלאף אחד אין ניסיון איתו ואי אפשר לדעת איך ומה יהיו התקלות,לגבי הפולסווגן לא יודע,השיקול המרכזי פה הוא המחיר שירד די הרבה וירד כנראה עוד קצת עד סוף השנה,בכל מקרה מישהו יכול לציין פה את הנתונים ששאלתי עליהם?

פורסם

אני נוטה להאמין שאתה מדבר על האוט' (תקן אותי אם אני טועה..) .

פולו 1.6 אוט (טיפ') 105 כ"ס.

15.6\3800 קג"מ - 6 היל' אוט'..

0-100 = 11.3

ממוצע דלק 13.5 ק"מ לליטר.

4 כריות אויר וESP .

4 חלונות חשמל +נעילה מרכזית

ר"ד MP3.

מראות חשמל+חימום , מראות איפור מוארות ,מושבים מתכוננים לגובה וכו'..

אם ישנם איזה שהם שאלות יותר קונקרטיות אשמח לעזור בה"פ.

המלצה חמה - גש לאולמות התצוגה , תתרשם , בצע נסיעה אם יש צורך וקבע לעצמך . שים לב גם לשוק המשומש.. סחירות וכו'...

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...