Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה הביפר של הכריזמה שנת 99 זימזם לא ירדתי לבדוק .עכשיו ירדתי וראיתי 2 חורים בשימשה האחורית כל חור בצד אחר. עכשיו השאלה איך זה יכול לקרות כי לא ראיתי שזרקו משהו לבפנים ואיך זה שהחורים בשתי צידי החלון. יש לי ביטוח שמשות זה יכסה את הנזק?

פעם ברנו אקספרס היה לי חלודה במסגרת ושימשה נסדקה והביטוח לא רצה להחליף לי על חשבונו.

עכשיו גם שמתי לב שיש לי פטריה קטנה של חלודה במסגרת בכריזמה

פורסם

הביטוח אמור לכסות את זה

אבל כמו שאתה יודא אצל חברות הביטוח אמור זה שם של דג...

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

חד משמעית הביטוח חייב להחליף את השמשה , במקרה שהיה לך קודם כתבתה שהיה סדק , הביטוח מחליף שימשה מתי שיש שבר של ממש או סדק העובר על כל עובי השימשה - במקרים הנ"ל השימשה תוחלף ע"י נותן השירות ( דרך עגב השימשה תהיה חלופית ולא מקורית בדרך כלל וזה מותר להם לפי החוק....)

פורסם

לפי המראה, נירא שמישהו ניפץ את השמשה אולי עם מקל מברזל או משהו דומה

בכל מקרה הביטוח יכסה במקרה שיש ביטוח שמשות

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אולי אלה היו ילדים ששיחקו בכדור או משהו וכשהם שברו לך את השמשה הם נבהלו וברחו. קצת קשה לי להאמין שיש למישהו סיבה לבוא ולנפץ שמשה של רכב לאור יום ככה סתם (אלא אם כן היה לך משהו באוטו שמישהו שם עין עליו).

פורסם

מהתמונות אני מבין שלקחו מוט עץ/ברזל ובכל צד נתנו מכה.

כניראה מישהו מתנקם בך, חבל שלא יצאת מיד לרכב היית רואה מי זה.

עריכה: במחשבה שניה עולה לי כי יתכן ורצו ליגנוב את הרמקולים(איזה רמקולים אלה משהו יקר?)

וכששמעו את האזעקה מיד ברחו כי ניבהלו..

פורסם

יכול להיות גם שמשהו נכנס בקו ישר מצד אחד ועבר לצד שני

תסתכל איפה שיש שברים של הזכוכית זה יעזור להבין

אל תתעצבן פשוט תתקן את הנזק

יש אנשים מגעילים:cry:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

על פי התמונות נראה כי מישהו שבר את החלון במתכוון, על פי התמונה המראה ששברי הזכוכית נמצאים ברכב בקרבה לשתי המכות, ניתן להסיק שהיו אילו מכות מכוונות.

נראה כי זה מעשה ונדליזים מכוון , גנבים מקצועים יפרצו את המשולשים הקטנים ואו חלון קדמי על מנת לפתוח את הרכב במהירות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה אנשים שצריך לעשות להם את אותו נזק על גופם..רק עם מקל רותח ואולי גם חד שיהיה מעניין

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...