Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי סובארו טנדר שנת 92

ולאחר שהכסאות כבר לא חדשים ברצוני להחליף אותם

חשבתי על השיפוץ אבל לפי דעתי זה יהיה שווה ומשתלם.

עכשיו אשמח לקבל המלצות לכסאות מתאימים בדיוק

ומקומות מומלצים לקנייה (באיזור המרכז)

תודה:-)

פורסם

קראתי באיזה פורום שכיסאות של דייהטסו YRV או סיריון , נוחים ואמורים להתאים יחסית בקלות.

אין לי רכב כזה אבל ישבתי ברכב כזה והכיסאות שם נוחים לדעתי , הייתי חושב על לבדוק אם יש קרעים בקפיצים ובתומכים של המשענת והמושב, ומקסימום מרפד במילוי חדש.

גם שומר על מקוריות וגם יותר זול (לפי דעתי).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בנוגע לכסאות אני חייב להיות בטוח שזה יתאים!

ובקשר למילוי אתה אומר שזה יביא אותם למצב חדש? ונוחות מלאה?

ובקשר למחיר אני לא יודע למה אבל זה נשמע לי יותר יקר מה הסדר מחיר לשתי כסאות?

נ.ב

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דלת אחורית מקורית? (עם אפשר להיות ספציפי)

תודה

פורסם

תראה כל אחד והנוחות שמתאימה לו, אצלי בלאונה המושב קצת שוקע זה אומנם מעצבן אבל הכיסאות נוחים מאוד, ולסדר את זה זה להחליף את הקפיצים למטה ולשים ריפוד חדש, לא משהו שדחוף לי עכשיו,המושב הקדמי של הנוסע מאוד נוח,

ואני לא חושב שהמושבים של הטנדר מזעזעים עד כדי כך, נסעתי על רכב כזה מלבד הקטע המציק שאין ה"כ הוא סבבה לגמרי

חוץ מזה יש את הקטע הבטיחותי אתה לא רוצה לטוס לשמשה הקדמית עם המושב החדש ...:roll:

פרטים בה"פ .

פורסם

הכסאות באופן כללי מאוד נוחים בזה אתה צודק.

אבל הכסאות שלי לא כול כך הם קרועים באופן שמאוד משפיע כול הזמן יוצא לי חתיכות סופג

והדבר היחד שמחזיק את הספוג בפנים זה הכיסוי (גופיה) שהלבשתי על הכסאות.

עכשיו לעניין המחיר כמה עולה? איפה מומלץ לעשות (איזור המרכז) ועם יש בפורום בעל מקצוע העוסק בזה.

פורסם

תראה

אני במקומך הייתי הולך לרפד שיפרק את הכיסא יעיף את הספוג המתפורר ישים חדש,

וגם יתפור ויתקן את הקרעים,

לדעתי עדיף ושומר על מקוריות הרכב

אבל כל אחד והשיקולים שלו.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...