Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב!

הפולו מגיע היום עם מנוע וגיר משודרג שהוחלף מאמצע 2008.

מנוע 80 כ"ס עם גיר' טיפ' מחולק ל6 היל' קידמיים (ייתרון בזמינות כוח וחיסכון בדלק). סוחבת משמעותית על הדגם המוחלף!

צריכת דלק ממוצעת של 14.49 ק"מ לליטר.

אני מדגיש זאת מכיון שבחלק מאולמות התצוגה היתה בעיה של מפרטים ישנים והרבה לקוחות נטו לטעות ולהתרשם מהדגם המוחלף..

נ.ב:במידה ויש לך קשר ל"חבר" שווה בדיקה , שאל באולמות התצוגה , ישנם הטבות טובות מאוד!

אשמח לעזור בפרטים מעמיקים בה"פ.

בהצלחה .

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

פאביה נראית כמכונית העדיפה בקבוצה לטעמי המאוד אישי, במיוחד עם הגג הלבן.

הפולו מיושנת מאוד ולפני החלפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמו שציינו מעלי הגטס והפולו (להבדיל אלף אלפי הבדלות) נפסלות על הסף כל אחת מסיבותיה שלה.

את שמץ ההתלבטות בין סוויפט לפאביה פתר עיון קצר בדרישותיך לאיכות ותחושת ה"רכב של ממש" שאתה מחפש.

ההחלטה אם כן פשוטה, סקודה פאביה.

היא מרווחת, איכותית, תא הנוסעים מעט משעמם אך מהונדס היטב. נוסעת בדר גמור וכמובן המודרנית בחבורה.

מכל מקום- אל תסמוך על אף אחד, גש ובצע נסיעת מבחן. אתה הוא זה שתעביר עם בחירתך את השנים הקרובות.

אני אדבר בשם כולם שנשמח לשמוע את לבטיך והכרעתך בנושא.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
DSG והיא רובוטית (מצויינת).

מתכוון לאיביזה? כי מחקתי את ההודעה בה כתבתי שאכן משודכת לה תיבה אוטומטית (לא הייתי בטוח...).

פורסם
מה עם גרנדה פונטו החדשה !

מאוד חסכונית .8)

מת על האוטו.

למרות זאת בשיקול כללי, לדעתי לך על הפאביה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

טוב חברים בשעה טובה נקנתה סובארו B3 RX 1.5 אוטומט

הרכב נכנס בתקציב שלי ונקנה ב104 אלף כולל הכל עקב הנחה.

היתה התלבטות גדולה,בסופו של דבר הנסיעות הבינעירוניות היומיומית שלי הטו את הכף לטובת הסובארו.

פשוט יותר נוחה מהסוויפט ומהפולו מחוץ לעיר.

הסקודה מאוד נחמדה וכיסאות הספורט שם זה + רציני , בנוסף לרכב המוצלח (כך נראה) .

רק עניין שמירת הערך הוריד לי ממנה,וגם דעה קדומה,לא ממש משנה אני שמח עם ההחלטה לגבי הסובארו.

*אגב עניין מעצבן לגבי הסובארו היא היתה רק בצבעים לבן וכסף אז לקחתי כסף,רציתי שחור אבל אמרו שזה יהיה רק בסביבות אמצע דצמבר ואין לי כח ואפשרות לחכות חודשיים לצבע.

תודה לכולם !

פורסם
טוב חברים בשעה טובה נקנתה סובארו B3 RX 1.5 אוטומט

הרכב נכנס בתקציב שלי ונקנה ב104 אלף כולל הכל עקב הנחה.

היתה התלבטות גדולה,בסופו של דבר הנסיעות הבינעירוניות היומיומית שלי הטו את הכף לטובת הסובארו.

פשוט יותר נוחה מהסוויפט ומהפולו מחוץ לעיר.

הסקודה מאוד נחמדה וכיסאות הספורט שם זה + רציני , בנוסף לרכב המוצלח (כך נראה) .

רק עניין שמירת הערך הוריד לי ממנה,וגם דעה קדומה,לא ממש משנה אני שמח עם ההחלטה לגבי הסובארו.

*אגב עניין מעצבן לגבי הסובארו היא היתה רק בצבעים לבן וכסף אז לקחתי כסף,רציתי שחור אבל אמרו שזה יהיה רק בסביבות אמצע דצמבר ואין לי כח ואפשרות לחכות חודשיים לצבע.

תודה לכולם !

קודם כל תיתחדש ודבר שני, האם המרכב שקנית הוא 4 או 5 דלתות?.

ולפי דעתי אני מציע לך לחכות לצבע השחור, כי לפעמים האונייה נכנסת לארץ.

לפני המועד המשוער אז שוב לפי דעתי, כדי לחכות לצבע שהוא קצת שונה משאר העד.

ואגב ההנחה היא שייכת לאיזה ארגון כול שהו?.

יניב

פורסם

תודה.

כן ההנחה שייכת לעובדי אל על

ובקשר לצבע אם זה מה שיצא אז זה מה שיצא האוניות לדעתי לא מגיעות סתם ככה יש צפי..

אני בכל זאת מדבר איתם מדי פעם ומנסה לברר אם באמת יש איזה אונייה שמגיעה

אבל לדעתי זה לא כל כך פשוט .. האונייה מגיעה לאילת ואני מאמין שהרכבים יושבים שם כמה זמן ולא מביאים אותם מייד לבונדד במרכז או איפה שהבונדד של סובארו נמצא ?( אשמח לתשובה).

ולפי דעתי לא מביאים סתם רכבים אלא יש צפי של הזמנות וצפי של ביקוש ועכשיו כבר סוף שנה..

וכשהרכב מגיע מאילת עם מובילית או יושב לו כמה שבועות בבונדד עד שמתחילים לעבוד עליו שטיפה רישוי מערכות בדיקה וכאלה.

אגב הרכב הוא 5 דלתות ולא סאדן . פשוט טעם אישי.

• תוכן חדש...