Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

ברשותי ניסאן סאני 94 ידנית.

ישנה ברכב כרגע ולפעמים, סל"ד לא יציב בהילוך סרק, כאשר הרכב תוך כדי נסיעה, בטורים צונחים ל-500 ואז בעצירה מוחלטת הם מתייצבים.

חשבתי סתם לבדוק את הכבלי הצתה, מה שקרה זה שאני מקבל חשמל כאשר אני נוגע בכבלים כאשר הם עדיין מחוברים לפלגים.

האם זה תקין?

גם כשאני מוציא את הכבלים מהפלגים ומקריב בס"מ מבלוק המנוע אני רואה שהכבלים נותנים חשמל לבלוק, סביר להניח שזה תקין, אני רוצה להיות רק בטוח.

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

התקשרתי לפרסי לברר הוא אומר שצריך להזמין, הסכמתי ואחרי 3 שניות הוא התחרט ואמר שהוא לא יכול להזמין.

התקשרתי לצנטרל והוא אמר לי שלא קיים לרכב שלי, האומנם?

בבקשה תעזרו לי בקשר לזה, איך אני יודע אם קיים בכלל לרכב שלי?

איזה דגם?

פורסם

אוקיי ומה הלאה?

אני לא רוצה לקנות מקוריים אני רוצה של ברו, משום מה אני לא מאמין לצנטרל שלא קיים לרכב שלי.

זה האתר ל beru אם מישהו מכיר את האתר הנ"ל ויודע איפה אני יכול לברר שם אם קיים כבלים לרכב שלי אני מאוד אודה לו.

http://www.beru.com/english/produkte/index.php

פורסם

זהנ בדיו קמה שקורה עם האלמרה שלי, להשיג לה חוטי הצתה של בירו זה כמעט בלתי אפשרי אני כבר לא בטוח שבירו מייצרים לניסאן חוטים בכלל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

דבר עם היבואן

הכי טוב שתגיע אליו ואז הוא ימצא לך כבר משהו ולא יזרוק אותך לחנויות.

CompanyB.Barankiewicz & M. Londoner Ltd.NameMr. Benji AdlerAddress11 Hanapach St.58816 Holon

IsraelPhone++ 972 3 5583377Fax++ 972 3 5588786E-mail[email protected]

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

היבואן היה המקום הראשון שהתקשרתי אליו, הוא אמר שהם כבר לא מיבאים את בירו, ובכלל השאלה הראשונה שלו הייתה אם אני פרטי ועניתי בחיובי, הוא רצה כבר ישר לנתק,הקטע שהוא כמעט ולא דיבר עברית אז הבאתי לו אותה בפוליטיקה רוסית, קצת עם גימגומים ושגיאות דיבור אבל העיקר שהבין שאני מבין רוסית אז הוא המשיך את השיחה,אבל אמר שכבר לא מייבאים.

נשמע הכי הזוי אבל זה מה שאמרו לי.

אבל האמת שהוא לא הזכיר שלא קיים דגם כל כבלים לרכב שלי.

פורסם

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...