Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בטח חלקחם עזרתם לי עם הבעיות של האופטרה שהוא בעצם "סוס עבודה" יש לי שאלה לתקלה שקרתה לי

אני בא לאוטו, ואני מניע והוא לא מניע לי אני מסובב את הסויץ כמה שניות לפחות 7 שניות והוא לא מניע. הוא עושה את הרעש המוכר שהענה אבל רק באיזה 10 שניות שהסוויץ מסובב הוא מניע והוא עושה רעש כזה שהוא עושה טובה שהוא מניע, כלומר רעש חזק של הנעה בשניות הראשונות וכשהוא תופס את ההנעה הוא עושה רעש יותר איטי ואז, מניע. למה זה קורה?

אני החלפתי מצבר ליפני כ-3 חודשים

אני רק רוצה להבין, לכל מי שבבעלותו רכב מסוג שברולט אופטרה סאדן עושה בעיות? כי לי אמרו שהוא די אמין. הוא לא טויוטה או מאזדה אבל הוא אמין. (אמרו, אמרו, בינתיים אני אוכל איתו חצץ)

תודה לכל מי שעוזר!!!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

דבר ראשון- עזור לעצמך וחברי הפורום עם כותרת עניינית.

דבר שני- רכשת מצבר (חדש ?) שעדיין באחריות ? חזור למי שהתקין אותו ובמקביל מומלץ לערוך בדיקוטת נוספות של טעינת אלטרנטור עם /בלי צרכנים נוספים.

הבעיה יכולה להיות גם בגלל תקלת מיגון,שיש לבודקו ביסודיות.

לאחר ביצוע הבדיקות הנ"ל חזור לעדכן בממצאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור, אבל בכל זאת: אני הייתי צריך לעשות טיפול לפני שנה של החלפת שמן ואני דחיתי את זה אני בקרוב צריך לעשות החלפה. האם זה יכול ליהיות גורם?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
... אופטרה סאדן עושה בעיות? כי לי אמרו שהוא די אמין. הוא לא טויוטה או מאזדה אבל הוא אמין.
לא מבין. אם הוא לא טויוטה או מאזדה אז הוא אמין? פחות אמין? פחות אמין אבל עדיין אמין? מתי רכב שהוא פחות אמין מפסיק להיחשב אמין?

לדעתי הפיתרון הכי טוב עבורך יהיה לפנות לאלה שאמרו לך שהוא אמין.

בדרך כלל הם מבינים הכי טוב במכוניות.

אם הם לא זמינים, עשה לרכב שלך טובה והיכנס למוסך לביצוע טיפול תקופתי. יכול להיות שזה יפתור את בעיותך. אם לא, לפחות יחסוך הופעת בעיות חדשות.

• תוכן חדש...