Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט :כל אחד בעל יותר מ 10 הודעות לא רוצה להרוס לעצמו מוניתין :roll:.

תבדוק רכיב לפני מסירת מזומנים.

אבל תמיד יש סיכוי:bad-word: ואז :brickwall:.

אבל זה נדיר

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לדעתי, אתה יכול לפי תוכן ההודעות של אותו מוכר, לקבל איזושהיא אינדיקציה לגביו. אתה לא רוצה דוגמאות הפוכות, האמן לי:lol:.

מטבע הדברים, כשיש מפגשים ואנשים פוגשים ומכירים אחד את השני באופן אישי, נוצרת מחויבות אישית לא לפגוע באחרים ובטח ובטח שלא במוניטין האישי. אף אחד כאן לא יסתכן בפירסום מעלליו הרעים - במכירה של מוצר תקול.

פעמים רבות, רבות מדי, המוצרים הנמכרים ביד שניה כאן כמעט חדשים לגמרי [למרות שלפעמים "חודשיים" זה יכול להיות 8 חודשים.. אבל בקטנה] ונמכרים רק בגלל הרצון לשדרג או להחליף ציוד. אתה יכול גם לבדוק ולראות איך הם הותקנו ואיך השתמשו בהם. למה הם שודכו וכו'.

בסופו של דבר אני ממליץ בחום.

פורסם

זה לא שונה משום סחר-מכר אחר. כשאתה קונה במוו משומשת איך אתה יודע אם זה פגום? אתה צריך לדעת ולהבין שמוצר משומש, אינו חדש ויש כאן סוג של 'הימור' או 'סיכון'. [ואל תספר לי שמכון בדיקה בודק משהו, אם אתה רוצה, ארחיב על כך, ויש לי על מה]

מה שכתבתי קודם, שכאן ספציפית בפורום, הסיכוי 'ליפול', קטן הרבה יותר מאשר תקנה ביד 2 למשל.

the bottom line, רוצה שקט? תקנה חדש באחריות. אבל שקט=$$$

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

פורסם
לדעתי, אתה יכול לפי תוכן ההודעות של אותו מוכר, לקבל איזושהיא אינדיקציה לגביו. אתה לא רוצה דוגמאות הפוכות, האמן לי:lol:.

מטבע הדברים, כשיש מפגשים ואנשים פוגשים ומכירים אחד את השני באופן אישי, נוצרת מחויבות אישית לא לפגוע באחרים ובטח ובטח שלא במוניטין האישי. אף אחד כאן לא יסתכן בפירסום מעלליו הרעים - במכירה של מוצר תקול.

פעמים רבות, רבות מדי, המוצרים הנמכרים ביד שניה כאן כמעט חדשים לגמרי [למרות שלפעמים "חודשיים" זה יכול להיות 8 חודשים.. אבל בקטנה] ונמכרים רק בגלל הרצון לשדרג או להחליף ציוד. אתה יכול גם לבדוק ולראות איך הם הותקנו ואיך השתמשו בהם. למה הם שודכו וכו'.

בסופו של דבר אני ממליץ בחום.

:roll: אני ידע לא לקנות ממך בעתיד.

בקשר לנושא,בוא עם מישהו מבין ותבדוק את המוצר.

היה לי מקרה לא נעים לא ממזמן שהבחור לא בדק את המוצר למרות שהצעתי לו,המתקין או הוא עשו משהו והאשמה הייתה עלי.

תבדוק את המוצר בכל צד,תשמע אותו במצבים שונים וכו', בהצלחה.

פורסם

מן הסתם, לא דיברתי על עצמי8)

ביום שאמכור משהו, אציין גם את יום ושעת הקניה.. כי אם מישהו יפריז ב"הקטנת השימוש" הוא עוד עלול לצאת אידיוט, לפעמים גם יש דרכים לבדוק.. אני בעד לקבל, וכמובן לתת, תיעוד מדוייק של היסטוריית הרכיב, ושקיפות מלאה לגבי זמן השימוש. אני מאחל לעצמי לקנות מוצרים משומשים מאנשים כמוני:oops:

מה תבדוק את המוצר? תפתח את המגבר ותעבור על ההלחמות אם הכל תקין? האפשרות היחידה לבדוק היא לחבר ולראות אם זה עובד. נו.. אחלה בדיקה עשית למוצר.

פורסם

במקרה שלנו קניה מיד שניה היא קלה יחסית.

האופציה הכי טובה היא לקנות רכיבים מהאנשים הותיקים שכבר שנים בפורום . העובדה הזו מבטיחה שיש להם מחויבות ומוניטין שהם לא ירצו להרוס וכמו כן היותם ותיקים בתחום מבטיחה ברוב המקרים שהם יודעים איך לשמור ואיך לעבוד עם ציוד ולכן זו קניה עם סיכון קטן מאוד.

אני כמובן לא בא להוציא אנשים חדשים בתחום כלא אמינים בשום צורה שהיא. אני רק מציין את היתרון היחסי בקניה ממישהו מוכר ופעיל בפורום ובמפגשים לאורך שנים. מה גם שאפשר להריץ חיפוש על ההודעות שלו ולראות בדיוק ממתי ומה עבר על הרכיב המדובר..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לקנות ציוד יד שניה לרוב כדאי כלכלית.

ובמיוחד כאשר התקציב לחוץ.

*רמקולים משומשים. חובה לשמוע! ולראות העיינים. (חורים, קרעים. הדבקות. חופשים וכו)

*מגברים. לבדוק שעובד ולא נכנס לפרוטקשן. שהכפתורים שלו מגיבים ולא מבוטלים. RCA חזקים ולא רופפים. ברגים נסגרים ולא אכולים לגמרי. (סריטות וסימנים לא אומרים שהמגבר לא טוב. והוא גמור!! זה אומר שהוא היה בשימוש! וזהו)

(היה לי מקרה. לא מהפורום!. שבדקתי מגבר משומש. וכל הכפתורים חוץ מהגיין. היו מבוטלים. ולא השפיעו על המגבר. המגבר ניגן פול ריאנג')

*HU. לבדוק פונקציות. שהוא קורא דיסקים. שאין רעשים ממנו. מנגנונים חלקים. שהצמות שלמות. ולא חתוכות.

* סאבים. כמו רמקולים. אבל לבדוק שהמהלך הממברנה חלק. ואין רעשים של חיכוך.

אגב בכללי. אני ממליץ ללכת לקניות של ציוד משומש עם חבר שמבין.

במיוחד כאשר קונים מאנשים שלא מכירים.

בקשר לקניה מהפורום.

תראה מי המוכר. .

לדוגמא.

+ מוכר עם הסטוריה של עשרות / מאות הודעות. ורובן מכירה. וכו צריך לבדוק טוב יותר.

+ מוכר שהוא דמות / מנהל / הסיכון עוד קטן ביותר. ומהסיבה שהכי קל לחזור עליו.

+ מוכר שיש לו אלפי הודאות. והוא מוכר בפורום. והוא משתמש "כבד" וכותב הרבה יחסית. או אנשים מתיחסים עליו. או מוכר המון ציוד. והציוד מתחלף אצלו מהר יחסית. אז הסיכון לקנות ממנו קטן בהרבה. ומהסיבה (כמו שעופר אמר) שהוא לא יהרוס לעצמו את השם. וינסה למכור ציוד לא תקין. / לא טוב. הוא יעשה לך את הבדיקה של הציוד מולך להראות לך שהוא תקין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...