Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאון

באמת הגיע הזמן שתקפל את הזנב בין הרגליים ותברח במיוחד אחרי המאבק בחרוף נפש להגנת השם אודיסון והרץ והגילוי הנאות כרגע

ועוד אתה טוען שזה לא סוד מאיפה אתה קונה, הרי זה ממש ברור, אם זה היה תלוי בי הייתי מוסיף לך שורה לחתימה להזהיר

אין פה שום קשר לדרור שהוא יבואן אחראי שעושה עבודה לעניין גם אחרי קניה

יש פה עניין בזה שאתה אפילו מעיז לקרוא לדעה שלי משוחדת, שאתה עושה פה מסחרה בציוד שלו

אתה נותן פה דעה מוטעת ולא כנה לחלוטין לגבי מוצרים של דרור ולכן זה גם סותר את מה שאתה אומר שאתה מעוניין שאנשים יקנו מוצרים לאחר חוות דעת "נקייה"

ושוב ספציפית בנוגע למערכת שלך, אני אישית יצאתי מהרכב שלך עם עוד אדם שאתה אפילו תקרא לו מקצוען בתחום שהאזין לה ודווקא הסכמנו ביננו כמעט לגמרי, ועם עוד כמה ששמעו לפנינו ואחרינו. אתה פשוט לא מעוניין להקשיב

אגב שאתה רושם לכל הדעות זה אמור לשקף דעה של אנשים חוץ ממך בנוסף

ושוב אני אומר, אם תקרא לדעה שלי משוחדת תצפה לקבל בראש כמו פה בכל אשכול שאפילו תעשה בו סימן קריאה או שאלה

ילדון

פורסם

רומה, אני לא המלצתי על כלום, וגם לא רוני.

ובטח לבטח שלא טענתי לרגע ש"המגברים XXXXX הכי טובים בעולם כי יש לי אותם ברכב".

קח את זה בחשבון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם לאון לא אמר שהמגברים של AUDISON הכי טובים בעולם . אבל עם אתה תרשום שמגבר XXX טוב , ואתה מוכר אוטו במחיר טוב , אני לא רואה בזה איזושהוא בעיה .

פורסם

אני אגיד לך תכלס רומה, אני לא יושב ובודק כל היום מי ממליץ על מה, יש רמה מסויימת של הגינות בפורום ציבורי של בן אדם שברגע שמתחיל וויכוח הנוגע לסחורה שהוא עצמו מוכר הוא יקח צעד אחורה. מטרת הפורום הזה לא היא לא תמכור כפי יכולתך כמו בשוק אלא לשיתוף דעות

אבל שאיזה סוחר משנה זוטר יבוא ויקרא לי משוחד מוציא אותי מהכלים, במיוחד אחרי שהוא מעיד פה על המוצרים שהוא מוכר כאילו הם מספר אחד וכלום לא שווה חוץ מהם.

ויוסי זה מאוד ענייני לנושא שמישהו ממליץ ספציפית על מוצר מחברה מסויימת שהוא מוכר, זה כמו שאתה תמליץ על עצמך להתקנות, (למרות שתכלס אתה יכול כי אין לך תחרות לפי מה שראיתי עד היום ואתה ידוע כמתקין ל90 אחוז מהגולשים, שלא כמו "מר סוחר שאוהב לדבר- לאון")

פורסם

שראגה אני מבין למה אתה מתכוון , אבל לאון אומר ש AUDISON מגבר טוב , הוא לא אמר שזה הכי טוב .. או שפיספסתי . לאון אמר שהוא מוכן לעשות מין תחרות SQ . אני לא שמעתי איצלו מערכת אני לא יכול להגיד עם היא ברמה או לא . ועם איצלו במת נשמעה הכי טוב ?? :shock:

פורסם

הכי טוב למי??? אני לא מבין על סמך מה אתה יכול לקבוע לי מה נשמע יותר טוב. לטעמי המערכת של אלי היא הכי טובה ששמעתי עד היום וזה כולל כמה תותחים שיש בפורום הזה. אז אתם תקבעו בשבילי שהרצ+אודיסון יותר טוב? אתם מטפסים על עץ ולא רוצים לרדת הא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אישית לא יעבואן ולא רוצה להוכיך שההרץ הם רמקולים הכי טובים . דרך הגב בתחרות האחרון מקום ראשון ב SQ לקח בן אדם עם רמקוליק של הרץ היי אנרג'י . בישביל לדעת מה נשמע הכי טוב עושים תחרות , עם נוהלים וכללים . זה לא אומר שמערכת בעיניי יישמע הכי טוב . אני לא מטפס על אץ ... זה פורום אנחנו מדברים .

פורסם

. דרך אגב בתחרות האחרון מקום ראשון ב SQ לקח בן אדם עם רמקוליק של הרץ היי אנרג'י . בישביל לדעת מה נשמע הכי טוב עושים תחרות , עם נוהלים וכללים .

עם כל הכבוד לתחרויות/ נהלים/וכללים ,

תסתכל על המציאות כפי שהיא משתקפת כאן:

הרץ היי אנרג'י לדעתי זה צעצוע שמתאים בעיקר למוזיקה אלקטרונית ואז לא מרגישים את החסרונות שלו (כן היה לי כזה)

אני סומך על שראגמן שניסה להוציא תפוקה מהרמקולים , אבל הרמקולים מוגבלים , לכן התייאש , והחליף אותם .

אם הרמקול כ"כ טוב , למה הוא התאכזב?

הגברה לא טובה ? שטויות .

לא מקצועי ? ממש לא שראגמן .

רמקול לא מאוזן? כנראה שזו הסיבה .

נטיית ליבי לסמוך על שראגמן בנושא הנ"ל ,

אף אדם לא יוציא סכום מהכיס , ירכוש קומפוננטים , יתקין אותם , ויחליף בגלל שמשעמם לו ,

הסיבה היחידה היא שהתוצאה לא הייתה מספיק טובה.

באף פורום נחשב בחו"ל ,לא ראיתי דיעות שמשבחות את הרמקולים של הרץ,

הם ממש לא נחשבים לרמה גבוהה ,לא היי-אנרג'י וגם לא המילה .

עם כל הצער שבדבר ,

המקום היחידי שסט-אפים של הרץ נחשבים לטובים - הוא בקרספורום ,

בעיקר ע"י עדר של משתמשים חסרי הבנה .

נ.ב.

למען הסר ספק,

המגברים של אודיסון נחשבים לטובים (VRX ומעלה ) אך יקרים ביחס לתמורה .

לפותח השרשור (שקצת נשכח כאן בלהט הרגע)

סאנדאון נותנים תמורה מצויינת למחיר הSAX100.2 יכול לעשות את העבודה במחיר נמוך,

או מגברי טרו .

בכל מקרה , אני חושב שעדיף יד 2 (ג'נסיס וכיוצ"ב).

ZZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...