Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני חדש פה...:-)

היה לי עד לפני מס' ימים סקודה ניו פליסיה דיזל. הייתי מאוד מרוצה- 0 תקלות. עד התאונה שהרגה ת'אוטו.

שמעתי על סוזוקי בלנו דברים טובים, אבל אני רוצה רכב חסכוני ולכן אני חושב ללכת על דיזל.

מה אמומחים אומרים על בלנו טורבו שנת 2000 (נראה לי שיש רק השנתון הזה).

תודה רבה.

פורסם

אין הרבה כאלה, וצפויה בעיית חלפים - אני הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין שום בעיית חלפים.

מנועה בנפח 1.9 שימש דגמים רבים של פיג'ו וסיטרואן, ושאר המיכללים זהים לאלו של הבאלנו הידנית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבלנו דיזל ידועה כבעייתית, לא נשארו אקזמפלרים אשר במצב טוב (מידע אישי) ורוב המוסכים אינם מתלהבים לטפל בדגם זה.

בעבר היו באים אלינו למוסך 2 בלנו דיזלים אשר היו שיכות לחברות, חלקים אפשר להשיג לרוב תחליפיים, ובחברה די קשה

עד קשה מאוד להשיג מקוריים, כמו לדוגמאת הגרנד ויטרה 2 ליטר דיזל, מנועים שונים, אבל השגת החלקים קשה מאוד.

פורסם

הסיפור הוא: לסוזוקי בזמנו לא היו מנועים דיזל, אז הם לקחו מנוע של פיז'ו דיזל, ודחפו לבלנו.

כיום הרבה חברות לוקחות מנועים מייצרנים אחרים, לדוגמא במספר רכבי קרייזלר המנועים שנמצאים שם

הם תוצרת יונדאי, ומספר פעמים מכשירי תנועה באו לקחת מאיתנו פילטרים שמן.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

ראשית הערה: איני מבין גדול ברכבים.

אני בעל סוזוקי בלנו דיזל,

בגדול מרוצה מהרכב,

אלא שהלך לי המדחס של המזגן, והבעיה היא שהרצועה שמסובבת סביב ה?!?! של המזגן היא ברוחב 6 פסיעות, בעוד כל מדחסי הבאלנו הרגילים הם עם 4 פסיעות.

היכן אני יכול למצוא מדחס עם 6 פסיעות שיתאים לבלנו ולמנוע הדיזל (פג'ו דגם DHW) שלו?

תודה, רן

פורסם
שלום,

ראשית הערה: איני מבין גדול ברכבים.

אני בעל סוזוקי בלנו דיזל,

בגדול מרוצה מהרכב,

אלא שהלך לי המדחס של המזגן, והבעיה היא שהרצועה שמסובבת סביב ה?!?! של המזגן היא ברוחב 6 פסיעות, בעוד כל מדחסי הבאלנו הרגילים הם עם 4 פסיעות.

היכן אני יכול למצוא מדחס עם 6 פסיעות שיתאים לבלנו ולמנוע הדיזל (פג'ו דגם DHW) שלו?

תודה, רן

ראשית, מדוע אתה מתעלק על שרשור משנת 2008? שנית, הפנה אותו למדור טכני, לא לייעוץ ברכישת רכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...