Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש טעם לקחת לבדיקה רכב ישן יחסית? (95-99)

 

העיניין הוא לא הכסף אלא האם הבדיקה תועיל במשהו או שאני אקבל דף עם ליקויים בכל הסעיפים כיון שהרכב ישן.

פורסם

מה שרלוונטי לדעתי זה שווי הרכב ולא גיל הרכב - בשנתונים שציינת יש רכבים ב200K שח ויש גם ב5K ש"ח. לדעתי רכבים ששווים פחות מ 10K אין טעם לקחת לבדיקה.

פורסם

הכוונה לרכבים בשווי של בין 7-8K ל20K.

 

אני מדגיש שוב, השאלה היא האם יהיה לי מה ללמוד מבדיקה כזו. בעלות הבדיקה אני יכול לעמוד.

פורסם

בעלות הבדיקה תוכל לעמוד, אבל הכדאיות הכלכלית מוטלת בספק, בהתחשב בעובדה שייתכן ותרצה לבדוק כמה רכבים ואז הגעת כבר להוצאה שהיא חלק משמעותי מהתקציב שלך.

 

ברור גם שלרכבים משנתנים כאלה ששוויים נמוך יהיו המון ריג'קטים, ורוב הסיכויים שרכב שנמצא על הכביש מעל 10 שנים יהיה מעורב בלפחות תאונה אחת. בעיקרון בדיקה כזאת אמורה לזהות קטסטרופה אמיתית - כמו למשל רכב שעבר תאונה רצינית עם נזק לשלדה, אבל את זה אפשר לעשות גם אצל פחח תמורת תשלום יותר נמוך.

פורסם

כשקונים רכב בערך נמוך יחסית, כדאי לקחת אותו לבדיקה במוסך ע"מ לוודא שרמת התחזוקה שלו טובה והוא לא יגרום חור בכיס לבעליו.

 

כמו"כ שי לבדוק שבשלדה אין פגמים בטיחותיים שפוגעים בבטיחות הנסיעה ברכב.

 

בדיקה סטנדרטית? אולי בערכים הגבוהים (כ-20K) אם האוטו עבר את הסינון הראשוני - זה אולי שווה.

 

מכונית בשווי 10K או פחות? חבל על הכסף והזמן - עדיף להשקיע את הכסף ביישור קו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...