Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס חנייה אפשרי לבטל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת בצהריים האחרון החנתי את הרכב ליד חוף נעורים צפונית לנתניה, כאשר אני חוזר לאוטו אני רואה קנס של 250 שקל.

עכשיו יש שם חלק שהוא מסומם אדום לבן ואחרי זה נגמרת המדרכה ומתחילים שוליים של כביש ואז יש שלט של חניה אסורה.

אני חניתי בקטע שבו המדרכה כבר נגמרה והרכב לפני השלט. מה עוד שבקנס רשום שחניתי ליד בית מספר 1 שבעצם חניתי ממול (יש אופציה לפקח לסמן או ממול או ליד) לבית מספר 1 ויש תמונות שצילמתי בפלאפון ועוד 3 עדים חברה שלי ושתי ידידות .

השאלות הם:

1.מישהו כבר נשפט פעם על קנס בסגנון כזה? מה הסיכונים?

2.האם לשלוח להם מכתב עם הטיעונים שרשמתי פה למעלה?

ותודה לכל אלה שהולכים לרשום פעם הבאה תחנה בחניון ותחסוך את הכאב ראש לא ידעתי שנותנים שם דוחות בשבת אם הייתי יודע או היה לי שמץ של ספק הייתי מחנה בלי לחשוב פעמיים....

פורסם

נסה לשלוח לעיריית נתניה מכתב כולל הצילומים כולל הטענות שלך .

במידה והם שולחים תשובה שלילית ,שלח ערעור וקווה לטוב..לפעמים במכתב השני הם מוותרים ומזהירים במקום.

לא עזר..אתה עדיין חושב שאתה צודק..גש למשפט על העברה ותהיה נתון לשיקול דעתו של השופט.

בהצלחה.

נ.ב

אם אין זמן\כח\סבלנות וכו.. פשוט שלם ופעם הבאה למד לחנות בחניון..שבת בחופי הים הם הם החמאה על הלחם עבור הפקחים בכל הארץ..הם מחפשים את אלו שמתקמצנים על כמה שקלים עבור חניה וחונים שלא כחוק.

פורסם

תודה על התגובה באמת שלא ידעתי על הקנסות בשבת....

חשבתי אם בשבת לא נותנים דוחות בת"א, אז באזור השרון יתנו??

אני ינסה לבטל בכל זאת :-)

פורסם

ראשית כל ת"א אלופה בדוחות בת"א, כך שחשבת לא נכון.

שנית, גש אליהם עם צילומים שחנית לפני השלט, אך אחרי האדום לבן, וטען שעל החלק הקטן הזה שחנית עליו לא רשום ולא מסומן כלום. הם יכול לבטל לך עם טענה זו.

לגבי הליד או מול בית 1, זה לא משנה, לפקח לא היה מקום אחר לרשום, הרי הוא לא ירשום "ליד שוליים כביש X".

• תוכן חדש...