Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגדיר תקציב +\- , מה זה זול בישבילך?

אם אתה מעוניין אך ורק בחדש , המחיר הכי זול לסט שכזה יעלה כ2000 ש"ח.

בקשר לקיט,תוכל לבדוק בZAP.

פורסם

השקעת כסף על סט איכותי, ועכשיו תזרוק על כסף על מגבר זבל?

היית מחלק את הכסף של החלקים בחצי חצי, חבל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ממש ממש לא . אם כבר אתה משקיע לך על rockford power t4004 שיעלה לך בסביבות ה 2000 . אם לא ה jbl 75.4 גם טוב , יותר טוב מהקאדנס הזה לפחות

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין שום קשר בין הנתונים לבין המציאות . רוקפורד משקרת בלב רחב . ההספק מתקרב יותר ל 100 רמס ולא 25 ליציאה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני אישית מגביר סט של הייבריד אוביישן על מגבר של פוניקס גולד 2X150 ב-4 אוהם ואני מאוד מרוצה מהמגבר הזה,הצליל נשמע מאוד נקי ומאוד נעים לאוזן.

זה המגבר ומהפרט שלו:

http://sonicelectronix.com/item_9210_Phoenix+Gold+Ryval+V1502.html

אני לא בטוח שיש את הדגם הזה בארץ כי אני הבאתי אותו מארה"ב,אבל ראיתי שמישהו לא מזמן העלה תמונות של התקנה של הייבריד אוביישן עם מגברים של פוניקס גולד מסדרת קסנון אם אני זוכר נכון,תריץ חיפוש אני מאמין שתמצא את זה.

פורסם

אני לא מבין מה הטעם לקנות סט כזה אם אין לך הגברה נכונה אליו.

ההגברה לרוב צריכה להיות איכותית יותר מהסט,אצלי יש סט דומה, מורל אילייט+הייברד והוא מוגבר ע"י מגבר אודיסון 4 ער' בגישור כל צד ומקבל כ200RMS.

אני מציע לך לחסוך קצת ולקנות מגבר המתאים לסט,אם התקציב יאפשר.

אם זה רק לסט הזה אז כדאי לך לשים מגבר 2 ער' חזק במקום 4.

הJBL מגבר טוב מאוד אבל הוא לא מתאים לסט הזה לדעתי,הם לא באותה רמה.

בהצלחה.

פורסם

סטאס,

אתה יודע שבגישור את הורג את הדמפינג פאקטור לפחות מחצי (שגם ככה האפקטיבי הוא לא בשמיים).

עדיף היה לך לחבר את כל ארבעת הערוצים בחלוקת בי-וויר דרך הקרוס הפסיבי של האילייט\הייבריד אוביישן (לשניהם יש כניסות ל2 מגברים).

אחרת, גם אתה לא מנצל את יכולות המגבר.

under construction..

פורסם

לא הבנתי עד עכשיו את אופן חיבור הBI-WIRE את האמת,אשמח ללמוד.

למדבר יש אפשרות בחירה בין 2\4 ערוצים, ולכן יוצא שהמגבר עובד על 2 ערוצים ובעצם לא על 4 בגישור.

פשוט תיארתי את אופן החיבור. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

זה לא משנה איך האופציה במגבר, ברגע שכל ארבעת הערוצים עובדים כ2 ערוצים, הדאמפינג פאקטור יורד לפחות בחצי, שלא נדבר על האפקטיבי שמושפע מזה קשות:).

חיבור הבי-וויר בקרוסים של מורל הוא פשוט.

יש לך כניסה AMP 1, וכניסה של AMP 2.

מה שאתה צריך לעשות זה להוציא את 2 הג'מפרים שמחברים בינהם(כבל שחור וכבל אדום שמגשרים בין 2 הכניסות בקרוס).

ואז אתה קובע לדוגמא ש2 הערוצים הקדמיים(CH1+2) של המגבר הולכים לטוויטרים, ו2 הערוצים האחוריים(CH 3+4) של המגבר ילכו לוופרים.

במגבר שלך גם יש שוני בין הערוצים מבחינת הספקים, לכן את הערוצים החזקים מומלץ לחבר לוופרים.

ככה אתה נותן מנצל את כל המגבר במלוא עוצמתו, אך שומר על דאמפינג פאקטור גבוה, כי יש ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט.

כאמור, אתה גם תקבל תוצאה טובה יותר כי רוב ההספק שאתה היום מקבל בגישור הולך על פיזור החום ולא בטוח שההספק האפקטיבי הוא גבוה יותר מאשר לעבוד בתצורה כזו (בי-וויר).

אל תשכח גם שהטוויטר שלך הוא 6אוהם, ולכן גם חלוקת העוצמות בקרוס היא שונה.

under construction..

• תוכן חדש...