Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב, שבמקור יש בו 6 מקומות- 3 מקדימה, 3 מאחורה, ולכל אחד יש חגורה.

אבל ברשיון רכב לא מופיע מספר נוסעים ליד הנהג, ולא מספר נוסעים ברכב,

מישהו יודע מה אומר החוק במקרה כזה?

תודה לעונים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מה אומר החוק לגבי הסעת 4 נוסעים במושב האחורי ברכב רגיל עם 3 חגורות כשברשיון רכב כתוב רק "כחוק"?

האם אפשר לחגור 2 ילדים על אותה חגורה (האמצעית) ולקחת 4 נוסעים מאחור וזה יהיה חוקי?

ואם זה לא חוקי אז מאיזה סיבה?

פורסם

אסור בהחלט.

כפי שכתב המגיב הראשון(אריק), כמספר המושבים והחגורות ובהתאם לדרגת ה-ר.נ.

כל חגורת בטיחות משוייכת רק לנוסע אחד בלבד.

תבוא ותאמר, מה בקשר לרכבים מיושנים אשר אין בהם חגורות בטיחות?

אשיבך כי גם למושב יש גודל בתקנות התעבורה והוא מיועד רק לנוסע אחד גם אם אפשר לדחוס בהם יותר(זוכרים את התקנה של 3 בספסל באוטובוס או את האפשרות לקחת במונית עד 2 פעוטות על ברכי בגיר :shock:).

פורסם

אצלי אין חגורות מאחור בכל הרכבים חוץ מקיה שהיא 2002.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אז מה רצונך להביע בזאת?!

כנראה ששאר מכוניותך הינן משנות היצור 86' ומטה. רק החל משנת היצור 87' ומעלה חלה חובת המצאות חגורות בטיחות במושב האחורי.

פורסם

לידיעתך, אם חיי הנוסעים עמך יקרים לך, אתה יכול להתקין חגורות בטיחות ברכבים ששנות יצורם 83' ו-84'. בשניהם ישנה הכנה להתקנת חגורות כדת וכדין.

וישא"ק.

• תוכן חדש...