Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולו 960

כשהרדיו עובד- כל 4-5 קמ נשמע צפצוף קצר ואחריו הרדיו מפסיק לפעול למספר שניות...

אם הרדיו מנגן CD- התופעה לא קיימת.

יש למשהוא רעיון??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ברשותך תפרט קצת יותר בכותרת:

תחשוב מה גולש ממוצע צריך לחשוב כשהוא רואה את הדבר הבא:

"צפצוף מוזר"

הצעה לכותרת:

"צפצוף מוזר במכשיר הרדיו דגם XXXX\מובנה בוולוו, אות הרדיו נעלם למספר שניות"

לנושא הדיון.

לאור הפירוט הרב של ההודהע שלך, אני אניח שמדובר במכשיר רדיו מקורי של הוולוו שלך ( התשובה רלוונטית גם ל מכשיר לא מובנה). לי זה נראה כאילו אופציית ה RD מופעלת. בד"כ זה נקרא RD למיטב זכרוני, כל מותג בטח יש לו שם משלו

כשאני אומר RD אני מתכוון ל FEATURE הזה שיש במכשירי הרדיודיסק, אשר מאפשר למצוא את האות האופטימאלי לאותה התחנה באזורים גיאוגרפיים שונים. כל כמה קילומטרים, הרדיו מניח שיש תדר טוב יותר לתחנה שאתה שומע ומחפש אותה. בארץ ישראל זה מאוד מעצבן באמת ויכול לקרוא כל כמה דקות\ק"מ.

על מנת לוודא את הסברה שלי אתה יכול לבדוק (תנסה לעשות את זה בלי להסתכן בכביש), האם הרדיו סורק תדרים לאחר הצפצוף בזמן שלא שומעים מהרדיו.

לדעתי כל מה שאתה צריך לעשות זה לבטל את האופציה הזאת. זאת ההנחה שלי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני מתקשה למצוא את המכשיר שלך.

תמונה שלו יכולה לעזור. בדקתי מכשירי לנקו אחרים (אבל אני לא יודע כמה הם דומים למכשיר שלך)

האם במכשיר שלך יש כפתור SEL, ששולט בכל מיני כיוונוני מערכת?

כמה שהצלחתי להבין יש כמה פונקציות (כולן מיותרות) שיכולות לגרום לצפצוף הזה:

1. TA SEEK OR ALARM - פה נראה לי כדאי לכוון ל TA ALARM ולראות שהרדיו מפסיק לסרוק תדרים.

2. PI SOUND OR PIMUTE- תנסה להעביר ל PI MUTE , תראה אם זה מפסיק את הצפצוף שלך.

עד כאן זה רק ההתראות על המצבים המעצבנים של הרדיו, בגדול אתה צריך לבטל בכלל את האופציה של TA וה PI.

1. במידה ויש לך כתפור שנקרא AF - תלחץ עליו, תראה אם יש חיווי ל RDS, אתה רוצה שה RDS יהיה חבוי.

2. ביטול ה TA ( פריצת מבזקי מזג אויר וכו' ) - לחיצה קצרה על כפתור TA צריכה לבטל אופציה זו. אתה רוצה ש TA יהיה חבוי.

טוב כל זה נלקח מהוראות הפעלה של מכשיר לנקו CS 340. אני אחזור ואומר, לא יודע כמה זה רלוונטי לך. פשוט לא הצלחתי למצוא את הדגם שלך. הוא תומך גם ב DVD, אגב?

- עוד פעם, תמונה של המכשיר תעזור.

- פתרון הכי טוב זה לשבת כמה דקות עם ההוראות של המכשיר שלך, ולנקות בעצמך.

- מה שהצעתי לך לעשות זה משחק פשוט עם כפתורים במכשיר, אם זאת, זה על אחריותך בלבד :)

- אני לא מכיר הרבה כאלה, אבל תנסה למצוא בעל מכשיר לנקו, שאולי יוכל לעזור לך בצורה טובה יותר בתפעול הרדיו

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...