Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

סיימתי את העבודה המועדפת בשעה טובה, לאחר עבודה של 150 הימים הנדרשים ע"פ חוק בכדי לקבל את המענק (שעומד אגב על 8144 ש"ח).

שאלתי היא מה עושים כדי לקבל את הכסף, לאן הולכים, איזה אישורים אני צריך וכמה זמן לוקח? אשמח אם מישהו שעבר את זה יכול לפרט.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

בוקר טוב

אתה ניגש לביטוח לאומי ולוקח טופס טביעה למענק

אחרי זה אתה בא למעביד שלך והוא ממלא את כל הפרטים בטופס כולל כל ימי העבודה שלך

ואז אחרי כל הסיפור הזה אתה חוזר לביטוח לאומי עם תעודה זהות ותעודת שחרורר

אפשר גם חוגר מילואים,ממלא כמה פרטים קטנים,ותוך חודש הכסף אצלך בחשבון עו"ש

פורסם

1. אתה מפסיק לשאול שאלות בעניינים כספיים בפורום של מכוניות.

2. אתה הולך לאתר של ביטוח לאומי, מוריד משם את הטופס, ממלא את החלק הראשון, שולח אותו למעסיק

שלך שממלא את החלק השני (מס' תיק ניכויים, סיכום של המשכורות שלך בחצי שנה האחרונה ועוד כל מיני),

אח"כ מגיע עם הטפסים והעתק של תעודת השחרור לסניף של ביטוח לאומי, שם את הכל במעטפה חומה, ואז

זורק אותה למגירה הרלוונטית.

כעבור 1-4 שבועות, אתה אמור לקבל את הכסף, או הודעה בכתב על דחיית הבקשה מסיבה כלשהי.

בהצלחה.

פורסם

איני מבין מה פשר ההערה המיותרת בסעיף הראשון, למרות ששמתי לב שיש לך בעיה עם כסף ורכוש של אחרים...

זהו אינו פורום "מכוניות", אלא פורום "אוף טופיק". בתיאור הפורום נכתב:

"נושאים שלא קשורים לרכב\מוטוריקה, במגבלות הטעם הטוב." לראיה כי אין שום איסור לפרסם שאלות בנושאים כספיים בפורום זה.

בכל אופן תודה רבה לשניכם, עזרתם לי מאוד!

פורסם

זאת לא שאלה של מותר או אסור, פשוט יש סיכוי גבוה להיפגע מעצת אחיתופל של חבר פורום.

בשורה התחתונה, ועם כל הרצון הטוב, יש פה הרבה אנשים שכותבים שטויות מתוך כוונה לעזור,

אבל גורמים ליותר נזק מתועלת. לפיכך, כדאי להיזהר מלשאול שאלות כאלה בפורום, כי זה עלול

לעלות לך ביוקר.

לגבי כסף של אחרים, אני עדיין עומד מאחורי כל מילה שלי באותו דיון, עדיין בז לחזירים קפיטליסטים,

ועדיין חושב שילדי שמנת צריך לשלוח למפעלים בשכר מינימום, עד שיחכימו ויפסיקו להשוויץ בכסף של

ההורים שלהם.

פורסם

גם בתחום פחחות/ שיפוץ ראש מוע/ נאונים מתחת לרכב/ המלצה למקומות בילוי ועוד אלף ואחד נושאים אפשר לקבל עצות אחיתופל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...