Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שגיליתי שאחת ההוצאות על תינוק היא סוללות לצי צעצועי הפישר פרייס שלו ולאחר שלצערי זיהמנו את מי התהום של ישראל עם כל הסוללות שזרקנו, הגיע הזמן לשינוי.

יש לי מטען סוללות של GP עם סוללות גדולות, אבל כמעט כל הצעצועים הם זוללי סוללות AAA.

ב"אייס" לא מוכרים סוללות בנפרד, אלא רק עם מטענים (גם של GP).

האם אכן הסוללות הנטענות משתלמות יותר?

אם כן, אני צריך לבצע רכישה של הרבה סוללות AAA נטענות.

איזה סוג מהווה תמורה טובה למחיר והיכן כדאי לרכוש?

פורסם

רכשתי לפני 5 שנים 8 בטריות עם מטען של GP עד היום אני משתמש בהם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

GP הן הסוללות הכי עמידות שיש היום. לפי בניסיון שליץ יש לי מטען כל כמה שנים טובות, ואני מתגרזן על הסוללות (גדולות וקטנות). לפע הכתוב, הקטנות מחזיקות ל-1100 הטענות (מה שנראה לי שעשיתי להן הרבה יותר) והגדולות 2700 (גם עשיתי עליהן יותר, לפי דעתי...).

את סוללות GP תוכל לקנות ביחידות רק בפוטואים למיניהן. אני קניתי שתי יחדיות של GP ב-75 ש"ח בפוטו דניה בקניון אדומים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני משתמש בסוללות GP, AA לצעצועים לילד ולדיגיטלית,סוללות 2700 MAH ,שזה ההספק שלהם,ויש לי עוד סוללות לא מוכרות KONNOC,שמחזיקות יפה מאוד,אגב אם תרצה רק מטען יכול להיות שיש לי,שלח ה"פ.

שבוע טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

GP סוללות נחמדות, אבל בסופו של דבר זה מוצר סיני.

אני עובד עם דורסל נטענות 2500 , שקניתי באופיס דיפו בניו יורק.

סוללות פשוט מדהימות ! מספיקות לזמן כמעט אינסופי גם במצלמה הדיגיטלית.

במחיר שהן עלו שם (11 דולר לרביעייה) אני מצטער שלא קניתי יותר מ3 הרביעיות שהבאתי.

אז אם אתה במקרה קופץ לשם מתישהו, זכור להביא לך כמה :)

יש לי גם GP, ואין מה להשוות ,למרות שהן עושות את העבודה אבל לרבע זמן מהדורסל....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

GP Powerbank יעשו את העבודה. ניתן להשיג היום רביעיה עם מטען טוב בסביבות ה-130-150 ש"ח.

רק תעשה לעצמך טובה - אל תלך על מטען מהיר של שעה או שעתיים, המוצר הזה לא הכי איכותי, בלשון המעטה.

מבלי להכנס לכל עניין הטעינה ביתר שאת (אם באמת תתעניין, אשמח לפרט), עדיף לך מטען של מספר שעות שמבצע הטענה איכותית של הסוללה מאשר מטען שנועד לדחוף זרם לסוללה ללא התחשבות באופיין הטעינה שלה.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...