Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן בירושלים ניתן לקנות נוזלים (שמן מנוע, נוזל קירור, שמן הגה כח) לפורד פוקוס דור 2, אשר גם עומדים בתקן של היצרן ? האם במוסכי היבואן מוכרים ללקוח פרטי ?

באוטו דיפו היה רק 4 ליטר שמן מנוע (5/30) ואני לא רוצה כל כך הרבה. נוזל קירור בכלל אין. שמן הגה כח (שמתאים גם לתיבה אוטומטית) היה אומנם של מוטוקראפט אבל, לכאורה, לא עומד בתקן שהיצרן דורש.

הרעיון הוא להחזיק איזה כמות של כל אחד מהם בתא המטען למקרה חירום. במיוחד אני צריך איזה 1-2 ליטר שמן מנוע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נוזל הגה כוח אתה לא צריך למקרה חירום, כמו גם נוזל קירור... למה אתה צריך את זה לרכב חדש??

במקרה חירום שפוך מי עדן לרדיאטור, אבל עדיף לגרור למוסך, אם כבר יש בעיה.

כנ''ל לגבי שמן מנוע, אבל אם אתה מתעקש תבוא לגבעת שאול אני אתן לך חצי מיכל MOTORCRAFT 5W/30 מתנה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...