Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל החברים בפורום הנפלא הזה .

אני עומד לפני רכישה של הרכב המוזכר :יונדאי גטס 2003 gls ידנית עם 61k ק"מ מנוע 1350 .

הרכב כרגע בבעלות שכן שלי, יד שנייה ,כאשר היד הראשונה חברת השכרה.

לאחר קריאה מקיפה בפורום לגבי סוג הרכב ומאפייניו ,ברצוני להיתייעץ עמכם לגבי מספר דברים :

1.מידת הסחירות של רכב זה מחברת השכרה-קשיים במכירה, אם ישנם

2.כמו שוודאי שמתם לב,הק"מ נמוך מאוד האם זה בכלל הגיוני ? (לפי הבנתי ,חברות ההשכרה משחררות רכב משירות רק לאחר מספר ק"מ מסוים)

3.האם ניתן להבחין בבחינה במכון, בהתעסקות\החלפה של הרכיבים הקשורים במדידת הק"מ ?

4.האם ניתן להסתיר פגיעת שס"י מעיני הבוחן במכון, בבדיקה שאעשה ?

5.מחירון האוטו 39K .לאחר השכרה וידני 34K. כמה לדעתכם שווה לשלם על האוטו במידה והפרטים נכונים והבדיקה תקינה ?

שכן שלי נוהג על רכב חברה והרכב הנ"ל משמש את אשתו לנסיעות קצרות לעבודה.

יש לציין שהרכב בעל הסטורית טיפולים מלאה במוסך מורשה.

האם אני אוכל לברר לגבי הסטוריה בזמן שהאוטו היה בחברת השכרה ?

אשמח להערות ולהארות בנוגע לדברים האמורים ובכלל לדברים שיש לשים אליהם לב באופן מיוחד .

בתודה מראש על הזמן והסבלנות .

פורסם

קשה לי להיות בעד עיסקה -לו בתנאים מצויינים- כאשר בעבר הרכב שימש חברת השכרה.

תשובות לשאלותיך:

1 בוא נומר כך: להיט הוא לא יהיה...

2 באופן תיאורטי זה אפשרי

3 לא

4 לא

5 לא יודע, אולי 30

פורסם

אם יש לך היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה לא תיהיה שום בעיה לאמת את הקילומטראז' של הרכב ע"י בדיקת הקילומטראז' שהופיע בכניסה לכל טיפול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלומר לפי מה שאתה אומר,יכול ליהיות שהרכב עבר בפועל 100k ואף אחד לא ידע ?(גם בביצוע בדיקה)

ומה לגבי בירור הסטוריה בזמן שהאוטו היה בחברת השכרה ?

אשמח לשמוע עוד דיעות גם לגבי המחיר.

תודה למגיבים.

פורסם

1.מידת הסחירות של רכב זה מחברת השכרה-קשיים במכירה, אם ישנם

2.כמו שוודאי שמתם לב,הק"מ נמוך מאוד האם זה בכלל הגיוני ? (לפי הבנתי ,חברות ההשכרה משחררות רכב משירות רק לאחר מספר ק"מ מסוים)

3.האם ניתן להבחין בבחינה במכון, בהתעסקות\החלפה של הרכיבים הקשורים במדידת הק"מ ?

4.האם ניתן להסתיר פגיעת שס"י מעיני הבוחן במכון, בבדיקה שאעשה ?

5.מחירון האוטו 39K .לאחר השכרה וידני 34K. כמה לדעתכם שווה לשלם על האוטו במידה והפרטים נכונים והבדיקה תקינה ?

1.אם אתה תמכור אותו עוד כמה שנים ובהנחה והק"מ שלו אמיתי - אין סיבה שתהיה לך בעיה למכור. בכל מקרה הוא יהיה שווה פחות מ-20000 אלף שקלים וגם אם תפסיד משהו במכירה זה לא יהיה הרבה.

2. נשמע חשוד. בדוק היסטורית טיפולים לפי ק"מ כפי שייעצו לך כאן. נסה לברר באיזו חברת השכרה הרכב היה - אולי הם שומרים מידע ויסכימו לחלוק איתך (ואולי לא).

3. אפשר לשים לב למכלולים אחרים ולראות אם מצבם תואם ק"מ. אבל זה לא יהיה מדויק.

4. בוודאי, אם הבוחן חאפר (ולא חסרים כאלו).

5. פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...