Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Renault Clio B 2000 1.4 החלפתי משאבת מים ועכשיו אני צריך להחזיר תחגורת טיימינג למקום, לפי מה שהבנתי יש סימונים והכל אבל אני לא יודע בידיוק מה לשים איפה ואיך.

הצילו.

פורסם

גרור את הרכב, למוסך מורשה רנו, הדרך הבסיסית והזולה ביותר, בשורה התחתונה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גרור את הרכב , "לרכב ה100" רחוב ברקת 10, טלפון: 09-8627693, פנה לניב פורמן.

בברכה

צביקה

פורסם

העצה הכי טובה שקיבלת פה זה לגרור את האוטו למוסך... מכיוון שכיוון לא מקצועי של הקראנקשאפטים והקאמשאפטים עלול לגרום לנזק כבד למנוע. (פגיעת ה בוכנה בשסתום) בכל מקרה יש תוכנה שנקרית אוטודאטא (autodata) שבא יש את השרטוט והוראות איך לפרק ולהרכיב חגורת טיימינג...(אם הייתי בבית הייתי מעלה לך תצלום מסך) בכל מקרה כרגע אל תסובב בשום פנים ואופן את הקראנק או הקאמשאפט (לא סטרטר ולא תוך כדי דחיפת האוטו או משהו כזה...) ...

החזרת חגורת טיימינג שהורדה בצורה לא מבוקרת זה מסובך מאד וההמלצה הכי טובה זה לגרור למוסך ולקוות שאין נזק למנוע...

פורסם

א. ע"פ פסיכולוגיה בסיסית כשבנאדם נמצא במצב של לחץ וחוסר אונים והבנאדם הראשון

שעונה לו בתגובה נורמלית, מן הסתם הוא רואה בו מפלט אחרון ועובר איתו לקוים אישיים יותר.

בנאדם בבעיה ואתם מטיפים לו למי כן לקרוא אחי, ולמי לא לקרוא אחי ?

אתם יודעים מה אני חושב ? שתגובות כאלה צריכות להמחק מיד, שהפורום הזה צריך להיות טכני נטו.

ב. תפסיקו עם כל הגרירות האלה, זה פורום מקצועי של בעלי מקצוע, לא מוקד "דרכים" הארצי.

הבנאדם עוד לא קרוב להניע את הרכב לכן לא נגרם שום נזק למנוע.

כל הכבוד לו שהוא עובד בבית ואני מקווה שכמה שיותר אנשים יעבדו בבית. למוסכים לא חסרה עבודה.

כמה שהם יגידו לכם שכן חסרה, לא חסרה בגרוש.

אם הוא הצליח לפרק הכל ולהחליף מש' מים אין שום סיבה שהוא לא יצליח לסגור, עם קצת תמיכה ועזרה

מכל אחד מאיתנו. קצת. לדעתי בשביל זה הפורום הזה קיים. לא ככה ?

ג. בעל הקליאו : האם הסימנים של כל גלגלי השיניים במקום ולא זזו ממקומם ?

אתה רואה שכל הסימנים תואמים ? אם כן, מקם את הרצועה בצורה הטובה ביותר

כך שהחופש שלה ישאר ליד המותחן. אם אתה לא בטוח, אל תמתח ואל תניע.

תשמע, זה לא קל להסביר לך דרך המחשב לגבי כזאת פעולה. צריך להסתכל, לנסות.

אם תאמר לנו מאיפה אתה בארץ אולי מישהו יוכל להגיע אליך ולעזור לך להרכיב את הרצועה.

בחור אחד פה שאל אותך מאיפה אתה.

בהצלחה

פורסם
א

ג. אם תאמר לנו מאיפה אתה בארץ אולי מישהו יוכל להגיע אליך ולעזור לך להרכיב את הרצועה.

רוברט, הבחור מנתניה. חברי הפורום נזהרים ובצדק, כולל אתה, לתת עצות אחיתופל , לרכב בעל מערכת תזמון , המעילה גל זיזים ומשאבת מים, שהנזק בהרכבה לקוייה ומדוייקת, עלולה לגרום נזק גדול, כפי שידוע לך.

הבחור לקח סיכון בפירוק עצמי של משאבת המים, וסיכון נוסף ללא ספר הדרכה, או תוכנת אוטו דאטא, וללא ניסיון מוקדם, למרות שהפורום מקצועי, זה יהיה לחסר אחריות להנחות מרחור הרכבת חגורת טיימינג, שלא סומן כנדרש מיקומה המדוייק, ולא ידוע האם המנוע סובב באיזה שהוא שלב, לאחר פירוק משאבת המים.

הדרכה מרחוק , דרך מסך המחשב, תחשב בעיני כלא אחראית.

בברכה

צביקה

פורסם

אדון רוברט היקר, מעניין אם הוא יקשיב לך וירכיב את הרצועה מה זה בדיוק המתיחה הנכונה איך ניתן למדוד אותה?

ברכב הנ"ל ישנו צורך בכלים יעודיים על-מנת לבצע נעילה של גל הארכובה וגלי הזיזים שאני בטוח שאין אותם לפותח השרשור.

לפרק זה לא חכמה, גם ילד בכיתה י' יכול לפרק.

כמו שכתבתי קודם יש לגרור את הרכב למוסך ופעם הבאה לתכנן נכון, אני גם בעד ביצוע עבודות לבד אבל בהתאם לכישורים והכלים שעומדים לרשות המבצע.

רכב מודל 2000 זה לא איזה צעצוע שכל אחד יכול לעשות בו הכל.

אני אישית חבר פורום די הרבה זמן, והיו לא פעם שרשורים שהתחילו בדיוק ככה ונגמרו במוסך אחרי שהנזק כבר היה בלתי הפיך ודרש הוצעה כספית לא מבוטלת.

גם צביקה שהוא בעל מקצוע וותיק ומנוסה ותאמין לי שיכול להנחות צעד צעד כיצד להרכיב את הרצועה, הוא יודע מה הוא אומר והאיש לא טועה.

פורסם
אם אתה לא בטוח, אל תמתח ואל תניע.

תשמע, זה לא קל להסביר לך דרך המחשב לגבי כזאת פעולה. צריך להסתכל, לנסות.

אם תאמר לנו מאיפה אתה בארץ אולי מישהו יוכל להגיע אליך ולעזור לך להרכיב את הרצועה.

בהצלחה

הפעולה היא מסובכת ולא קלה לביצוע. אבל איך קבעתם שלבנאדם אין נסיון קודם ?

בקיצור ולענין; תשובתי בגוף ההודעה למעלה וכמובן שאם אין אף אחד שיכול לעזור

לבנאדם, אולי לא תהיה לו ברירה בסוף אלא לגרור את הרכב למוסך. אני לא אכנס

לשיקולים האישיים שלו, אולי יש לו עוד כמה גלגלי הצלה.

פורסם

ענה על השאלה של אלקס, תקבל סירטוט והנחיה כיצד להרכיב.

בכל און אם המנוע שלך הוא 8 שסתומים, פעל לפי הקובץ המצורף.

דוד.

טיימינג.doc

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מנוע 1400 שנת אלפיים כנראה שזה K4J. בנוסף המשאבה כפי שכתב הבחור היא חלק ממערכת התיזמון.

ללא נועלי גלי זיזים וארכובה אתה תגרום לנזק לשסתומים, אולי הנזק כבר נגרם....:?:

על טעויות כאלו של חובבנים או מוסכים שאין להם מושג אנחנו עושים הרבה כסף.

פורסם

לכל מי שטרח להגיב ולעזור, לפי הסירטוט שהעלו מ AUTODATA.. אמור להיות סימון גם על גוף המנוע, הסימון היחיד שאני מצליח למצוע נמצא על הפולי של הקאמשאפט זיז אחד שיושב על E1-E3 והחצי נקודה שיושבת זיז אחד לידו, הסימונים האלה לא אומרים לי כלום כל עוד אין סימון מקביל על גוף המנוע שאוכל לתאם ביניהם, יש מישהו שיודע בידיוק על מה מדובר ויודע איפה נמצא הסימון הארור? מנוע מסוג E7J

• תוכן חדש...