Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה פג'ו 307 מודל 2002, נפח 2000 יד שניה 119 אלף קילומטר.

מטופלת כל זמנה במוסכי יבואן, הכל מתועד כדקלמן, לאחורנה עברה טיפול מקיף גדול הכולל טיימינג ברקסים וטיפול 30אלף.

תוספות מקוריות: רדיו דיסק 6 רמקולים כולל שליטה מההגה, חלונות חשמליים נעילה מרכיזת הננעלת כל תחילת נסיעה,הגה כוח, בקרת אקלים למזגן, חיישני רוורס, חיישני אורות, חיישן גשם, מערכת abs.

6 כריות אוויר כולל נטרול של התינוק, מערכת לבקרת יציבות esp, ג'אנטים מגנזיום 205/55/16. גיר טיפטרוניק המותאם לנהג.

מנגנון נגד תפיסת ידיים בכל החלונות ברכב, שמשות מוכהות בהקרנה כחולה עדינה.

עוד המון דברים של פינוק, ונהיגה בטוחה.

תוספות שנעשו לאחרונה: כמו שציינתי טיפול גדול 4 צמיגים חדשים בני חודשיים של fireali P6

שתי סטים קומפוננט של מורל, עברה השבוע טפלון ווקס.

טסט לחצי שנה.

אקזמפלר שמור מאוד מאוד, נוחות מעולה, אחיזת כביש מדהימה, בטיחותית ואמינה.

המחיר המבוקש הינו 65000 שקלים

אני זמין בכל שעות היום ב 0547511975

0528722778

DSC00048.JPG

DSC00047.JPG

DSC00011.jpg

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הותקן קיט קסנון יחודי, נוסף מצבר חדש, וטסט לשנה שלמה!

המחיר ירד ל 62000

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טס עוד חודש לחו''ל, הרכב עם טסט לשנה, מצבר חדש צמיגים חדשים, זה הרכב שאתם רואים בתמונות, מאוד שמור ומטופח ומטופל אך ורק אצל לובינסקי.

0528722778

0779621717

כפיר

המחיר התעדכן ל 59000 סופי.

מתחייב על הכל בבדיקה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין למכירה כמו שציינתי בהודעה המקורית טסט לשנה, 4 צמיגים חדשים, רכב מעולה בטיחותי ונוח, מטופל במוסך היבואן, אחרי טיימינג וברקסים וכמובן טיפול תקופתי, 125 אלף קילומטר.

מחיר 59000

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין למכירה, מחירון ירד וכך גם המחיר, אני מבקש 58 אלף שקלים וטקילין...

מעוניין בהחלפה עם 206 cc 206 gti 306 gti-6

או כל צרפתיה אחרת ספורטיבית ומעניינת, אם צריך אני מוכן להוסיף כסף.

תודה, כפיר.

להזכירכם הפלאפונים

0528722778

0779621717

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עקב ירידת המחירים של סוף השנה אני מבקש על הרכב 53000 לא גמיש.

רכב מטופח, מטופל במוטסך המרכזי, 6 כריות אוויר, מערכות בטיחות רבות, עברה עד כה 128,000 קילומטרים, טסט ל 10 חודשים, 4 צמיגים חדשים ללא כל מכה או חלק לא מקורי, אני מתחייב בבידקה על הכל.

שווה קניה, למה שהרכב במחיר הזה ורמת הגימור שלו לעומת מכוניות יקרות בהרבה ממנו שלא נותנות הרבה.

להזכירכים אני זמין ב

0528722778

0779621717

כפיר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדיין למכירה, להזכירכם שנת 2002, נפח 2000 סמ''ק דגם xs שמורה מאוד, מתחייב על קל פרט בבדיקה, עקב ירידת המחירים של ינואר המחירון עומד על 56000 הרכב עבר 132000 קילומטר נכון לעכשיו, טסט ל9 חודשים, מאובזרת ויפה אמיתית.

מבקש רק 48000 אני זמין ב

בית הוט: 0779621717

סלקום: 0528722778

אורנג' 0547511975

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נמכרה הצרפתיה, ברוך שפטרנו...

• תוכן חדש...