Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו נגד הגה

ali-g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעשות מנוי לAUTOCAR/CAR/EVO/TOP-GEAR (בעדיפות לאוטוקאר) ולקנח בכמה שקלים במגזין "רכב" אם רוצים קצת טעם מבית.

נ.ב.

יש לשים לב אם זמינותם (שבועי/חודשי וכו') ומחירם מתאימים לך.

פורסם
2.בקשר ל CAR מחיר גליון CAR בישראל הוא 59 ש"ח,מחירו של מנוי לשנה דרך סטימצקי , השולח לך את הגליון לתיבת הדואר הוא כ 650 ש"ח.

הגליון מגיע בדר"כ בין ה 10-7 לחודש.

צור קשר עם מרכז המנויים של סטימצקי בבני ברק.

זהו לדעתי ירחון מעולה עליו אני מנוי ,ו אני קורא מזה שנים רבות.

אני רק אוסיף שמנוי ישירות דרך אתר CAR: http://www.carmagazine.co.uk יעלה בערך 450 ש"ח,והוא גם מגיע בין ה 7-10 לחודש.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

התנסיתי בשלושת העיתונים שקיימים בארץ...

רכב...עיתון בלי רמה ...אתה נרדם כשאתה קורא את זה...

בין הגה ואוטו יש תחרות רצינית מאוד...

איכות הכתיבה גבוהה יותר באוטו...אבל משום מה עיניין אותי יותר לקרוא את הכתבות של הגה...

אבל באוטו קיבלתי מידע יותר קליט וטקסט זורם...

ההחלטה בידייך...אני הולך על אוטו...

בכל מקרה אני וחבר שלי החלטנו שאני עושה מנוי להגה והוא לאוטו... :D

פורסם
.ROAD&TRACKS גם טובים ..

קודם כל, זה Road&Track. דבר שני, הייתי מנוי. (הם היו שולחים לי את העיתון לארץ). פשוט חרא של עיתון. הדבר היחיד שהם סוקרים שם זה סופר מכוניות. הכל אצלהם זה פרארי ומכוניות שרירים אמריקאיות למיניהם. לא היתה שם אף כתבה טובה על מכוניות שהן באמת פוטנציאליות לפחות לשוק האמריקאי ! אפילו לא אחת ! בקיצור, ממש לא מומלץ.

כיום אני מנוי על "רכב" ונהנה ממחיר של 10 שקל לגיליון כולל משלוח. העיתון עצמו דיי בסדר, בטח ששווה את ה10 ש"ח בחודש. פי 3 יותר זול מ"אוטו" למשל.

קודם כל סליחה על טעות במהירות כתיבה כך שנוספה לי S בסוף משום מה ! וזה לא היה בולט כל כך ...

שנית .. במגזין המדובר לא רק מכוניות סופר אלא גם מכוניות רגילות (ספורטיביות )... זה מה שמעניין אותי ... לפניי מגזין ישן יחסית שמשום מה פתחתי היום .. עם מבחנים מלאים ל CLK320 ולS2000 של הונדה.... ל C70 , לפסאט לבימר 323IS ליגואר XJR... עוד מדברים על ה MR-S .. ועל המיאטה החדשה....

מבחינתי .. כל מה שמאני מבקש מהמגזין ... אני לא קונה מגזינים כדי לקרוא על לאנטיס או על הקורולה ... כל אחד והתחום שמעניין אותו ....

אבל המגזינים "אוטו" ו"הגה" מדברים דווקא על קורולה ולאנטיס ! וזה מה שפותח הת'רד שאל. הרי המכוניות המשעממות הן המכוניות שהכי חשוב לקרוא עליהן - כי לבסוף אתה קונה קורולה ולא S2000. בכל אופן, road&truck- יש בו יותר פרסומות מתוכן. וכמו שאמרתי: התוכן לא איכותי במיוחד.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני מנוי גם לאוטו וגם להגה יותר נכון אבא שלי מנוי לזה..הוא עשה בישבילי..

אז לדעתי אוטו הוא ברמה אחת מעל הגה..

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם

לדעתי שכחתם עוד מגזין מעוד נחמד וברמה טובה שהוא המגזין "מכוניות"

אשר לדעתי מהווה שילוב מנצח של כתבות טובות , ענייניות אשר כיף לקרוא

ובין כתבות מתורגמות של BBC .

פורסם
.ROAD&TRACKS גם טובים ..

קודם כל, זה Road&Track. דבר שני, הייתי מנוי. (הם היו שולחים לי את העיתון לארץ). פשוט חרא של עיתון. הדבר היחיד שהם סוקרים שם זה סופר מכוניות. הכל אצלהם זה פרארי ומכוניות שרירים אמריקאיות למיניהם. לא היתה שם אף כתבה טובה על מכוניות שהן באמת פוטנציאליות לפחות לשוק האמריקאי ! אפילו לא אחת ! בקיצור, ממש לא מומלץ.

כיום אני מנוי על "רכב" ונהנה ממחיר של 10 שקל לגיליון כולל משלוח. העיתון עצמו דיי בסדר, בטח ששווה את ה10 ש"ח בחודש. פי 3 יותר זול מ"אוטו" למשל.

קודם כל סליחה על טעות במהירות כתיבה כך שנוספה לי S בסוף משום מה ! וזה לא היה בולט כל כך ...

שנית .. במגזין המדובר לא רק מכוניות סופר אלא גם מכוניות רגילות (ספורטיביות )... זה מה שמעניין אותי ... לפניי מגזין ישן יחסית שמשום מה פתחתי היום .. עם מבחנים מלאים ל CLK320 ולS2000 של הונדה.... ל C70 , לפסאט לבימר 323IS ליגואר XJR... עוד מדברים על ה MR-S .. ועל המיאטה החדשה....

מבחינתי .. כל מה שמאני מבקש מהמגזין ... אני לא קונה מגזינים כדי לקרוא על לאנטיס או על הקורולה ... כל אחד והתחום שמעניין אותו ....

אבל המגזינים "אוטו" ו"הגה" מדברים דווקא על קורולה ולאנטיס ! וזה מה שפותח הת'רד שאל. הרי המכוניות המשעממות הן המכוניות שהכי חשוב לקרוא עליהן - כי לבסוף אתה קונה קורולה ולא S2000. בכל אופן, road&truck- יש בו יותר פרסומות מתוכן. וכמו שאמרתי: התוכן לא איכותי במיוחד.

הוא שאל לגבי מגזינים בארץ ... ולא לגבי מגזינים שמתעסקים עם מכוניות כמו קורולה ולאנטיס ..:)

בכל מקרה .. כל אחד והטעם שלו .. אני מצידי לא עושה מנויי .. כי אני יכול לקפוץ מתי שאני רוצה לחנות לבדוק את המגזין ולהחליט אם מעניין או לא ...ולקנות את המעניין :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לגבי מגזין ישראלי אני כבר 6 שנים באוטו והוא המגזין מס 1 בארץ.

אבל אני השנה רוצה כבר לסיים את הרומן מסיבה אחד פשוטה.

אני רק אוהב מכוניות ספורט ובאוטו אין הרבה את זה.

בעיקרון אני רוצה לעשות מנוי למגזין הרישמי של הראלי העולמי שנקרא RALLY XS

מישהו יודע איך אני יוכל ליצור איתם קשר :?:

• תוכן חדש...