Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן תתחדש גבר =]

אני בא מכיוון אשקלון ורוב הסיכויים שיהיה לי מקום- שתיים

מי שצריך טרמפ אז הודעה פרטית

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם אני אוכל להגיע, עד כמה שאני רוצה, מסיבות אישיות.

המערכת כרגע נותנת את התוצאה הכי טובה שיצאה ממנה אי פעם בעקבות המגבר החדש והטוויטרים החדשים (והבניות החדשות) אבל זה יחכה כנראה למפגש הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. האימפרינט(אני גם מקווה להשמיע את המערכת שלי כמו שצריך, כולל את האימפרינט)

2. avk

yan_b .3

4. עופר דותן. מקווה להשמיע לכל מי שרצה את הלגטיה .. אומנם עדיין ללא כיוונים סופיים אבל בכל זאת.

5. אריק ,מגיע עם חבר.

6. מקס,סוף סוף מישהו לקח יוזמה,רועי,הוספתה לעצמך +10 נקודות למוניטין האישי:lol:

7. OMRI12

8. עדן עם HU והרבה ציוד חדש:twisted:, תגידו בא לכם לארגן על-האש? או להביא נרגילות וכו?

9. אלי , מגיע בלי כלום ברכב:sad:

10. JUNIOR 66 ברור שמגיע {עידן אנחנו פיטים:smile:}

11. niro - מגיע! בעזרת השם בעזרת השם עד אז המערכת תיהיה מורכבת!

12. אורן- מגיע כנראה עם חבר (אולי גם הפתעה חדשה)

13.עידן גם מגיע בלי כלום

14.אסיף - מגיע יאללה המפגש הזה יהיה נטול מערכות:lol::lol::lol:

15. NaderShado מגיע עם מערכת מותקנת מקווה שלא תהיה פשלה בדרך .

16. RS + אני (אין מה לעשות אוראל תתמודד :razz:)

17. גיא ודוד - לא בטוח

18.יתיר- מגיע

19.barz25 - מגיע

20.MiD - אתה מוזמן להגיע ולהכיר אנשים :smile:

21.black_haze -מגיע

22. golf1800 - גם אתה מוזמן להגיע:smile:

23. Ariel239 - כנ"ל לגביך

24. hagviv- מגיע עם חבר

25. Leonm12 - אני אגיע אם המגבר שלי החדש יגיע מחו"ל עד סוף שבוע ואספיק להרכיב הכל :cool:

26. theglider - אני יגיע עם חבר.

27.HAZE - מקווה סוף סוף לצבור כוחות ולצאת למפגש , מקווה שתעזרו לי בבעיה קטנה

28. ל'

29. KiCKerL7 - אולי מגיע עם 2 חברים ועם DevilUser

פורסם

תודה יתיר לגבי L7 אני אנסה לבדוק עם חבר שלי אולי הוא ירצה להגיע יש לו L7 על הגברה די בריאה (1100 1300 RMS)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן,תכין את האטמי אוזניים לקראת הJBL :-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

שינוי בתוכניות וגם אני אגיע.

174. איתמר.

(ראשון אצל עופר, סטופ-נגעתי-בכדור-הארץ)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא יודע אם אני אוכל להגיע, עד כמה שאני רוצה, מסיבות אישיות.

המערכת כרגע נותנת את התוצאה הכי טובה שיצאה ממנה אי פעם בעקבות המגבר החדש והטוויטרים החדשים (והבניות החדשות) אבל זה יחכה כנראה למפגש הבא.

אדי אתה נעדר {עם ע} יותר מידיי בזמו האחרון ממפגשים אתה תעלה למישפט על זה :-):-):-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

244. מקווה מאוד להגיע, כרגיל...:)

מי שזקוק לטרמפ - אני מגיע מאיזור נתניה, שיצור עימי קשר בפרטי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תגידו אני יכול גם להגיע בלי כלום אלה רק להתרשם וללמוד ? אם אני מגיע ובעזרת השם מפגש הבא נגיע עם מערכת :)

פורסם

ברור שאתה מוזמן .

המפגשים האלו נועדו לכולם , גם לאלו עם המון ידע וגם לאלו שעוד אין להם ידע , גם לאלו שיש להם מערכות מעולות וגם לכאלו בלי מערכות.

תבוא ותהנה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...