Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש הבדל בין סאב בזוקה לסאב בתיבה רגילה(מרובעת),אם יש הבדל מהו ומה יותר עדיף?

תודה לעונים:-)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

בעיקרון לא תשים לב להבדל בשום צורה של תיבה כל עוד והנפח זהה

אלא אם כן זו תיבה עם צורה קיצונית ופתוחה כגון ההורנים למיניהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בזוקה זה בכלל שם של חברה. כאן בארץ תיבת "בזוקה" נדבקה לתיבה גלילית.

בהנחה שהתיבה אטומה, לסאב לא משנה באיזו תיבה הוא יושב. הוא לא רואה את הצורה, הוא משתמש בנפח התיבה בלבד לשם תהודה.

יש תיבות "בזוקה" ייעדויות שמתוכננות באופן כזה או אחר להעשרת הצליל, אבל בד"כ אלה תיבות ייעודיות שמתאימות לסאב המותקן בהן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פעם ערכתי חיוש בעיניין ואמרו שעגולה יותר טוב (כמו כדור או משהו בסיגנון) בגלל שפחות גלי קול חוזרים לא זוכר בדיוק, אבל אוזן אנושית לא ניראה לי תישמע את ההבדל שאתה מצפה ,

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

יש הבדל גדול בין פתוחה ואטומה באותו הנפח

אטומה מדוייקת יותר

פתוחה (בתיכנון נכון של הפורט) תשמע עוצמתית יותר אך פחות מדוייקת והבאס ישמע מרוח יותר

בגדול

לSQ אני לא יכול לחשוב על משהו חוץ מאטומה

לSPL אני לא יכול לחשוב על משהו חוץ מפתוחה

לSQL אני לא יכול לחשוב :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

פשרה SQLית טובה היא תיבה אטומה גדולה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה אפשר להשיג בארץ תיבה אכותית המחיר הגיוני? או תחליף לתיבה?!

לא ניראה לי שאם אני ינסה לעשות מפיבר זה יצא עגול :lol:

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

יש עשרות !! סוגי תיבות. חוץ מאטומה ופתוחה.

ולא רק התיבה תקבע SQ או SPL. האלמנט יקבע את זה יותר!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתיבה אטומה אין משמעות לצורת התיבה.

אבל בתיבה פורטד יש משמעות לצורת התיבה, בתיבה גלילית או בתיבה פורטד עם זווית של 45 מעלות יש הבדל.

חלק מהעניין של תיבת פורטד שנתנו לאחת הצלעות שלה זווית היא בשביל לרסן את האופן בו יוצא האוויר מהתיבה, הפורט קובע את התדר שאליו מכוונת התיבה.

בתיבה גלילית האוויר יוצא ממנה באופן ישיר ולכן מתעסקים בעיקר עם נפח התיבה ונתוני הפורט, היתרון של תיבה גלילית הוא שהיא סובלת מפחות החזרים של גלי קול בגלל שה"קירות" של התיבה הם בצורה של הרמקול והקיר האחורי של התיבה מרוחק מאוד ממנו וזה מאפשר לקבל יותר בקלות צליל נקי יותר מהרמקול.

החסרון - תיבה גלילית לוקחת יותר מקום ופחות נוחה לאחסון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...