Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

רציתי לבקש ממכם חוות דעת על זוג RCA שאני מתכנן לקנות של החברה רוקפורד, אני יכול להשיג אותם ב200 את שניהם.

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=5&series_id=36&family_id=46&item_id=108342&locale=en_US&p_status=

אצלי האתר עולה טיפה לאט אז חכו בסבלנות :)

תודה מראש מקס.

פורסם

שוב נשלאת השאלה בשביל מה?

הבדל שמיע לא תקבל, אבל אם תרגיש טוב עם הקנייה אז אחלה.

אגב, ממש עצוב לראות מה המחירים בארץ. אם ה RETAIL הוא 14$, אני לא רוצה אפילו לנסות להקיש ב EBAY חיפוש... :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

והאם בכלל אבדל כלשהו אני יקבל מסוגים שונים של RCA?

חברות מחירים יש בכלל מה להשקיע בRCA איכותי? או עדיף לקנות את הזול מבינהם.?

מקס.

פורסם

מה שמעניין זה כמה זמן הוא מחזיק עד שהוא מתפחם .. והאם יש רעשי רקע (רמת הסיכוך)

היה לי את מה שאתה רוצה... אחריי 3 חודשים הוא התחמצן והתחיל להרעיש ..

לך בשקט על הפיליפס הפשוט הוא מעולה באותו מחיר.

פורסם

לי יש את הכבל הזה כבר שנה + ולא ניתקלתי בו בשום בעייה ויש לי גם את הסידרה היותר נמוכה והם שרדו תנאי אקלים קשים במיוחד לגבי הבדל לא ניראה לי שממש תרגיש

אולי אפשר לעשות איזה מיבחן קטן במיפגש הבא סתם לנסות כל מיני דברים חדשים לא רק לכבלים:idea::idea::idea: {גם ככה אנישים באים ויושבים שם כמה שעות למה לא לעשות דברים מעניינים קצת לגוון}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יש לי 3 זוגות RCA של רוקפורד ומעולם לא היו לי בעיות איתם (יש לי אותם משהו כמו שנה וחצי) RCA איכותי וטוב (אני קניתי את הסדרה הגבוהה שלהם במחיר די מצחיק אז בעיני זה מאוד שווה)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לי יש 3 זוגות RCA ב30שקל(האלה שבנויים בידיוק כמו רוקפורד ועוד מותגים רק אין אליהם שם) ושום בעיה לא הייתה לי והבדל בסאונד אין..סתם ביזבוז כסף לדעתי..

• תוכן חדש...