Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חיברתי את ההיי אנרג'י שלי בבי אמפ.

שמתי במגבר הכל על פלאט

העברתי למצב nw ברדיו דיסק

עכשיו אין לי מושג מאיפה מתחילים לכוון ואיך

אם מישהו יכול להדריך אותי פחות או יותר איך לשחק עם הכיוון בבי אמפ אני יודה לו

אין לי מושג איך חותכים תדרים איך עושים סלופים

פורסם

תתחיל מכיוון פריסט נקודת חיתוך לטוויטרים 6 KHZ בסלופ 12 DB ווופרים מ63HZ סלופ 24 עד 2.5 בסלופ 18DB

משם תתחיל לשחק איך נשמע לך הכי טוב, תוריד את הטוויטר, תשנה לו את הסלופ, תשחק עם התחום העליון והתחתון של הוופר.

המכשיר מאוד פשוט ונוח לעובדה.

בהצלחה

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

* תתחיל מכיוון פריסט נקודת חיתוך לטוויטרים 6 KHZ בסלופ 12 DB ווופרים מ63HZ סלופ 24 עד 2.5 בסלופ 18DB

איפה אני עושה את זה???

איפה נמצא החיתוך של כל אלמנט והסלופ בבי אמפ??

פורסם

יופי ... ואז תקנה מיד לשים כדיי שלא יהיה לך חור באיזון הטונאלי בין 2.5 ל6.

עכשיו תקשיב ... אל תיגע בTC שסידרתי לך במפגש .... לגבי החיתוכים תשאיר את התחתון של הוופר על 63 ואת העליון ב3 ... אם אתה רוצה עזרה אתה מוזמן לקפוץ למרכז אני אכוון לך

פורסם

מתן, לא יהיה שום חור במיד:) אני מבטיח. הטוויטר ינגן את זה מעולה. הסלופם הוא 6 DB!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...