Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל פתחתי אשכול זה בגלל שראיתי שיש לא מעט אנשים שמחפשים זוג קומפוננט בתקציב שלהם ושואלים הרבה על JBL.

אז ככה היום התקינו לי את המערכת סוף סוף עפ"י המלצת המתקין על רמקולים של JBL דגם GTO6507, למרות אחרי שעשיתי חיפוש פה בפורום לגבי הדגם הזה היו פ חילוקי דעות לגבי הרמקולים (וגם אני לא ידעתי אם בסוף אני אקנה אותם) ובמיוחד לגבי הטוויטרים שהם קצת חדים.

אבל למרות כל זאת אני חייב לציין שהקומפוננטים האלה פשוט מעולים!! (עדיין, לרמת המחיר שלהם ..) ועם מעט כיוון דרך הרדיו דיסק שומעים אחלה.

אז לכל אלו שמתלבטים אם לקנות את הדגם הזה, פשוט לכו עליו בלב שקט, אפילו שהטוויטרים קצת חדים עדיין אפשר להוריד את הטרבל לרמה סבירה ולשמוע מהם טוב.

חוץ מזה גם רדיו דיסק דגם DEHP5050UB PIONEER שקניתי פשוט מצויין , עושה את העבודה כמו שצריך וגם עם שלל אפשרויות להגברה בעתיד עם מגבר +סאב.

מקווה שעזרתי לאנשים עם חילוקי דעות והתלבטויות.

חוות דעת מאנשים נוספים אשמח לקבל.

פורסם

אתה שמעת רמקולים בכדי שאתה תוכל להגיד שהם נישמעים מעולה? שמעת סתם לדוגמה פולס? אהבת? או אולי ההרץ? אם לא הדעה שלך גם מחולקת וניתנת לספק.

רב האנשים בפורום לא ממליצים סתם(למרות שיש כאלה שכן) על קומפוננטים אלה בגלל שהם שמעו הרבה סטים והגיבשו דעה מניסיון.

אני יכול להגיד שאפשר היה לנצל את התקציב טוב יותר ולא להקשיב להמלצות המתקין.

אבל בסופו של דבר הכי חושב שאתה מרוצה וזו המערכת שלך וזכותך.

תתחדש.:-P

פורסם

תודה. בכל אופן אני מרוצה מהמערכת ופשוט אני בא לעזור לאנשים עם חילוקי דעות לגבי הסט הזה ספציפית.

זה נכון שלא שמעתי סטים אחרים ויכול להיות שיש יותר טובים, אני לא אומר שלא , בכל אופן מה שרשמתי בא לעזור לאנשים ויכול להיות שחוות דעתי תחזק לגבי קניית הסט אצל אנשים אחרים.

בהתחלה גם לי היו חילוקי דעות , אבל אחרי שראיתי תגובות חיוביות של אנשים אז החלטתי ללכת על זה.

בוא נגיד ככה: אם יותר מדי נסחפים עם זה לא יוצאים מזה בחיים- זאת אומרת צריך להנעל על משהו ולגבש דעה ולהגיד למתקין אני רוצה X,Y וזהו.

פורסם

סחתיין על הרכישה

העיקר שאתה מרוצה מהסאונד שלך.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לפי ההתלהבות שלך אפשר לחשוב שהתקנת סט שלושה חלקים של חברה מובילה ולא סט עלוב ברמה של קליפורניה בום או כל חברה דומה , אז או שאין לך מושג בסאונד או שאתה קרוב משפחתו של היבואן.

מתי תבינו שלכל מותג גדול ככל שיהיה יש גם מוצרים עלובים ברמות נמוכות

פורסם

NAFTA יקר,

זה לא יפה.

לא לכל אחד יש תקציב או רצון להשקיע ברכיבי קצה ובהתקנה מטורפת. נכון שהכי כיף ויפה זה "להחמיא" לחבר'ה עם מערכות מדהימות אבל הפורום הזה נועד בין היתר גם לאלו שרוצים מערכות סטנדריות/בינוניות/פשוטות. אז למה לדבר ככה? כולה בנאדם התלהב מסט שרכש במיטב כספו ורצה לשתף את החבר'ה. מה קרה? מלחמה?

לא יפה.

פורסם

אדון נפטה מכפר שיבלי אני השקעתי ממיטב כספי על המערכת ותגיד מה שתגיד אני מרוצה ממנה וזה ממש לא משנה אם אני מבין בסאונד או לא.

אז לך חפש

פורסם
לפי ההתלהבות שלך אפשר לחשוב שהתקנת סט שלושה חלקים של חברה מובילה ולא סט עלוב ברמה של קליפורניה בום או כל חברה דומה , אז או שאין לך מושג בסאונד או שאתה קרוב משפחתו של היבואן.

מתי תבינו שלכל מותג גדול ככל שיהיה יש גם מוצרים עלובים ברמות נמוכות

:?

לא הבנתי את מטרת התגובה שלך.

הבן אדם קנה ציוד ומרוצה ממנו, חולק גם את חוות דעתו עם הפורום. מה קרה, מי שלא משקיע 20 אלף במערכת אסור לו אפילו לצייץ פה?

ואל תגיד סתם עלוב, אתה חושב שיש לסט הזה נקודות תורפה כלהן, הצג אותן בצורה עניינית ואל תזרוק סתם: "סט עלוב ברמה של קליפורניה בום".

לפותח השרשור, כמו שאדי אמר, על מנת להגיד שהסט יותר טוב ממשהו אחר, אתה בחלט חייב לשמוע עוד דברים ביחס לשלך. זה שאתה מרוצה מהשמיעה, זה מעולה. אבל כל עוד אין השוואה למשהו אחר, זה המלצה לא מבוססת. אני פעם הייתי מבסוט מאוד מאוד מרמקולים פיוניר 140W מקדימה בלתות, אז מה...

ועוד נקודה, המלצות מתקינים רבות (לא כולם!) מבוססות על אינטרס כלכלי נטו, פעמים רבות ניסו לדחוף לי מוצר שיש להם על המדף ולא הקשיבו בכלל להעדפותי.

אני חוזר ואומר לא כולם כאלה, אבל יש הרבה מתקינים אינטרסטנים, שטובת הלקוח היא לא בהכרח בראש מעייניהם.

תתחדש ותהנה מהסט שלך.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תשמע קודם כל לא אמרתי שהסט יותר טוב מסטים אחרים. הוא יותר טוב ממה שהיה לי ברכב לפני, ובגלל זה אני מרוצה ממנו.. אם הייתי שומע מוזיקה 20 שנה עם מערכת של 20 אלף שקל ואז הייתי קונה את מה שיש לי עכשיו ברור שהייתי אומר שזה חרא.

זה הכל יחסי.

ולגבי המתקינים יש משהו במה שאתה אומר אבל לא אצל כולם זה ככה.. אבל כמעט בכל חנות אלקטרוניקה זה הולך ככה, יש אחוזים יותר גבוהים על מוצרים מסויימים.

פורסם

נפטה, מי נתן לך את הזכות לדבר ככה אל בן אדם, אין לך משהו מועיל להגיד? אל תגיב, להגדיל את מונה ההודעות שלך זה לא מטרת הפורום.

אני שמעתי המון סטים, והסט הנ"ל נשמע סביר בהחלט ביחס למחירו, כמובן שעדיף שהוא יהיה מוגבר ולא יחובר ישירות לHU. אבל להשוות אותו לקליפורניה בום - בורות לשמה.

בשיפוצים

פורסם

ניב,אל תתייחס לכל המלעיזים.קנית סט מצויין.ל800 שקל זה הדבר הכי טוב שתמצא.

רק מה,כדי לנצל אותו עד הסוף וכדי לשמוע ממנו באסים(מה שהוא מצטיין בו) אתה חייב להגביר אותו.

בכל מקרה,תתחדש.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

נפטה לא נראה לי שאתה תהיה אהוד בפורום במידה ותמשיך בדרך הזאת

הפורום הזה נועד לכולם וזה כולל עניים ועשירים אשכנזים ומזרחיים

ואנשים חולקים כאן את הידע שלהם על מנת לעזור לחבר'ה אחרים וגם לפרגן

אז אם הגישה הזאת לא מתאימה לך אתה מוזמן בשמחה לעזוב את הפורום.

ולגבי הסט קומפוננט

אני קניתי את סט קומפוננט מדגם: CS2165C (הכי פשוט)

ומגבר מדגם: GTO 4060 שניהם של JBL

והתוצאה מעולה ביחס למחיר

נ.ב.

ועכשיו אני כבר רוצה לשדרג למשהוא יותר רציני :mm_tongue

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תתחדש בחור דעתי האישית עדיף מורל טמפו\פולס במחיר הזה אבל כל אחד ומה שהוא אוהב, תהנה ה=זה הכי חשוב!!

נפתה (או איך שקוראים לך) מעניין מאוד איזה מערכת יש לך, תהיתי אם תוכל לפרט לנו עליה קצת?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תתחדש על המערכת ...עדכן אותנו כאשר אתה מבצע שידרוג...(מוסיף מגבר וסאב או רק מגבר בנתיים :lol:)

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

• תוכן חדש...