Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בפולי של הקראנק יש כייל והוא נשבר וכתוצאה מכך הקראנק לא מסובב את המנוע .

מי יודע אוליי היכן אפשר להשיג פולי כזה מפירוק ?

כי אורגינל עולה 400 ש"ח וגם אי אפשר לקנות רק את הכייל .

תודה

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

שלום לך ידידי אסי 85.

עד כמב שאני מכיר אותך, אתה מבין במנועים.

לא הבנתי מה הכוונה לזה: "בפולי של הקראנק יש כייל והוא נשבר וכתוצאה מכך הקראנק לא מסובב את המנוע".

אין קשר בין קייל שנגזר בפולי, לבין לא מסובב מנוע. גם כאשר הקייל בפולי נגזר הסטרטר כן ייסובב את הקרנק ואת המנוע.

צריך גם לבדוק אם החריץ שעל הקרנק לא התרחב.

מה עוד לא התפטרת מהאונו ?. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד מורי היקר .

עדיין לא נפטרתי ממנה .

הכוונה היא שהקראנק מסובב ,והבוכנות זזות יופי פשוט על הפולי שמורכב על הקראנק יש כייל בצורת קונוס שאמור להשתלב עליו ואז כול החגורה זזה ,פשוט עכשיו הקראנק מסתובב ולא מסובב את הפולי ,פירקתי וגילתי שהכייל נשבר ,והיכן שלא ביררתי המחירים הם 350 עד 400 שקל לאורגינל .

אז צריך לחפש אחד מפירוק נראה לי .

קשה להיפטר מפיאט אינ מעדיף שהיא תעמוד לי מתחת לבית מאשר תלך לחלקים .

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

הכוונה של הבחור, לגלגל שיניים

התחתון של הטיימינג יש קייל מובנה

שיושב על גל הארכובה.

כאשר הקייל נישבר פשוט רצועת הטיימינג לא מסתובבת.(למזלו בדגם הנ"ל אין פגיעה בשסתומים)

אגב בפונטו 55+60 אותה תופעה.

בדרך כלל הקייל נשבר שמוציאים את הגלגל התחתון ומחזקים שהוא

לא נכנס בצורה מושלמת.

לא אחת גררו רכב אלינו לאחר שהחליפו לחדש ולא הרכיבו אותו נכון.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

חבריי הכול נכון .רק שהכייל לא מורכב על גל הארכובה הוא מורכב על הפולי שעולה על גל הארכובה ,על גל הארכובה יש מגרעת קטנה שעליה הוא מתלבש ,וכך נוצרת לנו העברת תנועה כמו שצריך.

אסי.

פורסם

לגלגל השיניים שיושב על גל הארכובה

התחתון של הטיימינג יש קייל מובנה.

אסי הבנת הניקרא חביבי=זה לא פולי זה גלגל השיניים של הטיימינג

רצועת הטיימינג יושב עליו.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

נתי צודק

העייפות מדברת .

פורסם
נתי צודק

העייפות מדברת .

אסי כל הכבוד ,שאתה מודה בטעותך שנבעה מעייפות.

האם המשפט הבא מוכר לך?

" לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול"

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצל חבר טוב מאוד שלי יש מנוע כמו שלך לפירוק, חכה עד מחר אני אשאל אותו ואשלח לך את מספר הטלפון שלו.

לדעתי הוא יכול למכור לך במחיר מגוחך.

איך אני אוהב את המנוע הזה, עשינו לו אוברול לפני כמה חודשים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אני אשמח מאוד ,ותודה על העזרה ,והמנוע הוא פשוט ואמין .

וצביקה ... אתה יכול להעלות לבנאדם חיוך גם ב 3 לפנות בוקר.

אסי.

• תוכן חדש...