Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות בלי צבע

daniel-rsi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי ברכב הרבה(יחסית) נקודות קטנות בלי צבע כתוצאה מקילוף מדבקות, שריטות ושונות.

ויזואלית זה לא מפריע, בכלל לא שמים לב לזה אלא אם כן מחפשים את זה. הדבר היחידי הוא שאני מפחד שהמקומות האלו יתחילו להחליד, אני מציין גם שהנקודות הלו לא מגיעות לפח הן די שטחיות.

יש ממה לפחד? ואם כן מה עושים?

תודה.

דניאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא רואים פח גלוי - אין ממה לפחד.

צביע של רכב נעשית ב-8-9 שכבות, כאשר רק 2 שכבות עליונות הן צבע. כל שאר השכבות נועדו לעזור לצבע "לשכב" על הפח וגם להגן עליו מפני חלודה. כך שעל-מנת לגרום לקורוזיה השריטות צריכות להיות ממש עמוקות.

לב

Spirit In The Dark

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא רואים פח גלוי - אין ממה לפחד.

צביע של רכב נעשית ב-8-9 שכבות, כאשר רק 2 שכבות עליונות הן צבע. כל שאר השכבות נועדו לעזור לצבע "לשכב" על הפח וגם להגן עליו מפני חלודה. כך שעל-מנת לגרום לקורוזיה השריטות צריכות להיות ממש עמוקות.

לב

בכל מקרה מומלץ למרוח ווקס.

במקרה של קילופי צבע אפילו אם לא רואים פח גלוי, יכולה לחדור לחות בין השכבות ולבסוף לפתח חלודה.

זה לא קורה כל כך מהר אבל לבסוף זה בא.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...