Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מראש לא תמיד אפשר לדעת, אבל כשכבר ישנה התנהלות מסוכנת ושום טיפול לא עזר, אזי אפשר לפעול נגד זה בצורה חד משמעית.

האם אתה באמת לא מודע לכך שלמרות שיש ילדים בסיכון חמור והם נשארים בבית ההורים המתעללים וזה לא אחד ולא 2 לפעמים 12? או בשם האידאל של חיה ותן לחיות ולא להתערב אתה חושב שצריך ללתת לזה לקרות?

כלומר, פדופיליה, התעללות מינית, פיזית זה ענין פנימי של המשפחה וחלק ממערכת משפחתית תקינה ומוגדר כמעידה, שהטיפול הנאות הוא אזהרות, ואולי הרחקות, ולאפשר למשפחה כזאת להמשיך לגדול ללא נקיטת איזשהו אמצעי להפסיק זאת? עלאף שכל אחד מילדיה בסיכון חמור וכל ילד נוסף זה יהיה גורלו?

אירית

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שייקח בחשבון גם שהילד ממזר...:-(

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הוא לא "ממזר".

ממזר, בהגדרה, הוא ילד של אישה נשואה ממישהו שאיננו בעלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הוא לא "ממזר".

ממזר, בהגדרה, הוא ילד של אישה נשואה ממישהו שאיננו בעלה.

ואיך לא, להוסיף על כל האבסורד זה גם עובר בירושה, בן לממזר נחשב ממזר

אירית

פורסם
אכן מראש לא תמיד אפשר לדעת, אבל כשכבר ישנה התנהלות מסוכנת ושום טיפול לא עזר, אזי אפשר לפעול נגד זה בצורה חד משמעית.

האם אתה באמת לא מודע לכך שלמרות שיש ילדים בסיכון חמור והם נשארים בבית ההורים המתעללים וזה לא אחד ולא 2 לפעמים 12? או בשם האידאל של חיה ותן לחיות ולא להתערב אתה חושב שצריך ללתת לזה לקרות?

כלומר, פדופיליה, התעללות מינית, פיזית זה ענין פנימי של המשפחה וחלק ממערכת משפחתית תקינה ומוגדר כמעידה, שהטיפול הנאות הוא אזהרות, ואולי הרחקות, ולאפשר למשפחה כזאת להמשיך לגדול ללא נקיטת איזשהו אמצעי להפסיק זאת? עלאף שכל אחד מילדיה בסיכון חמור וכל ילד נוסף זה יהיה גורלו?

אירית

את מבלבלת שני דברים שונים.

מניעת ילודה זה עניין אחד והשארת ילד בחזקת הורים מתעללים זהו עניין אחר.

עכשיו תגידי לי את איך המדינה יכולה לאסור ילודה. תקנות, נהלים, פעולות. אחרי שתקראי תגידי לי אם סביר שמדינה דמוקרטית תעשה זאת.

אני מבין שיש בעיה, אבל הפתרון שאת מציעה זה כמו להציע ענישה בעינויים.

יש צעדים שמדינה דמוקרטית לא נוקטת בהם כלפי אזרחיה.

ואיך לא, להוסיף על כל האבסורד זה גם עובר בירושה, בן לממזר נחשב ממזר

אירית

כמה שיותר פסולי חיתון לפי היהדות במדינה - מקרב את ימות המשיח של הנישואים האזרחיים.

פורסם

FALOU, אתה טועה לדעתי.

אפשרי לעשות קריטריונים ותהליך מסודר של הבאת ילדים לעולם גם בלי להיות פאשיסט ולהוביל אנשים לתאי גזים.

זה שמשטרים מסוימים עושים את זה לא אומר שהדברים הולכים ביחד בהיכרח.

לאסור על אדם המורשע ברצח להביא ילדים לעולם זה דבר הגיוני מאוד, ובאותה צורה גם לפדופיל.

אתה שוכח שחוץ מהעניין החוקי גם יש את הפן האזרחי והערכי ששולט על המדינה. אם העם ירשה שיהיו תאי גזים, אז יהיו.

אם העם הוא מספיק חכם בשביל לפקח על השלטון שלו, לא אמורה להיות בעיה.

החוקים לא יוצרים גזענות ואפליה. אנשים יוצרים אותם כי הם בעצמם גזענים.

כל עוד זה לא עובר חוקים כמו "אסור להשתמש בגזע, דת או מין כקריטריון", אני לא רואה את הבעיה.

פורסם

אם העם הוא מספיק חכם בשביל לפקח על השלטון שלו, לא אמורה להיות בעיה.

ופה קבור הכלב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
את מבלבלת שני דברים שונים.

מניעת ילודה זה עניין אחד והשארת ילד בחזקת הורים מתעללים זהו עניין אחר.

עכשיו תגידי לי את איך המדינה יכולה לאסור ילודה. תקנות, נהלים, פעולות. אחרי שתקראי תגידי לי אם סביר שמדינה דמוקרטית תעשה זאת.

בדיוק כמו שבחלק מהמדינות הנאורות קיים עונש מוות, בדיוק כמו שמדינה מחליטה על כל ענישה אחרת על מנת להגן על אזרחיה מפני פורעי חוק ופושעים מועדים.

אני מבין שיש בעיה, אבל הפתרון שאת מציעה זה כמו להציע ענישה בעינויים.

יש צעדים שמדינה דמוקרטית לא נוקטת בהם כלפי אזרחיה.

ואני חוזרת, וזו דעתי, אשה שממשיכה להתעלל בילדיה אחרי כל האמצעים שננקטו נגדה, כמו גם נסיונות טיפול שכשלו, הפתרון למנוע ממנה מללדת וזאת כמניעת פשע

כמה שיותר פסולי חיתון לפי היהדות במדינה - מקרב את ימות המשיח של הנישואים האזרחיים.

כמו שנאמר קודם כל יצמחו לי שערות על כף היד לפני שזה יקרה

פורסם
FALOU, אתה טועה לדעתי.

אפשרי לעשות קריטריונים ותהליך מסודר של הבאת ילדים לעולם גם בלי להיות פאשיסט ולהוביל אנשים לתאי גזים.

אי אפשר.

ולראייה, כל מדינה שהתמידה בכך, רצחה מליונים, ולא בכדי.

עכשיו בו תרשום את הקריטריונים ואני אוביל אותך משם למלתעות הפאשיזם.

"עם חכם"?

הגרמנים עם חכם מאוד.

אף פעם אל תגיד, לי זה לא יקרה.

פורסם
למרות שזה יישמע ממש מניאק מצידי, ואני מתנצל מראש, הקריטריונים שלי יכולים להיות בין השאר:

- השכלה של מינימום 12 שנה

- נטייה נמוכה או אפסית לאלימות

- היעדר רישום פלילי הקשור לפשעי מין או אלימות

- יכולת להראות יציבות כלכלית או יכולת לשמור על עבודה מסוימת לתקופה ארוכה

- מבחני ידע על טיפול מינימלי בילדים (מבחן תיאוריה)

כבר כתבתי בהודעה אחת אבל הנה הם שוב.

פורסם

עדכון חדשות:

האמת שכל הסיפור הזה מוזר ולי אישית נשמע מופרך לחלוטין אבל חבר שלי כנראה יותר מדי אוכל סרטים שהוא לא ממש שם לב למה שקורה סביבו.

שבו חזק,כי זה שוס אמיתי:

1.לפני כמה ימים הבחורה סיפרה לו שלא רק שהיא בהריון,אפילו יש לה תאומים ! (מזל טוב ?...)

2.אחרי דין ודברים היא סיפרה לו שאתמול היא היתה בוועדה וחתמו לה על אישור לבצע הפלה,שזה נשמע הגיוני דווקא.

3.היום היא סיפרה לו שהיא הלכה לעשות את ההפלה באסף הרופא.

מה מעלה לי תהיות רבות בסיפור הזה ?

1.היא טענה בשיחה איתו שעשו לה אולטראסאונד וכבר רואים 2 עוברים ! - אני אישית לא גאון הדור,אבל בגרות מורחבת עשיתי בין היתר בביולוגיה,ועד כמה שזכור לי בשלב זה (כ-3 שבועות פלוס מינוס) אין עוברים, יותר מזה, עובר מתחיל להווצר רק אחרי איזה חודש וחצי,וזה עוד במצב של עובר אחד,לא במצב של תאומים ששם ההתפתחות איטית יותר.

מריח לי כמו מריחה טובה של הבחורה כלפי חבר שלי.

3.כשהוא סיפר לי שהיא הלכה לעשות את ההפלה אני העלתי בפניו את העניין שנראה לי שהבחורה מורחת אותו ואין הריון ואין נעליים, ואז הוא סיפר לי שהוא התכתב איתה במסנג'ר והיא סיפרה לו מה עושים איתה וכו'.

שאלתי אותו איך בדיוק היא התחברה מסנג'ר בבית חולים,אז הוא הפנה אליה את השאלה, והיא ענתה לו "הלו,אנחנו בשנות האלפיים, יש אינטרנט אלחוטי", הרי זה ברור שאתה מסתובב ברחבי בית חולים עם אינטרנט אלחוטי פתוח לכל :roll:.

כשהוא אמר לי את זה הבנתי שהיא בוודאות מורחת אותו,אז אמרתי לו לעשות צעד פשוט וקל,להתקשר לבית החולים ולבדוק אם יש מטופלת בשם הזה בבית החולים, הוא עשה כך, וכמה מפתיע, אין מטופלת בבית החולים העונה לשם שלה.

איך שאני מנתח את הדברים זה מאוד פשוט:

הבחורה שכבה איתו,אחרי זה הוא ניתק קשר,ובינתיים התחיל לצאת עם חברה חדשה (הבחור פעלתן), ההיא שמעה על כך+כנראה יש לה רגשות כאלה או אחרים לחבר שלי והחליטה שויהי מה, הוא ידבר איתה, ומה דרך יותר טובה מאשר לגרום לו לדבר איתה מתוך פחד ?

בקיצור ולעניין, מזל שלה שהיא לא נפלה עליי כי היא היתה מקבלת איזו סטירה בשנייה שהייתי מגלה שהיא מספרת לי סיפורים ומכניסה אותי לכזה לחץ (חבר שלי מספר לי שבשבוע וחצי הוא ירד איזה 4 קילו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פתרון נהדר! 4 קילו זה בדיוק מה שיש לי להוריד, אני אץ רץ לפעולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כבר כתבתי בהודעה אחת אבל הנה הם שוב.

ולכללים הללו אתה לא קורא פאשיזם?

אם מישהו יבוא עם הצעת חוק כזו אני יורה בו בעצמי ובלי למצמץ.

12 שנות לימוד כתנאי להורות?

למה?

חסרים מיליונרים בלי בגרות?

להוכיח "יציבות כלכלית"?

מהי "יציבות כלכלית?"

איך מודדים אותה?

איך מוכיחים אותה?

העדר רישום פלילי

פלילית, אני עבריין מין שמעולם לא נתפס.

נטייה לאלימות - איך מודדים?

תסלח לי, אבל זה גיבוב של שטויות של ילד מתבגר שעוד לא יודע החיים מהם ולא ראה כמעט כלום.

עכשיו בו תסביר גם איך אתה מונע ילודה, כדי להשלים את התמונה היפה שאתה מצייר פה.

פורסם

איזה יופי!

חזרתי עכשיו מהעבודה, התחלתי לקרוא מה התקדם בשרשור, וחשבתי:"וואו, כמה אני אצטרך לכתוב"

ואז ראיתי ש falou עשה לי את כל העבודה. תודה!:)

ורק עוד חידוד אחד, כמי שבא מהתחום:

אירית - קיומם של ילדים בסיכון היא אכן בעיה חמורה. אבל הדרך לפתור אותה היא בהשקעת משאבים ותקציבים, כדי לאפשר להורים לתת חינוך טוב יותר, כדי לתמוך בהורים עם קשיים, וכדי, במקרה הצורך, גם לאפשר הוצאת ילדים מהבית למסגרות טובות ותומכות יותר.

הרעיון לפתור אותה ע"י למנוע מהם מראש להביא ילדים, הוא במקרה הטוב מטופש, ונובע מנאיביות וחוסר הבנה, ובמקרה הגרוע ביותר קשור לאידיאולוגיות פאשיסטיות ונאציות דוגמת אאוגניקה.

• תוכן חדש...