Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ורק רציתי לציין שוב, שחודש חיפושים זה לא כ"כ הרבה זמן.

נכון שאתה כבר לחוץ על רכב, אבל הדבר שהכי הרבה צריך זה הדבר שהכי קשה לפעמים למצוא - סבלנות.

שוב בקשר למתחרות - תחשוב על גולף לדוגמא כאופציה מאוד טובה (עדיפה בכל פרמטר לטעמי).

פורסם
ורק רציתי לציין שוב, שחודש חיפושים זה לא כ"כ הרבה זמן.

נכון שאתה כבר לחוץ על רכב, אבל הדבר שהכי הרבה צריך זה הדבר שהכי קשה לפעמים למצוא - סבלנות.

שוב בקשר למתחרות - תחשוב על גולף לדוגמא כאופציה מאוד טובה (עדיפה בכל פרמטר לטעמי).

מסכים לחלוטין עם המשפט הראשון. יש בעברי פעמיים חיפושים של חצי שנה עד שמצאתי את מבוקשי והסבלנות משתלמת (כמו בזוגיות, בעצם).

כל עוד אתה לא זקוק לגלגלים באופן נואש, תמשיך לחפש ואל תתפשר.

אני חוזר שנית - אל תתפשר על מכונית ליסינג. יש לי גם מכונית ליסינג (התחדשתי השבוע בפוקוס 2008 לאחר שנתיים וחצי עם פוקוס 2006) ומדהים אותי כמה הליסינג מזלזלים בטיפולים שוטפים.

לגבי המשפט השני - פרט בבקשה במה לדעתך הגולף עולה על פוקוס. לדעתי הדבר היחיד שטוב יותר בגולף הוא תדמית יוקרתית יותר (ואולי גם היצע גדול יותר של ידניות למי שמעוניין בידנית והעובדה שאין כמעט סכנת נפילה על רכב מליסינג).

פורסם

ואני חשבתי שאני מחפש הרבה זמן.

אני יורה לכל הכיוונים, פתקים על רכבים, דיבור עם מוסכים, יד 2, WIN WIN לפחות 4 פעמים ביום...

כרגע יש משהו בסימן שאלה עדיין. פוקוס 5 דלתות, יד 1 מפרטי, שנת 2000. נשמע ממש טוב, וזה דרך מוסך מורשה שפניתי אליו ובעל הרכב שוקל לשדרג לחדש.

מקוה שזה יסתדר.

ותודה לכל מי שעוזר ומתייחס

צח

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף אחרי עמעט 3 חודשי חיפושים מצאתי את הפוקוס 5 דלתות שלי.

103K ק"מ

יד שלישית - ראשונה הייתה השכרה אבל בבדיקה יצא תוצאות ממש טובות

צבע כחול מטאלי

בקיצור אני מאושר.

והמון המון תודה לכל מי שתמך פה בפורום. בלי זה אני מניח שהייתי כבר מתפשר לפני חודש על רכב אחר.

אז חברים, לכל מי שהציע לא להתייאש - זה עזר.

תודה

פורסם
חודש ? הצחקתם אותי, זה ממש לא הרבה זמן.

תתנחם בעובדה שלחפש אלמרה חמש דלתות זה פי כמה וכמה קשה יותר.

אז יש לי מזל שקרוב משפחה מוכר לי את האלמרה טקנה האצ'בק שלו, מודל 2005 עם 23,000 ק"מ?

רק אשתי לא מבינה למה אני מתלהב האפשרות הזו...

• תוכן חדש...