Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 מגברים אחד מהם הולך להרים את הסאב(500 RMS) הנ"ל...

JL Audio 500/1V2

או

Alpine pdx-1.600

אם יש מגבר שהוא בתווך המחירים הזה והוא יותר טוב תמליצו לי עליו בבקשה.

פורסם

שניהם מבוססים על טכנולוגיה של אותה הגברה לכל התנגדות ולא יציבים ב1 אום . אני לא רואה הצדקה לקנות אותם אלא לסט אפ מיוחד שלא יהיו בו שידרוגים.

נסה ללכת על מונו אמיתי בתקציב הזה .

והאם הקניה תהיה בארץ?

פורסם
מה התקציב שלך?

כי אם אתה קונה אותם בחו"ל זה תקציב שונה לגמרי מאשר לקנות אותם בארץ

כנראה בארצות הברית, תקציב של 550 דולר+- למונו חדש

לא הבנתי את הקטע של " נסה ללכת על מונו אמיתי בתקציב הזה ."

מה לא אמיתי בו? לדעתי הוא די אמיתי ומוחשי...:wink:

פורסם

על הנייר ה DLS לא רואה את האחרים שרשמת מבחינת הספק וגמישות. עם זאת, גם ה JL וגם ה אלפיין יהיו מעל ומעבר עבור ה IDQ שמנסיון איתו, לא צריך לספק לו מעל 300 וואט RMS במקסימום ואלו גם המלצות היצרן.

גם אם תחליט בעתיד לרכוש עוד סאב כזה ולהריץ אותם במקביל המגבר של אלפיין וכנראה גם JL יעשו את העבודה היות והם מוצהרים על אותה העוצמה גם ב-4 אום, שזוהי אופציה אחת במקרה כזה. אם זאת עם ה DLS תוכל לרדת ל1 אום והוא בכלל לא יתאמץ כאן. לאלפיין מחיר יותר תחרותי ומוצהר על 600 וואט לעומת ה JL שמוצהר על 500.

אם אתה על תקציב - אני אישית ממליץ לך ללכת על האלפיין בגלל המחיר והתגובות המאוד סימפטיות אליו מפורומים בארץ ובחו"ל. כמו כן יש לך את היכולת להתקין את המגבר הנ"ל עם מגברים מאותה המשפחה בצורה אנכית (אחד על השני).

אם יש לך עוד כ 70/80 דולר אני ממליץ לך על ה DLS היות והוא יותר סלחני, מה שאני מתכוון בזה הוא שאם בעתיד תשדרג ותרצה לרדת ל1 אום ולקבל יותר עוצמה לא תצטרך להחליף מגבר.

שים לב שאני מדבר על מחירים של ארה"ב ולא של הארץ כי כאן, מה לעשות, המחירים הזויים וזאת בלי להכנס לויכוח של האם לקנות מחו"ל או לא...

אגב על איזו גרסה של הסאב מדובר? אני בתשובה התייחסתי ל IDQ12D4 V2.

בכל אופן, בהצלחה! :-)

פורסם

למה שיוסיף עוד 70-80 דולר?!

A6 עולה 420 דולר בלי משלוח והוא אמר שהתקציב שלו 550$.

בכל אופן גם אני ממצליץ לך ללכת על הA6 אני בעצמי הזמנתי 3 מגברים מהסידרה הזאת.

IBIZA 20vt

פורסם
שמע המחיר הוא לא הבדל רציני, וההבדל בין קלאס D לקלאס AB הוא ברור ויודע .

DLS זה מגבר שממנו לא תשדרג לא משנה איזה מערכת תתקין.

בהחלט, גם הבחירה שלי פה היא ללא ספק ה DLS. אבל אם הוא ממש קצר בכסף אז רציתי להשאיר לו את האופציות פתוחות :)

האמת היא שמאוד הופתעתי מהמחיר היחסית נמוך בארה"ב לחייה הזאת.

אגב לגבי ה CLASS AB או CLASS D, צריך לקחת בחשבון שהנטל על מערכת החשמל יהיה הרבה יותר רציני ב DLS היות והוא CLASS AB כך שזו גם התלבטות. מקריאה בפורומים בחו"ל הרוב המוחלט טוען שבמגברים האלו של אלפיין יש מערכת שלא מכניסה את העיוותים כמו במגברי CLASS D מדור קודם כך שזה גם שיקול.

פורסם

נכון לגביי האלפיין כמו גם הJL קלאס D מהטובים ביותר .

למה שיוסיף עוד 70-80 דולר?!

A6 עולה 420 דולר בלי משלוח והוא אמר שהתקציב שלו 550$.

בכל אופן גם אני ממצליץ לך ללכת על הA6 אני בעצמי הזמנתי 3 מגברים מהסידרה הזאת.

A6 A3 A2 ?

שוקל לעשות כמוך רק שאני מנסה להשיג מחיר על TA2 ולא צריך את הA6

פורסם

ניחוש נכון,ולא רק אבל זה כבר סיפור אחר.

לפי דעתי שהו שילוב מושלם לבי אמפ.

בכל אופן A6 זאת בחירה מצויינת אם יש אפשרות בסכום שלו אין לו מתחרים!

IBIZA 20vt

פורסם

אמת ... בדיוק אני מסתכל על תרד בTALK AUDIO על השוואה בין הדואל של ג'נסיס לDLS A3 .

בכל אופן ... יש בעיה של חשמל ברכב ?

צריך לחסוך בחשמל ?

תכלס זה לא משמעותי עם הסאב שלך צריכת החשמל ,לך על A6

פורסם

בגדול אחריי קריאת מספר תרדים .

הA3 נחשב מגבר יותר חם בתמונה .

אין הבדלים בעוצמה שניהם אמינים מאוד, יש יתרון קטן ברוב התרדים לטובת הA3 מכיוון שהוא יציב בחצי אום, ונחשב יותר חם .

אין דעה חד משמעית בסוף כל תרד הקביעה הייתה שזה עניין של טעם אישי ושניהם מגברים מהטובים שיש בשוק כיום .

אני מאמין שפורום שלנו לא יהיה מקום להשוואה בניהם :wink:. אבל סה"כ אם כבר הזמנת אני מחכה רק לשמוע .

• תוכן חדש...