Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

ברשותי הונדה סיויק 2008 ולצערי הרב האוטו קיבל מכה די רצינית מאחורה.

סוכן הביטוח הציע לי להכניס את הרכב למוסך הסדר מאסטר שיר, תוך הבטחה שבגלל שהרכב בשנת האחריות המוסך מחוייב על פי חוק לשים חלפים מקוריים.

הנטייה שלי היא להכניס את הרכב למוסך מרכזי של הונדה, אבל המשמעות היא השתתפות עצמית כפולה.

השאלה שלי אליכם היא האם מאסטר שיר טובים ואמינים וניתן לסמוך עליהם שיעשו עבודה טובה ולא "יחסכו" עלי בחלקים או בעבודה ?

או שעדיף לי לשלם יותר וללכת להונדה ?

העניין דחוף לי מאד ואודה לתשובותיכם...

ערב טוב לכולם

יוסי

פורסם

יוסי שלום,

לאו דווקא למוסך הספציפי שהזכרת, אלא מעצם המודול העיסקי של מוסכי ההסדר האינטרס שלהם הוא לחסוך ככל שניתן ולהוציא את הרכב מהר ככל שניתן.

מבלי להכליל אני מכיר מספר אנשים שנעשתה להם עבודה מחפירה במוסכי ההסדר.

פורסם

אני את הרכב שלי לא הייתי מכניס בחיים למוסך הסדר.

אין מתנות חינם בחיים. אתה משלם זול ומקבל זול.

רכב חדש זכאי לשימוש בחלפים חדשים ומקוריים, אל תתפשר, תקן במוסך אותו אתה בוחר.

אם נכנסו בך מאחור ואתה לא אשם, אתה פטור מהשתתפות עצמית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...