Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה בארץ פורשה GT3 לבנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו בארץ יקנה GT2.

-בארץ- כל עוד אין מסלול והאכיפה המשטרתית היא כמו שהיא היום, אין לGT2 שום יתרון על פני 911 טורבו/GT3.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בטח שיש יתרון - עוד 53 כ"ס, איזה 10 קג"מ מומנט, פחות 150 ק"ג...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היתרון הגדול הוא בעובדה שהGT2 היא הנעה אחורית ולא כפולה כמו בטורבו.

היתרונות שאתה ציינת לא ממש יבואו לידי ביטוי בכבישים שעוד כן אפשר להנות בהם בארץ.

אני לא רואה ישראלי שישים עוד 400K ש"ח (לפני תוספות) על רכב שהיתרון היחיד שהוא נותן לו זה שהוא הנעה אחורית ולא כפולה.

בטח לא כשהוא -ישמור השם- ידני (בעוד הטורבו מגיעה גם באוטומט).

פורסם

GT2 , GT3, בואו נתפשר על זה שאני מוכן לקבל כל 911 מכול שנה מכול דגם (במיוחד מתחילת שנות ה 80), אם יש תורם ניתן לפנות אלי בה"פ, אני מבטיח לבוא במהירות ולפנות את המטרד מחצר ביתו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ה911 טורבו שמצולמת למעלה היא של אותו בחור שהזמין את הGT3 ... נעזוב את זה ששבוע שעבר הוא קיבל רכב יחודי מאוד ואני לא מדבר רק על הGT3 ...הוא קיבל קאיין GTS זאת קאיין שכיולו לה את המתלים ינמיכו אותה יותר המנוע של הוא 4.8 405 כ"ס מ0 ל100 תוך 6.5 שניות עד למהירות מרבית של 260 קמ"ש

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

מילים כדורבנות. :twisted:

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
היתרון הגדול הוא בעובדה שהGT2 היא הנעה אחורית ולא כפולה כמו בטורבו.

היתרונות שאתה ציינת לא ממש יבואו לידי ביטוי בכבישים שעוד כן אפשר להנות בהם בארץ.

אני לא רואה ישראלי שישים עוד 400K ש"ח (לפני תוספות) על רכב שהיתרון היחיד שהוא נותן לו זה שהוא הנעה אחורית ולא כפולה.

בוא לא נשלה את עצמנו ונחשוב שבנוסף להיותם אנשי עסקים מעולים, רוכשי פורשה גם מנצלים את המכוניות כהלכה. מגבלות דינמיות לא ממש משנות כאן - כל מה שמשנה זה קו ישר והעובדה שכתוב עליה GT2, ולא על של אף אחד אחר...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מכיר כמה רוכשי פורשה שבהחלט מנצלים את המכוניות. אחד מהם אפילו ישראלי (ובמקרה קרוב משפחה).

לגבי קו ישר - למיטב זכרוני ההבדל בין הטורבו לGT2 לא גדול במיוחד, ותמיד אפשר להחליף את הטקסט מאחורה מ"Turbo" ל "GT2" :)

פורסם

לבחור שעובד בסוכנות .

האם שמו של הבעלים מתחיל באות ש ?

והאם ידוע לך על השניה שבדרך (כפי הנראה) ?.

ולמי שרוצה לראות GT2 כחולה בארץ מוזמן להרצליה פיתוח (חברה ממועדון החמש מכירים את אותו עו"ד עם צי הפורשה):cry:,מדי פעם היא יוצאת לטיול .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לבחור שעובד בסוכנות .

האם שמו של הבעלים מתחיל באות ש ?

והאם ידוע לך על השניה שבדרך (כפי הנראה) ?.

ולמי שרוצה לראות GT2 כחולה בארץ מוזמן להרצליה פיתוח (חברה ממועדון החמש מכירים את אותו עו"ד עם צי הפורשה):cry:,מדי פעם היא יוצאת לטיול .

לאא השם שלו לא מתחיל באות ש

ולמי שחושב ורק חושב ש GT2 וטורבו זה אותו רכב אז הוא טועה בגדול .נתחיל בזה של GT2 יש 530 כ"ס שלטורבו יש רק 480 כ"ס . נעזוב את זה שהיא מגיע בגיר רגיל בלבד . בלמים קרמים בלבד מגיע כסטנדרט. הרכב עצמו שוקל 1500 קילו.. ויש עוד מלא אז אני לא הפרט.. ולא קיים ואני גם לא מאמין שהיה גם "ביבוא אישי" GT2 בארץ כי יש לנו רשומות של כול רכב שנכנס ארצה ולא קיים אצלנו GT2 ...

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם
ליסינג.

רק לבן.

אם יש לך מכונית אדומה וזה לא פרארי - אתה עומו.

אם יש לך מכונית שחורה ואתה לא פושע - אתה אומו.

אם יש לך מכונית לבנה ואתה לא ישראלי - אתה.... נו עזבו.

:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...