Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברוב האוטובוסים שאני מכיר יש דלת אחורית שהיא לפני הגלגלים האחוריים, דבר שמסכן בעיקר ילדים שיש אפשרות שהאוטובוס ידרוס אותם בזמן ירידתם.

זכור לי שישנם אוטובוסים שלהם הדלת האחורית היא אחרי הגלגלים.

האם מישהו יוכל להפנות אותי או לתת לי מידע בנושא זה?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

מה אתה רוצה לדעת? למשל באוטובוסים מסויימים של מרכבים והארגז, זה בנוי כך. בעיקר באוטובוסים ישנים. שוב, מה אתה רוצה לדעת על כך?

פורסם

אני זקוק לרקע

1. האם בישראל יש אוטובוסים עם דלת אחורית מאחורי הגלגלים.

2. זקוק לתמונה של אוטובוס עם דלת אחורית אחרי הגלגלים.( לא מצאתי בגוגל)

3. היתרונות מול החסרונות באוטובוס עם דלת אחרוית לפני / אחרי הגלגלים.

4. הכיוון שאני חותר הוא להראות את היתרון באוטובוס עם דלת אחרוית אחרי הגלגלים במיוחד להסעות ילדים שבהם יש חש שהדלת תסגר על הילקוט של הילד (שנמצא על הכתפיים), הילד עלול להיתלות באויר ואם הילד נופל הוא עלול להידרס מהגלגילם האחוריים (בהנחה שהאוטובוס עדיין בתנועה)

לכן אשמח להארה בנושא זה.

פורסם

ממתי יש בארץ אוטובוסים כשהדלתות בצד שמאחורי הנהג?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש בארץ אוטובוסים עם דלת מאחורי הגלגל האחורי, אבל מדובר בעיקר באוטובוסים תיירותיים של חברות טיולים, ועד כמה שידוע לי לאגד אין כאלה (למרות שנדמה לי שלאגד תיור יש). לרוב האוטובוסים העירוניים וגם לבינעירוניים הרגילים יש דלת לפני הגלגלים האחוריים.

יבגני- בתמונה השמאלית שנתת, אני די בטוח שזה החלק האחורי של האוטובוס :-D.

לכן הדלת האחורית למעשה גם כן לפני הגלגלים האחוריים.

"ai motoare capul doare"

פורסם
יש בארץ אוטובוסים עם דלת מאחורי הגלגל האחורי, אבל מדובר בעיקר באוטובוסים תיירותיים של חברות טיולים, ועד כמה שידוע לי לאגד אין כאלה (למרות שנדמה לי שלאגד תיור יש). לרוב האוטובוסים העירוניים וגם לבינעירוניים הרגילים יש דלת לפני הגלגלים האחוריים.

יבגני- בתמונה השמאלית שנתת, אני חושב שזה החלק האחורי של האוטובוס :-D.

לכן הדלת האחורית למעשה גם כן לפני הגלגלים האחוריים.

:shock::roflmao:

העיקר אני יושב וחושב מי עיצב אוטובוס כזה מכוער :lol:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

מי קרא לי? :wink:

בעבר היה באמת נהוג להתקין באוטובוסים את הדלת האחורית מאחורי הסרן האחורי, אולם באגד גילו שכאשר היא נמצאת לפניו, לנהג יש שליטה טובה יותר עליה. במרצדס O-302, הדלת עדיין היתה לפי התצורה הראשונה, ואם זכרוני אינו מטעני, ראשוני ה-O-303 המוגמרים שהגיעו לאגד (משנת 79' - הדגמים בעלי מזגן אחורי) גם היו בתצורה זו, אולם כל הדגמים שהגיעו לאחר מכן היו - לפי דרישת אגד - בתצורה המוכרת לך כיום.

לגבי ה-O-303 מההודעה של Ivgeni: ככל שאני יודע, האוטובוס הנ"ל היה אומנם שייך לאגד, אך עבד בעיקר בשירות מערכת הבטחון. עד לפני כמה שנים עוד ניתן היה לראות אותו ברחובות ירושלים, אך כיום הוא במוזיאון אגד בחולון.

אם אתה באמת מעוניין להרחיב את הדיון, יש בפורום אספנות דיון פורה מאוד אודות אוטובוסים. אני ממליץ לך בכל אופן לקרוא להציץ בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם היום יש על כבישי ארצנו לא מעט אוטובוסים של סופרבוס, מרגלית ודומיהם עם מרכב Alize שמגיע עם דלת מאחורי הסרן האחורי.

סכנת דריסה? אני לא כל כך מבין מה הסכנה כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...