Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

נניח בן אדם X שוכב בבית חולים ולא מסוגל לצאת ממנו עקב מחלתו וגם לא מסוגל ללכת פיזית.

ואותו בן אדם מקבל סכום כסף קבוע כל חודש מאותו מקום אבל עקב מחלתו אין באפשרותו לקחת פיזית את הכסף וצריך להוציא אישור ייפוי כח.

אותו בן אדם שפוי ומבין עניין ומבין מה קורה מסביבו, הוא החליט למנות מישהו קרוב (מהמשפחה לדוגמא) שייקח את הכסף במקומו מסניף בנק הדואר, הבנתי שצריך להוציא טופס ייפוי כח מהסניף עצמו, נניח ואין אפשרות להגיע לסניף הדואר, יש טופס שאפשר למצוא באינטרנט?

הבנתי שאותו טופס צריך להיות חתום על ידי עורך דין גם, מישהו אולי מכיר גם עורך דין לא חשוב איזה שייקח מינימום כסף מחיפה ויבוא עכשיו (אני יצור איתו קשר טלפוני)?

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

תודה על התגובה,

הכסף נמצא כרגע בבנק הדואר, יש אפשרות להשיג טופס מבנק הדואר עצמו ?

חיפשתי באתר שלהם ואין שם או שלא מצאתי, מה שאני בעצם צריך זה טופס ייפוי כח על חשבון שנמצא בבנק הדואר.

מכיוון שעכשיו הדואר סגור ואנחנו צריכים כאן לסיים היום את החתימה עם העורך דין אז זה דיי דחוף לי.

תודה,

אוהד.

פורסם

למיטב זכרוני, ישנו טופס מיוחד ליפוי כוח שאפשר לקבלו בסניפי דואר, הוא נועד לשימוש חד-פעמי.

בדוק בבוקר עם סניף דואר קרוב למקום מגוריך.

עכשיוו חוה"מ, הסניפים סגורים אחה"צ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...