Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגבר חזק ואיכותי..!!

אני מגביר איתו סט של טמפו וסאב. מרים אותם יפה ואיכותי..!!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני הייתי מחפש כרגע מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי. וקונה. כי למגבר 4 ערוצים אין לך תקציב נורמאלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש המלצה לאחד כזה? שירים את ההייבריד מקדימה?

ומה הייתה ממליץ על 4 ערוצים כמו שאתה אומר "שאין לי תקציב בשבילו" איזה מגבר הייתה ממליץ?

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח , אתה רוצה מגבר "שירים" לך את ההייבריד ? ש"יפתח" לך אותו ?

לך על המגבר הכי כבד ... ודפוק אותו בהייבריד עד שהוא יפתח .

הסלנג השכונתי הזה מעצבן אותי , והוא מזכיר לי ערסים שבאים אליי ואומרים "וואו , לחבר שלי יש 2 סאבים jackhammer באוטו " .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא מבין מה הבעיה עכשיו סתם הוצאת את כל הפוסט הזה מהנושא שלו.

אם אין לך מה להגיב בלעזור על תגיב מה לעשות שמעצבן אותך כל אחד והסיגנון דיבור שלו.:arrow:

ובהמשך למה ששאלתי אני ינסח את השאלה אחרת:

אולי אני ישקול להגדיל את התקציב שלי, על איזה מגבר 4 ערוצים הייתם ממליצים כן כן "להרים ושיפתח" לי את הרמקולים האלה?

תודה מראש.

פורסם

אתה צריך מגבר של כ 120W RMS לערוץ.

וזה אומר לפחות 2000 ש"ח.

מגברים כמו פייז אופוס150.4. קיקר 800.4 ומעלה. ZETEC P4. אודיו סיסטם F4-600. סאונדסטרים 960.4.

וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

L-e-RaN :

הפורום פה זה לא שכונה ולא צאט. אחד מכללי הפורום הוא לשמור על רמה ראויה של השפה ובטויים של לפתוח ולהרים לא עולים בקנה אחד עם הכללים והשאיפה של הפורום.

שים לב להבא לדרך ההתבטאות שלך והשתדל לכתוב ברמה מקצועית ותקנית ככל האפשר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא מבין את ההמלצה על GENESIS ,

יופי של מגברים , מכובדים , איכותיים ומצויינים ללא ספק בכלל - ברמות אודיופיליות,

יחד עם זאת יקרים ולא מיועדים למשתמש הממוצע ,

האיש רוצה להשקיע 800 שקלים גג על מגבר ,

אז במקום לומר לו לקנות GENESIS לוקח לת'רד הזה 2 עמודים עד שסאונדמן מסביר בנימוס שצריכים מגבר רציני ויקר יותר מההשקעה שפותח הת'רד מעוניין להשקיע ?

חברים ,

בואו נאמר את האמת , לטעמי (וטעמי בלבד) שום סיכוי שפותח הת'רד ימצא לעצמו מגבר ראוי במחיר הזה שהוא חדש ,

אם מדובר על מגבר יד שניה - יש מצב להביא משהוא סביר .

אני הייתי מחפש JBL GTO75.4 או MAC AUDIO או אפילו CRUNCH אם אין ברירה ..

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

SUPER T

לי יש הרגשה שם "GENESIS" קצת לא אהוב עליך.

ואין פה מקום להתרגז על משהו שממליץ על המגברים שלהם.

אתה קצת סותר את עצמך משפט אחרי משפט(תקרא עוד פעם מה שכתבתה),ובנוסף מוריד את ה"איש" "למשתמש ממוצע".

אולי הוא לא כותב ברמה מקצועית ותקנית,אבל לדעתי הוא כן מחפש איכות,והוא גם מעוניין להגדיל את התקציב.

לדעתי יש לו קומפוננט ברמה טובה מאוד.ושלא אתפשר על מגבר.ביד שניה הוא כן יכול להרשות לעצמו GENESIS.

ו SOUNDMAN הסביר לא בנימוס שהוא צריך להשקיע 2000 ש"ח למגבר.רק על חברות אחרות-ולבריאות.לכל אחד יש כאן העדפה אישית,טעם במוזיקה שונה,אוזן שונה. ב2000 ש"ח אני אישית היתי הולך על GENESIS מסדרת הפרופייל.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
אתה צריך מגבר של כ 120W RMS לערוץ.

וזה אומר לפחות 2000 ש"ח.

מגברים כמו פייז אופוס150.4. קיקר 800.4 ומעלה. ZETEC P4. אודיו סיסטם F4-600. סאונדסטרים 960.4.

וכו.

יש לך לינקים לחניות שמוכרות את המוצרים הנ"ל?

פורסם

אלברט ,

אני מלא הערכה למגברי ג'נסיס , חושב באמת ובתמים שהם מגברים מצויינים והכל אבל לא מאמין שהם מתאימים לכל אחד .

עם כל הכבוד (ויש כזה) לפותח הת'רד ,

בשביל סט דוטק לא צריך ג'נסיס (הייבריד זה כבר משהוא אחר וגם שם לא ממש חייבים את זה), אני מניח שישנם מגברים טובים וזולים הרבה יותר שיעשו עבודה נפלאה עם הסט הזה .

שוב , יש כאן שיקול כספי , שצריך לקחת בחשבון ואולי זה לא בדיוק מה שפותח הת'רד חשב להוציא אבל לצערי 800 שקלים למגבר שיפעיל היטב שני סטים של קומפוננט זה פשוט לא מספיק.

ושיהיה ברור, לא מדובר על שום דבר אישי , פשוט ריאליות לשמה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שוב , יש כאן שיקול כספי , שצריך לקחת בחשבון ואולי זה לא בדיוק מה שפותח הת'רד חשב להוציא אבל לצערי 800 שקלים למגבר שיפעיל היטב שני סטים של קומפוננט זה פשוט לא מספיק.

הוא רשם

,אבל לדעתי הוא כן מחפש איכות,והוא גם מעוניין להגדיל את התקציב

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה...

תומר חיפשתי את המגברים האחרונים שהצעת לי באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא מישהו שמוכר אותם בארץ תוכל לעזור לי עם לינקים?

• תוכן חדש...