Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 94 1400 ידנית וכאשר אני מכניס להילוך חמישי יש שריקה מהגיר,התופעה קיימת ממתי שקניתי את הרכב ואני נוסע ככה למעלה משנה.

מישהו מכיר את התופעה ומה עושים עם זה?

פורסם

ממליץ להתחיל מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

תחליף שמן גיר לסוג שמומלץ ע"י היצרן וחזור לעדכן בתופעה.

איזה אופי יש לשריקה הזאת? כמו מה זה נשמע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שריקה נשמעת כמו שואב אבק? אם כן, סביר להניח שהחלפת שמן גיר יכולה לעזור.

אם אתה נמצא בהילוך רבעי ומאית יותר ל-110 למשאל, בוודאות אין שריקה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רעש כזה יכול להעיד על שמן לא מתאים.

העברת הילוכים קשה במקרה?

ממליץ להחליף שמן גיר. שים שמן מתאים בלבד, זה לא יזיק לגיר. בנוסף יכול להיות שחסר שמן בגיר, האם יש נזילות במחזירי שמן?

פורסם

העבלת ההילוכים חלקה,אין לי מושג איפה מחזיר השמן נמצא, יש מצב שיש נזילה חלשה מאוד אבל אני לא סגור על זה.

כשקניתי את הרכב היה חסר קצת שמן ומילאתי ועדיין היה שריקה,בכל מקרה אני יתקשר לצ'מפיון ויברר מה סוג השמן ואני יחליף שמן.

פורסם

מחזירי שמן נמצאים למשל בציריות. כמו כן נזילות יכולות להיות באטמים של הגיר. במידה ובגיר שלך יש מדיד שמן גיר - בדוק, במידה ואין, פשוט תחליף שמן גיר.

לא להתבלבל בין שמן גיר ומנוע - שמנים אחרים לגמרי! לא מומלץ לערבב בין סוגי שמנים.

• תוכן חדש...