Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עליה שלט למכירה?

מישהו יודע אם הגיעו לארץ דגמי ה4*4?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, אבל אני לא מעונין לקנות רכב לשיפוץ דרך EBAY. אם קונים מEBAY אז קונים רכב מושלם...

אם תשמע על מישהו שמוכר כאן בארץ - אני אשמח אם תודיע לי :-)

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
יש עליה שלט למכירה?

מישהו יודע אם הגיעו לארץ דגמי ה4*4?

עומר.

אין עליה שלט, והיא נוסעת ביום יום.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

למכירה טרקטור אוליבר מודל 58/9' במצב נסיעה מצויין.

פרטים נוספים רק בפלאפון. לא שייך לי.

057-8467010

IMG_2805.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מחפש אגזוז לסוזוקי RV 50

a2b9_3.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
יש בארץ יותר מ40 לפחות במצב נסיעה. באיזור שלי אני יודע על 5 מהם. הבעלים מסרבים למכור בכל תוקף!

למי שיש את הרכב הזה עד היום זה בגלל ערכים סנטימנטלים כלפי הרכב חוץ מאיזה גנן מאזור חיפה שפשוט נוח וזול לו לנסוע ברכב הזה.

אם אני ימצא מישהו שמוכר במחיר ריאלי לפי מצב הרכב. אני יעלה לכאן את הפרוייקט המתוכנן. על התיכנון עבדתי כבר חצי שנה!

עומר.

עומר , עדיין יש מספיק הצ'בקים בארץ,הרבה יותר מ40 (בטח ובטח אם אתה מוכן לקנות רכב ללא טסט), הן פשוט נמצאות במקומות קצת יותר צדדיים, מה שאתה צריך זה פשוט ללכת לחפש במקומות חדשים ומתאימים שעוד לא היית ויש סיכוי טוב למצוא שם כזאת מכונית ,אה ... ועוד קצת סבלנות :-)

פורסם

אני מעדיף עם טסט ובמצב נסיעה. אני בן 18 שיש לו עוד שנה ללמוד. את כל הכסף אני חוסך בעצמי.

אם אני קונה אחת לשיפוץ ולהעלות אותה מחדש לכביש זה יהיה תהליך מהנה קשה ומרגיז ביחד. וגם לא יהיה לי אפשרות לנסוע על הרכב עד גמר השיפוץ והעלתו לכביש. ולא תהיה לי אפשרות לרכב במקביל

שאני ימצא בעזרת ה' אחת במצב סבבה,

אני מתכוון להשקיע לפחות 6K על פחחות וצבע (יבוצע ע"י פחח שיומלץ וניראה עבודות שלו)

5K+ על מנוע וישור קו (יבוצע ע"י מוסכניק מהמשפחה בחינם + עבודה עצמאית)

3K על איטום מרעשים (יבוצע עצמאית)

3K על שיחזור וקוסמטיקה פנימית (יבוצע עצמאית ובעזרת רפד מהמישפחה)

וכמובן שהכל יבוצע בשלבים ובן הפרוייקטים הרכב יהיה כשיר לנסיע ומהנה

רק אין לי את האפשרות לטייל בארצנו ה"קטנה" ולמצוא אחת לקנייה.

יש לי כבר סכום מאוד יפה למצב שאם אני ימצא אחת במצב טוב וידרשו עליה קצת יותר מדי פשוט לקנות בלי לחשוב.

מי שימצא לי אחת כזאת לקנייה במצב נורמאלי יקבל ממני מתנה (כספית) מאוד יפה. מבטיח!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

מחפש לקנות ספר רכב של הינס לאאודי 80 1972-1979

אפשרות החלפה על ספרים אחרים.

BOOK.jpg

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
מחפש אגזוז לסוזוקי RV 50

אסף יש לך RV?

תנסה אצל פריצל ברחובות 089452074

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

מחפש לקנות מחירון קראוס.

אפשרי גם ישן.

פורסם
אסף יש לך RV?

תנסה אצל פריצל ברחובות 089452074

תנסה גם אצל עפר אבניר בת"א 035158888 , היום אחי קנה מהם חלקים ל Rוים שלנו ואמרו לו שחוץ משילדה לRV יש להם 90% מהחלקים במחסן.

ד"א לי יש שילדה נוספת של RV אז אפשר להרכיב אופנוע כמעט שלם.8)

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...